Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canim ben bir haftadir ara vermistim bugun yeniden ayran detoksuyla basladim spor yapmak bana yaramiyor spor yapmadan kilo verdim ama yapmaya baslayinca kilo aldim yapmicam spor en azindan bir sure yapmicam ayran detoksu 2 gunluk daha sonrada farkli bir diyet uygulayacagim bakalim hayirlisiMerhabalar bugün sabah midem çok dolu his ettim o yüzden Türk Kahvesi ve biraz kuruyemiş yedim bugün tartı günü yaptim kendime 67.500 çıktım yine maalesef suyumu içiyorum şimdi de bol bol 62 yi görene kadar spor yok yapmicam ev işleri çocuk peşinde yeterli biraz verdikten sonra başlıcam spora inşallah
Hoşgeldin canım iyi yapmışsın bende yapmıyorum veremiyorum o zaman kılo ölçüm işine ne diosun peki birde katılan kızlar kilonuzu yazın bugün cuma haftaya cumaya kadar ilerleyelimSlm canim ben bir haftadir ara vermistim bugun yeniden ayran detoksuyla basladim spor yapmak bana yaramiyor spor yapmadan kilo verdim ama yapmaya baslayinca kilo aldim yapmicam spor en azindan bir sure yapmicam ayran detoksu 2 gunluk daha sonrada farkli bir diyet uygulayacagim bakalim hayirlisi
Hoşgeldin canım iyi yapmışsın bende yapmıyorum veremiyorum o zaman kılo ölçüm işine ne diosun peki birde katılan kızlar kilonuzu yazın bugün cuma haftaya cumaya kadar ilerleyelimSlm canim ben bir haftadir ara vermistim bugun yeniden ayran detoksuyla basladim spor yapmak bana yaramiyor spor yapmadan kilo verdim ama yapmaya baslayinca kilo aldim yapmicam spor en azindan bir sure yapmicam ayran detoksu 2 gunluk daha sonrada farkli bir diyet uygulayacagim bakalim hayirlisi
85.5 kilo canimHoşgeldin canım iyi yapmışsın bende yapmıyorum veremiyorum o zaman kılo ölçüm işine ne diosun peki birde katılan kızlar kilonuzu yazın bugün cuma haftaya cumaya kadar ilerleyelim
Hatta bunyemiz yiyip kilo almasa da herseyi tuzlu şekerli ekmekle yesek oh mis olurBnde oglede bir kase ayran detoks corbandan ictim simdide yesil cayimi ictim berbat bir tadi var keske sekerli olsaaaa
Ebrarece:62.500Cuma tartı günleri bildirenler
Escumeh:67.500
Mrsseker18:63.900
Heyhattt:63.500
Esracelik61:85.500
4 kişi gibi görünüyor şimdilik aksama kadar bekleyelim bugün kızlar
Hoşgeldin canım bizde vermeye çalışıyoruz aramızda devam etmek istersen cumayi tartı günü olarak alıyoruz artık katilmak ister misinBen de 15 kilo vermek istiyorum 7 aylık kızım var emzirdiğim :)
Bir buçuk Yaşında da oğlum var :)
Benim çevremde o tarz birisi var yedikçe zayıflıyor üç dört porsiyon yese tık olmuyo ekmek basıp yiyorHatta bunyemiz yiyip kilo almasa da herseyi tuzlu şekerli ekmekle yesek oh mis olur![]()
Olur canım başka gruplara da yazıldım inşallah hep böyle devam eder geçen cuma 86.00 idim galibaHoşgeldin canım bizde vermeye çalışıyoruz aramızda devam etmek istersen cumayi tartı günü olarak alıyoruz artık katilmak ister misin