10 haftalık hamileyim rüyamda kız bebek emzirdiğimi gördüm

mucizelerim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
57
23
3
Merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim rüyamda kapıma kız bebek geliyor bu senin bebeğin diyorlar maşallah tontiş bi bebek 👶🏻 sol göğsümden emzirdim ne demek acaba 😇

Erkek bebek olma ihtimali yüksek ama tabi asla belli olmaz Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.. Tebrik ederim ☺️🌺

Hayırlısı olsun inşallah kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda🙏🏼😊 ben ve arkadaşımda kız bebek görmüştük rüyamızda ama erkek çıktılar💙

Bende kız bebek çorabı görmüştüm pembe 🥰 kızım olacak 😇 tesadüf mü bilemiyorum sizin için de hayırlısı olsun inşallah 🙏
İnşallah hayırlısı olsun zaten ilk bebeğim ne gelirse baş tacı evlat evlattır ama çok etkilendim rüyamdan 😇

Hayırlısı olsun inşallah kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda🙏🏼😊 ben ve arkadaşımda kız bebek görmüştük rüyamızda ama erkek çıktılar💙
Hayırlısı olsun inşallah 😍😇 evet çoğu kişi tam tersi oluyor diyorlar sağlıklı olsunda inşallah 🙏🏻

Ben oğluma hamileyken rüyamda hep kız bebek doğurduğumu görüyordum oğlum oldu şimdi yine hamileyim hep erkek bebek görüyordum kızım olacak inşaAllah :) zaten genelde de rüyada ne görürsek tersi olur derler bende de öyle oldu ama herkeste öyle olacak diye bir şey yok tabii ki belki de sizin rüyanız kız bebeğe işarettir :)

Ben oğluma hamileyken rüyamda hep kız bebek doğurduğumu görüyordum oğlum oldu şimdi yine hamileyim hep erkek bebek görüyordum kızım olacak inşaAllah :) zaten genelde de rüyada ne görürsek tersi olur derler bende de öyle oldu ama herkeste öyle olacak diye bir şey yok tabii ki belki de sizin rüyanız kız bebeğe işarettir :)
İnşallah hayırlısı sağlıklı olur sizde bende sağlıkla kucağımıza alalım 😍

Ben de hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce sağ göğsümden kız bebeği emzirirken gördüm. Bana da tersi olur erkek olacak diyorlar. Gönlüm kız istiyor erkek de olsun sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemiyorum. 🥰

Ben de hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce sağ göğsümden kız bebeği emzirirken gördüm. Bana da tersi olur erkek olacak diyorlar. Gönlüm kız istiyor erkek de olsun sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemiyorum. 🥰
Amin inşallah sağlıkla gelsinler 🥰 siz kaç haftalık hamilesiniz

Back
X