Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben 10 haftalık hamileyim 76 kiloyla hamile kaldım ve benim iştahım kapandı şu an 72 kiloyum 2 güne bir tartılıyorum aynı bu normal mi sizce kaçıncı hafta da kilo artışı başlıyo teşekkür ederim şimdiden
Tesekkur ederim canım icim biraz rahatladiÖncelikle hayırlı olsun, yavrunu saglikla kucağına almak nasip olsun inşallah . Evet ilk başlarda kilo kaybı sonra kilo alımı olur. Benim iki gebeliğimde öyle olmuştu.
Anladim cnm cvp verdiginiz icin teşekkür ederim5 ve 6 aydan sonra alınıyormuş...genelde bu haftlarda veiliyomuş zaten iştah kaybı mide hassasiyeti yüzünden...bizzat ben mide bulantısından hayatımda ilk defa bu kadar yoğun kilo kaybı yaşıyorum en ala rejimde bile verememiştim..
Tesekkur ederim canım icim biraz rahatladi
Tamam cnm haklisin uyku konusundaRahat ol canım ve gebeliğin tadını doyasıya yaşa, bol bol uyu. Sonrasında en çok uykuyu özleyeceksin
Aynen fazla kilo iyi değilMerhaba ilk hamileliğimde 66 ile hamile kalmıştım.İlk üç ay 6 civarı kilo verdim.Sonra 78 kilo ile doğuma gittim.Bence bu şekilde devam etmeye çalışın.Sadece son ay 6 kilo almıştım yemede bir değişiklik olmadığı halde.
sağdan soldan bakması neyi değiştiriyormuş hiç alakası yok kendini sakın o şekilde şartlama aksi cıkarsa alışmakta zorlanabilirsin kulak asma söylenenlereKızlar bir de şu cinsiyetle ilgili etrafimdaki insanlar kafami cok karıştırıyo sağda olursa erkek solda olursa kız diye doktor bana soldan bakıyo ama sol tarafta olup erkek olanda olmus
Bu konuda ustume cok geliyolar bende söylüyorum sağlıklı olsun kız olsada benim evladım erkek olsada benim evladım ama beni yanlış anliyolar cnmsağdan soldan bakması neyi değiştiriyormuş hiç alakası yok kendini sakın o şekilde şartlama aksi cıkarsa alışmakta zorlanabilirsin kulak asma söylenenlere![]()
Anladim cnmKişiden kişiye göre değişiyor galiba ben hala ayva göbekliyim hiç belli olmuyor.