- Konu Sahibi prisonbreak06
-
Hehehehe :) Ayyy ne güseeel işte, ne kusma ne bişey...İnşallah benimde böyle olur.
Bende 6.haftadayım bendede pek bir belirti yok. Genellikle mide bulantıları bu evrede başlıyormuş, Allahıma şükür benim henüz mide bulantım olmadı. Benimde biraz göğüslerim şişti, hafif kasıklarım ağrıyor ki o bile yavaş yavaş azaldı sanki, bide birazcık uyku yapıyor.
Mide bulantısız bir hamilelik dilerim, emin ol daha rahat geçicektir. :))
Valla ben çok aldım sanırım çünkü ben zayıftım normalde senelerdir 50 yi zor görmüştüm şimdi 53 ü geçtim bile:)Boyumda uzun pek farkedilmiyor ama baskül öyle demiyor[/
herşey bebişlerimiz için.muhakkak kişiden kişiye değişiyor.sen zaten çok zayıfmışsın.valla bizde mide bulantısı vb belirtiler olmadığından yediğimiz herşey yarıyor sanırım .
kızlar günaydın bende 6. Haftamdayım.. Bnm en büyük belirtim gögüslerimdi çok şişmiş ve ağrılıydılar.. B 2 gündür tamam dolgunluk aynı ama ağrı kalmadı bu normalmi sizce? Hani hafta hafta gebelik sitelerinde okuduğumda yazılana göre, bu zamanlar ağrı ve şişkinlik daha yükselmesi gerekiomuş. Bnmki yok olmak üzere. Acı çekmeyi istemiorum tabkide, normal bişeymi endişelendim çnk((
kızlar banada bi cevap yazarmısınız lütfen
canım bende senin gibiyim diyebilirim.bugün 7. hafta oldu tam.ama sadece göğüslerim şiş.o da arada iniyo yani devamlı öyle olmuyo.birde uçları iğne gibi batıyo ama o da son günlerde azaldı onun dışında da hiçbir belirti yok.dediğin gibi insan merak ediyo neden bişi yok diye.bizde p.tesi dinlemiştik kalp atışlarını herşey yolundaydı.umarım öyle de devam etsin sonuna kadar.hep endişeli geçiricez bu süreçleri sanırım
malesef bnde çok endişeliyim ve hiç bitmio bu endişem yaaa...ama biraz rahatladım şmdi. yaklaşık 20 gündür taş gibiydi inanırmısın hem ağırlaştı hem dokunsam çok acıyodu. sütyenimi çıkaramıodum gece yatarken.. 2 gündür deli gibi hafif hopluorum sıkıorum yok hiçbişey.. yaa belirti gidince insan üzülürmü? ters giden bişey var sanıp üzülüorum işte.. kasıklarım hala ara ara ağrıo, o iğne batması acı oldukça ben ohhh diip seviniorum yaa
allahım yardımcımız olsun cnm.. doğuma kadar 9 doğururuz biz bu gidişle[/QUO
bende de 6. haftaya kadar kasık batmaları vardı 1 haftadır o da yok.ama hiç bir belirti yokken bebişimin kalp atışlarını duydum ya içim orda rahatladı.sanırım biz şanslılardanız belirtisiz hamilelik
bende de 6. haftaya kadar kasık batmaları vardı 1 haftadır o da yok.ama hiç bir belirti yokken bebişimin kalp atışlarını duydum ya içim orda rahatladı.sanırım biz şanslılardanız belirtisiz hamilelik
Malesef yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Sabırlı olup bekliyeceğiz, herşey Allah'tan.
Bende aynıyım, dediğin gibi hapşırsam düşücekmiş gibi gelliyoor, o kadar cahilleşiyorumki bazen hapşırırken karnımı tutuyorum :))) İçgüdüsel işte, yapacak birşey yok. 9 ay böyle telaşla geçer, ondan sonra bir ömür nerde bu çocuk, iyimi, aman mutlu olsun, aman üşümesin telaşıyla...Onun için demişler yaa Cennet anaların ayağı altındadır diye. Taşıması kolay bir duygu değil annelik.
Malesef yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Sabırlı olup bekliyeceğiz, herşey Allah'tan.
Bende aynıyım, dediğin gibi hapşırsam düşücekmiş gibi gelliyoor, o kadar cahilleşiyorumki bazen hapşırırken karnımı tutuyorum :))) İçgüdüsel işte, yapacak birşey yok. 9 ay böyle telaşla geçer, ondan sonra bir ömür nerde bu çocuk, iyimi, aman mutlu olsun, aman üşümesin telaşıyla...Onun için demişler yaa Cennet anaların ayağı altındadır diye. Taşıması kolay bir duygu değil annelik.
kız yemin ediorumki bende aynı hapşururken tutuyorum karnımı.. ayy bi deli benm sanıodum ii yalnız deilmişim
daha oturup kalkarken aman yarabbim bi görseniz dersinizki bu kaç aylık... ahh ahh konuşurken güzel oluoda yaşaması çok telaşlı.. dilacııımm yinede memeler ağrısın istiom içim rahat etmio:78:
bgn bebeğim için süt içtim ceviz yedim kuru üzüm yedim meyve yedim yoğurt yedim bide..allahım yaaa bu mutluluğumuz gitmesin hiç.. sizle konuşunca çok rahatlıorum kızlar yaa
selam anne adayları,
bende hapşurunca hep korkuyordum hatta bir keresinde korktum bişey olduğu diye muayneye kadar kendimi harap etmiştim aslında güzel şeyler bunlar. ama ben biraz kuruntumu yapıyorum acaba kızlar.
14 khaftalığım bebeğim çok küçük değildir artık ama ses seda yok ya bazen acaba herşey yolundamı diye düşünüp düşünüp duruyorum. hareketlerini bi hissetsem rahatlıcamda daha erken işte.
sizde abartıyomuyunm biraz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?