10 haftalık hamileyim rüyamda kız bebek emzirdiğimi gördüm

mucizelerim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
57
23
3
Merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim rüyamda kapıma kız bebek geliyor bu senin bebeğin diyorlar maşallah tontiş bi bebek sol göğsümden emzirdim ne demek acaba

Erkek bebek olma ihtimali yüksek ama tabi asla belli olmaz Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.. Tebrik ederim

Hayırlısı olsun inşallah kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda ben ve arkadaşımda kız bebek görmüştük rüyamızda ama erkek çıktılar

Bende kız bebek çorabı görmüştüm pembe kızım olacak tesadüf mü bilemiyorum sizin için de hayırlısı olsun inşallah
İnşallah hayırlısı olsun zaten ilk bebeğim ne gelirse baş tacı evlat evlattır ama çok etkilendim rüyamdan

Hayırlısı olsun inşallah kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda ben ve arkadaşımda kız bebek görmüştük rüyamızda ama erkek çıktılar
Hayırlısı olsun inşallah evet çoğu kişi tam tersi oluyor diyorlar sağlıklı olsunda inşallah

Ben oğluma hamileyken rüyamda hep kız bebek doğurduğumu görüyordum oğlum oldu şimdi yine hamileyim hep erkek bebek görüyordum kızım olacak inşaAllah :) zaten genelde de rüyada ne görürsek tersi olur derler bende de öyle oldu ama herkeste öyle olacak diye bir şey yok tabii ki belki de sizin rüyanız kız bebeğe işarettir :)

İnşallah hayırlısı sağlıklı olur sizde bende sağlıkla kucağımıza alalım

Ben de hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce sağ göğsümden kız bebeği emzirirken gördüm. Bana da tersi olur erkek olacak diyorlar. Gönlüm kız istiyor erkek de olsun sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemiyorum.

Amin inşallah sağlıkla gelsinler siz kaç haftalık hamilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…