10.haftadayım ve ben aynıyım yardım!

Tüüüüüh keşke dilimi ısırsaydım, bi yerimi kaşısaydım!!! :))) Bugün hafif hafif bulantım başladı. Son yarım saattir ofiste burnuma ceviz kokusu geliyor, nasıl midem kalktı anlatamam ki en sevdiğim şeydir Ceviz ühühühühühühü ((

Aman dilinizi ısırın bişeyiniz yoksa,walla bütün hamilelik böyle öhüüre öhüüre geçmez ...

kızlar günaydın bende 6. haftamdayım.. bnm en büyük belirtim gögüslerimdi çok şişmiş ve ağrılıydılar.. b 2 gündür tamam dolgunluk aynı ama ağrı kalmadı bu normalmi sizce? hani hafta hafta gebelik sitelerinde okuduğumda yazılana göre, bu zamanlar ağrı ve şişkinlik daha yükselmesi gerekiomuş. bnmki yok olmak üzere. acı çekmeyi istemiorum tabkide, normal bişeymi endişelendim çnk ((

Merhaba kıslar,
bende 6+5 oldum..Göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var..Çok fazla gazım var..Ayrıca sabahları mide bulantısı yaşıyorum birkaç gündür....Midem de bişiler oluyor anlayacağınız...Kasıklarımda ağrılar geçmek bilmedi ara arada karın ağrısı sancı oluyor..Sanırım gazdan olabilir diye tahmin ediyorum..Aşerme olmadı...İştahım gitti tam tersii...Bu arada suratımda çok sivilceler çııkmaya başladı iyice çirkinleşcem

kızlar banada bi cevap yazarmısınız lütfen

kızlar banada bi cevap yazarmısınız lütfen

canım bende senin gibiyim diyebilirim.bugün 7. hafta oldu tam.ama sadece göğüslerim şiş.o da arada iniyo yani devamlı öyle olmuyo.birde uçları iğne gibi batıyo ama o da son günlerde azaldı onun dışında da hiçbir belirti yok.dediğin gibi insan merak ediyo neden bişi yok diye.bizde p.tesi dinlemiştik kalp atışlarını herşey yolundaydı.umarım öyle de devam etsin sonuna kadar.hep endişeli geçiricez bu süreçleri sanırım

malesef bnde çok endişeliyim ve hiç bitmio bu endişem yaaa...ama biraz rahatladım şmdi. yaklaşık 20 gündür taş gibiydi inanırmısın hem ağırlaştı hem dokunsam çok acıyodu. sütyenimi çıkaramıodum gece yatarken.. 2 gündür deli gibi hafif hopluorum sıkıorum yok hiçbişey.. yaa belirti gidince insan üzülürmü? ters giden bişey var sanıp üzülüorum işte.. kasıklarım hala ara ara ağrıo, o iğne batması acı oldukça ben ohhh diip seviniorum yaa
allahım yardımcımız olsun cnm.. doğuma kadar 9 doğururuz biz bu gidişle

bende de 6. haftaya kadar kasık batmaları vardı 1 haftadır o da yok.ama hiç bir belirti yokken bebişimin kalp atışlarını duydum ya içim orda rahatladı.sanırım biz şanslılardanız belirtisiz hamilelik[/QUOTE]

ben 5 hafta 3 günken gittim ilk randevuya ve sadece vajınal ultrason yaptı. keseyi gördük ama kalp atışları fln dinletmedi, hoş duyulurmuydu erkenmiydi bilmiorum. şimdi 18ine randevu verdi.. bnde kalp atışlarımı duyarım ozaman inş. hamile kalabilcekmiyim telaşını atlattım, kese görme geldi. onu atlattım kalp atışı telaşı geldi. tabi arada bi ya düşük olursa telaşı zaten bitmio hiç.. bi taraftan belirtisizlik... çokmu abartıoruz bilmiorum yaaa? hapşursam düşcek gibi hissediorum.. allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın tabi.. bunlarda bu tatlı heycanın bi parçası demekki..

bende de 6. haftaya kadar kasık batmaları vardı 1 haftadır o da yok.ama hiç bir belirti yokken bebişimin kalp atışlarını duydum ya içim orda rahatladı.sanırım biz şanslılardanız belirtisiz hamilelik

ben 5 hafta 3 günken gittim ilk randevuya ve sadece vajınal ultrason yaptı. keseyi gördük ama kalp atışları fln dinletmedi, hoş duyulurmuydu erkenmiydi bilmiorum. şimdi 18ine randevu verdi.. bnde kalp atışlarımı duyarım ozaman inş. hamile kalabilcekmiyim telaşını atlattım, kese görme geldi. onu atlattım kalp atışı telaşı geldi. tabi arada bi ya düşük olursa telaşı zaten bitmio hiç.. bi taraftan belirtisizlik... çokmu abartıoruz bilmiorum yaaa? hapşursam düşcek gibi hissediorum.. allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın tabi.. bunlarda bu tatlı heycanın bi parçası demekki..[/QUOTE]

evet aynı paranoyaları bende yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum:26: iyice bu düşünceler derinleşince diyorum allahım onun sağlıklı bi şekilde doğmasını ve büyümesini nasip ettiyse olacak yoksatabi allah korusun öbür türlüysede allahın bildiği vardır diyeceğiz.ama işte bizim bişi bildiğimiz yok.kaderci davranmak zorundayız.yiyecek ekmeği içecek suyu varsa bu yaptıklarımız sadece kuruntu aslında diyorum ve içimi rahatlatıyorum

Malesef yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Sabırlı olup bekliyeceğiz, herşey Allah'tan.

Bende aynıyım, dediğin gibi hapşırsam düşücekmiş gibi gelliyoor, o kadar cahilleşiyorumki bazen hapşırırken karnımı tutuyorum :))) İçgüdüsel işte, yapacak birşey yok. 9 ay böyle telaşla geçer, ondan sonra bir ömür nerde bu çocuk, iyimi, aman mutlu olsun, aman üşümesin telaşıyla...Onun için demişler yaa Cennet anaların ayağı altındadır diye. Taşıması kolay bir duygu değil annelik.

..evet aynı paranoyaları bende yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum:26: iyice bu düşünceler derinleşince diyorum allahım onun sağlıklı bi şekilde doğmasını ve büyümesini nasip ettiyse olacak yoksatabi allah korusun öbür türlüysede allahın bildiği vardır diyeceğiz.ama işte bizim bişi bildiğimiz yok.kaderci davranmak zorundayız.yiyecek ekmeği içecek suyu varsa bu yaptıklarımız sadece kuruntu aslında diyorum ve içimi rahatlatıyorum

çok doğru yazmışsın cnm doğru söze ne denir.. ama birazda bizde var gerçekten.. kuzenimde hamile yaklaşık 11 haftalık oda.. en başından beri konuşuyoruz ve en son dayanamadı ve bana şöyle dedi.. bnmde elimin altında bilgsyar int var. bnde girip bakıorum ama loğusa geceliği hamile kıyafetleri, yok bebeğimn burnu oldumu gözü saçı vs.. bn onlara bakıorum dedi.allahaşkına kendine gel bi kafanı boşalt napıyosun sen dedi.. şu günlerin tadını çıkarman gerek dedi.. çokda doğru söledi.. bazen tamam diorum bakmıcam okumıcam fln ama dayanamıorum yapı meselesi işte.. bizde böle geçicek bu zaman demekki arkadaşım..

o nedenle napcaz arkadaşım bebişimizi elimizden geldiğince beslemeye onun zarar göreceği bişi yapmamaya ve kendimizi böyle düşüncelere sevketcez vede birbirimizi bu şekilde yönlendircez mesela bugün bebeişin için ne yaptın? onun böyle kuruntulara değil beslenmeye ve güzel bir ortama ihtiyacı var

Son düzenleme:

evet canım yahu aynen.şimdiden başladı.gerçekten kolay değilmiş.daha çok yeni olduğu halde bu şekildeyiz.

kız yemin ediorumki bende aynı hapşururken tutuyorum karnımı.. ayy bi deli benm sanıodum ii yalnız deilmişim
daha oturup kalkarken aman yarabbim bi görseniz dersinizki bu kaç aylık... ahh ahh konuşurken güzel oluoda yaşaması çok telaşlı.. dilacııımm yinede memeler ağrısın istiom içim rahat etmio:78:
bgn bebeğim için süt içtim ceviz yedim kuru üzüm yedim meyve yedim yoğurt yedim bide.. allahım yaaa bu mutluluğumuz gitmesin hiç.. sizle konuşunca çok rahatlıorum kızlar yaa

Hahahahahaha :))) Ayyy koptum :)))

Haaa buyrun burdan yak. Bende aynıyım evde..Görsen bir nazlar yapıyorum eşime. 9 ay dayanamaz kaçar gibi geliyooor :))

Evde yemek yapmayıda bıraktım, her akşam anneme dadanıyoruz :)) Annem geçen gün en sonunda kovdu beni. Git kendi evinde ne halt ediyoosan et diye. Doğmamış çocuğa don biçip duruyooosun dio :)

Eve şu ultrason aletinden alıcam ben...Dakkada bir bakarım, ordamı die :)))

Ama walla ben bıraktım artık kötü şeyleri okumayı.Ne yalan söyliyim bu formdaki kötü topicleri bile okumamaya gayret ediyorum. Sadece meraklanıyorum, neler oluyor orda die :) Az önce bi yerdede tavsiye ettim. National Geographic'in çok güzel yayınları var, onları okuyorum. Sizede tavsiye ederim.

Hayatım hiç ağrı sızı isteme. Bırak sakin sakin geçsin hamileliğin. Benimde bu aralar kasık ve göğüs ağrılarım kesildi. Çoook hafif bi mide bulantısı başladı oda biraz yediğime endeksle.

Bide çok gülceksiniz ama ben konuşuyorum bebişimle. Ayool 6 haftalık kese ile konuşuyorum düşünün artık.Ne günlere kaldık :)))

Ben bugün bebişim için yumurtamı, peynirimi,elmamı yedim. Öğlen balık yedim. Akşamda bol protein alıp sütümü içip yatcam :)

Siz siz olun belirti aramayın, 1,5 haftadır 24 saat boyunca bulantı çekiyorum, geceleri özellikle uyutmuyor bulantı. Mide de şişkinlik, yanma ve gaz cabası.... sizler gibi olmayı çok isterdim. belirtiniz yok sevinin ve rahat rahat hamileleiğinizi geçirin derim. bu bulantı olayı çok ama çoooook fenaaa....((

kızlarr günaydın... sabah işime geldim ilk işim bi size günaydın diim dedim.. bgn bnm ikizlerde ağrı vardı sabah ohh çok rahatladım
birazda mide bulantım oldu ama çok gıcık bişiymiş o olmasada olur

selam anne adayları,

bende hapşurunca hep korkuyordum hatta bir keresinde korktum bişey olduğu diye muayneye kadar kendimi harap etmiştim aslında güzel şeyler bunlar. ama ben biraz kuruntumu yapıyorum acaba kızlar.

14 khaftalığım bebeğim çok küçük değildir artık ama ses seda yok ya bazen acaba herşey yolundamı diye düşünüp düşünüp duruyorum. hareketlerini bi hissetsem rahatlıcamda daha erken işte.

sizde abartıyomuyunm biraz kızlar...

cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. valla bu topic tam pinpiriklerin yeri oldu.. çok şükür tehlikeli 3 ayı atlatmışsın artık rahatlaman lazım die düşünorum.. başkasına akıl vermeye gelince iide başa gelince zor tabi:78: allahın izniyle hiçbişey olmaz.. hareketleri içinde daha erken gerçekten..ona ve kendine iiyi bak canım ve rahatlamanın keyfini çıkar olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…