Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence 3 4 gün sıvı diyeti yap derim canım isveci üst üste yapma mercimek çorbası tuket sebze çorbası ana öğünlerde iç ara öğünler birer meyve ye 2 kilo verdim bn 2 gündeGunaydin kizlar, ben bugün yine +300 deyim çok moralim bozuldu gerçekten. Kafam bozulunca 6 7 cicibe bi bardak süt iki zeytin yedim bu sabah. En iyi isvecle veriyorum ona mi devam etmeliyim sizce
Bence 3 4 gün sıvı diyeti yap derim canım isveci üst üste yapma mercimek çorbası tuket sebze çorbası ana öğünlerde iç ara öğünler birer meyve ye 2 kilo verdim bn 2 günde
Bende öyle yapcam çünkü cnm hem detoks olmuş oluyorO zaman yarindan itibaren bide onu deniyim iki gundur yuruyus yapmiyodum pek suda icmedim vücudum su tutmustur belki boylelikle gider inşallah şimdi bi saat yürüdüm geldim
Aaa çok geçmiş olsun cnm dikkatli olselamlar ben geldim :)
sabah uyaninca 9`da 2 taze incir
kahvalti 10:30
1 porsiyon kirmizi biber sote,
1 kk ezine,
5 zeytin,
1 salatalik
1 yk tahin pekmez
aksam 15:25
1 tabak fasulyeli bulgur pilavi (dünden fasulye artmisti onu degerlendirdik)
1 kase yogurt
acikirsam bir seyler yerim aksam belki, dün bisiklet bindim 15 dk kadar düstüm dizim cok aciyor![]()
Aaa çok geçmiş olsun cnm dikkatli ol
Bi arada incir elime aldığım an direk aklimdasin yani![]()
Bende bayılırım incire çokta faydali süper yapiosun zaten sen Azmine hayranımdünyanin en güzel seyi incir yaa
yok kiz azim falan yokBende bayılırım incire çokta faydali süper yapiosun zaten sen Azmine hayranım![]()
Aslında en güzeli senin yaptığın ben illa bi diyet tarzı bulmak zorunda his ediyorum kendimi sonrada kendimi kilo verememis buluyorum bayrama kadar memlekete gitmeden 4 5 kilo versem çok ii olur sanki yayok kiz azim falan yokcanim ne istiyorsa onu yiyorum
acele edip surekli ona odaklanirsan olmaz :) hatta cuma günü ödül günü yapmayi planliyorum ben ama bakalim, yarin 1 ay tam baslayali benimAslında en güzeli senin yaptığın ben illa bi diyet tarzı bulmak zorunda his ediyorum kendimi sonrada kendimi kilo verememis buluyorum bayrama kadar memlekete gitmeden 4 5 kilo versem çok ii olur sanki ya
Sanirim ondan olmuyor eee 1 ayda ne kadar vermiş olacaksın pekiacele edip surekli ona odaklanirsan olmaz :) hatta cuma günü ödül günü yapmayi planliyorum ben ama bakalim, yarin 1 ay tam baslayali benim
bilmiyorum ki gecen ayin 13 ünde 71.5 dum, 10 unda tartilamamistim, gecen persembe yanin eylülün 4 ünde de 69.4 geldim, tartilamayabilirim yarin evde tarti yok cünkü, iste 21 günde falan 2.100 gr vermis oldum.Sanirim ondan olmuyor eee 1 ayda ne kadar vermiş olacaksın peki
Sen yavaş yavaş ve sağlıklı besleniyosun acelen yok senin sanırımbilmiyorum ki gecen ayin 13 ünde 71.5 dum, 10 unda tartilamamistim, gecen persembe yanin eylülün 4 ünde de 69.4 geldim, tartilamayabilirim yarin evde tarti yok cünkü, iste 21 günde falan 2.100 gr vermis oldum.
kafaya takmiyorum diyelim :) yani bir ayda 10 kilo versem de ayni 3 kilo versemde yeterki sagligim bozulmasin tek derdim bu :)Sen yavaş yavaş ve sağlıklı besleniyosun acelen yok senin sanırım![]()
Çok doğru diyoşun aslında benim çocuk olunca bir an önce verim de fit anne olim die aceleyle yola çıkmaya çalışıyorum hepten yolda kalıyorumkafaya takmiyorum diyelim :) yani bir ayda 10 kilo versem de ayni 3 kilo versemde yeterki sagligim bozulmasin tek derdim bu :)
diyet mantigini birakip saglikli beslenme olayina girersen daha iyi olacagini düsünüyorum :)Çok doğru diyoşun aslında benim çocuk olunca bir an önce verim de fit anne olim die aceleyle yola çıkmaya çalışıyorum hepten yolda kalıyorumkısmet yine istiyorum bakalım güzel bi diyet bulursam şu an 67 yim bayrama kadar 65 olsam bari diyorum
11. gün beginner seviye pilatesim de tamamselamlar ben geldim :)
sabah uyaninca 9`da 2 taze incir
kahvalti 10:30
1 porsiyon kirmizi biber sote,
1 kk ezine,
5 zeytin,
1 salatalik
1 yk tahin pekmez
aksam 15:25
1 tabak fasulyeli bulgur pilavi (dünden fasulye artmisti onu degerlendirdik)
1 kase yogurt
acikirsam bir seyler yerim aksam belki, dün bisiklet bindim 15 dk kadar düstüm dizim cok aciyor![]()