10 haftalık gebelik

Aslisaray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
155
31
48
26
Kızlar ben 10 haftalık hamileyim 76 kiloyla hamile kaldım ve benim iştahım kapandı şu an 72 kiloyum 2 güne bir tartılıyorum aynı bu normal mi sizce kaçıncı hafta da kilo artışı başlıyo teşekkür ederim şimdiden

Öncelikle hayırlı olsun, yavrunu saglikla kucağına almak nasip olsun inşallah . Evet ilk başlarda kilo kaybı sonra kilo alımı olur. Benim iki gebeliğimde öyle olmuştu.

Bizim bi yakininda gebeligi oyle gecmisti surekli midesi bulanip kusuyormus. Doguma hamile kaldigin kilodan daha zayif gitmisti.

5 ve 6 aydan sonra alınıyormuş...genelde bu haftlarda veiliyomuş zaten iştah kaybı mide hassasiyeti yüzünden...bizzat ben mide bulantısından hayatımda ilk defa bu kadar yoğun kilo kaybı yaşıyorum en ala rejimde bile verememiştim..

5 ve 6 aydan sonra alınıyormuş...genelde bu haftlarda veiliyomuş zaten iştah kaybı mide hassasiyeti yüzünden...bizzat ben mide bulantısından hayatımda ilk defa bu kadar yoğun kilo kaybı yaşıyorum en ala rejimde bile verememiştim..
Anladim cnm cvp verdiginiz icin teşekkür ederim

Rahat ol canım ve gebeliğin tadını doyasıya yaşa, bol bol uyu. Sonrasında en çok uykuyu özleyeceksin

25+5 günlük hamileyim tam 63 kilo ile hamile kaldım hiç istifrar bulantı olmadı sadece az yemekle doyuyordum ilk 3 ay 60.6 ya düştüm şuan hala daha 61 62 arası seyrediyorum 😀

Merhaba ilk hamileliğimde 66 ile hamile kalmıştım.İlk üç ay 6 civarı kilo verdim.Sonra 78 kilo ile doğuma gittim.Bence bu şekilde devam etmeye çalışın.Sadece son ay 6 kilo almıştım yemede bir değişiklik olmadığı halde.

Ben de 10 hagtalık hamileyim. 53 kiloyla öğrendim, şu an 51 kiloyum. Çok normal başlarda vermek..

Merhaba ilk hamileliğimde 66 ile hamile kalmıştım.İlk üç ay 6 civarı kilo verdim.Sonra 78 kilo ile doğuma gittim.Bence bu şekilde devam etmeye çalışın.Sadece son ay 6 kilo almıştım yemede bir değişiklik olmadığı halde.
Aynen fazla kilo iyi değil

Kızlar bir de şu cinsiyetle ilgili etrafimdaki insanlar kafami cok karıştırıyo sağda olursa erkek solda olursa kız diye doktor bana soldan bakıyo ama sol tarafta olup erkek olanda olmus

Kızlar bir de şu cinsiyetle ilgili etrafimdaki insanlar kafami cok karıştırıyo sağda olursa erkek solda olursa kız diye doktor bana soldan bakıyo ama sol tarafta olup erkek olanda olmus
sağdan soldan bakması neyi değiştiriyormuş hiç alakası yok kendini sakın o şekilde şartlama aksi cıkarsa alışmakta zorlanabilirsin kulak asma söylenenlere😀

sağdan soldan bakması neyi değiştiriyormuş hiç alakası yok kendini sakın o şekilde şartlama aksi cıkarsa alışmakta zorlanabilirsin kulak asma söylenenlere😀
Bu konuda ustume cok geliyolar bende söylüyorum sağlıklı olsun kız olsada benim evladım erkek olsada benim evladım ama beni yanlış anliyolar cnm

Back
X