- 21 Mayıs 2022
- 57
- 23
- 3
- Konu Sahibi mucizelerim22
Merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim rüyamda kapıma kız bebek geliyor bu senin bebeğin diyorlar maşallah tontiş bi bebek
sol göğsümden emzirdim ne demek acaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallah sağlıklı ve hayırlı bebek olsunErkek bebek olma ihtimali yüksek ama tabi asla belli olmaz Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.. Tebrik ederim![]()
İnşallah hayırlısı olsun zaten ilk bebeğim ne gelirse baş tacı evlat evlattır ama çok etkilendim rüyamdanBende kız bebek çorabı görmüştüm pembekızım olacak
tesadüf mü bilemiyorum sizin için de hayırlısı olsun inşallah
![]()
Hayırlısı olsun inşallahHayırlısı olsun inşallah kız erkek fark etmez sağlıklı olsundaben ve arkadaşımda kız bebek görmüştük rüyamızda ama erkek çıktılar
![]()
İnşallah hayırlısı sağlıklı olur sizde bende sağlıkla kucağımıza alalımBen oğluma hamileyken rüyamda hep kız bebek doğurduğumu görüyordum oğlum oldu şimdi yine hamileyim hep erkek bebek görüyordum kızım olacak inşaAllah :) zaten genelde de rüyada ne görürsek tersi olur derler bende de öyle oldu ama herkeste öyle olacak diye bir şey yok tabii ki belki de sizin rüyanız kız bebeğe işarettir :)
Amin inşallah sağlıkla gelsinlerBen de hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce sağ göğsümden kız bebeği emzirirken gördüm. Bana da tersi olur erkek olacak diyorlar. Gönlüm kız istiyor erkek de olsun sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemiyorum.![]()
Çok yeniyim daha 4 haftalıkAmin inşallah sağlıkla gelsinlersiz kaç haftalık hamilesiniz.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇok yeniyim daha 4 haftalık![]()