10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Canlar ben de okuldan simdi geldim.kitap tasidik bugün spor sayilir mi ki.sabah tartim da 63.5 . Carsamba 63.1 dim.bu büntw benle dalga geciyo sanki

Sabah:
yarim kase yogurt gevrekli
Ara:sade pide avuc icinden biraz az
Öglen:dügün yemegi vardi.
3 ym. Kas.pilav
2 ym.kas.keskek
5 ym kas.etli nohut.
Biraz yogurtlu kızartma(bunu yemesem iyiydi ya yedim artık)

Aynen benimki de ole bende dün 66.600 cikmistim bugün 67.500 sizin yol kısa benim yol çok uzun oyh

Merhabalar bugün sabah midem çok dolu his ettim o yüzden Türk Kahvesi ve biraz kuruyemiş yedim bugün tartı günü yaptim kendime 67.500 çıktım yine maalesef suyumu içiyorum şimdi de bol bol 62 yi görene kadar spor yok yapmicam ev işleri çocuk peşinde yeterli biraz verdikten sonra başlıcam spora inşallah
Slm canim ben bir haftadir ara vermistim bugun yeniden ayran detoksuyla basladim spor yapmak bana yaramiyor spor yapmadan kilo verdim ama yapmaya baslayinca kilo aldim yapmicam spor en azindan bir sure yapmicam ayran detoksu 2 gunluk daha sonrada farkli bir diyet uygulayacagim bakalim hayirlisi

Slm canim ben bir haftadir ara vermistim bugun yeniden ayran detoksuyla basladim spor yapmak bana yaramiyor spor yapmadan kilo verdim ama yapmaya baslayinca kilo aldim yapmicam spor en azindan bir sure yapmicam ayran detoksu 2 gunluk daha sonrada farkli bir diyet uygulayacagim bakalim hayirlisi
Hoşgeldin canım iyi yapmışsın bende yapmıyorum veremiyorum o zaman kılo ölçüm işine ne diosun peki birde katılan kızlar kilonuzu yazın bugün cuma haftaya cumaya kadar ilerleyelim

Hoşgeldin canım iyi yapmışsın bende yapmıyorum veremiyorum o zaman kılo ölçüm işine ne diosun peki birde katılan kızlar kilonuzu yazın bugün cuma haftaya cumaya kadar ilerleyelim

Kuzum sen bizi yaz.yalniz boyle tum gun kilo bildirilmis mi diye beklenilmez.bence gelecek haftaya en gec saat 13e kadar bildirim yapalim ki escumehcim senin işin de kolaylassin.

Çok haklısın canım bencede en iyisi bu şekilde yapalım bugün verenleri yazıyorum o halde ben Teşekkürler kızlar

Cuma tartı günleri bildirenler
Escumeh:67.500
Mrsseker18:63.900
Heyhattt:63.500
Esracelik61:85.500
4 kişi gibi görünüyor şimdilik aksama kadar bekleyelim bugün kızlar

:KK52::110:Bnde oglede bir kase ayran detoks corbandan ictim simdide yesil cayimi ictim berbat bir tadi var keske sekerli olsaaaa

selam kizlar ben geldim, dün belirtmistim bugun ödül günüm benim :) 1. ayim bitti cünkü, benim evde tarti yok malesef ama dün 68.4 gelmistim tartildigimda, firsatim olursa haftaya persembe tartilabilirsem kilomu söylerim size. bugun menü bildirimim yok

Merhabalar tamam cnm seni de yazıyorum o halde aksami da yedim şimdi kabak haşladim kuru nane ve pul biber le yedim

Ben de 15 kilo vermek istiyorum 7 aylık kızım var emzirdiğim :)
Bir buçuk Yaşında da oğlum var :)
Maximum kilom 107 idi en son
Şu an 84.500 kiloyum :)
70 olmak istiyorum
Bakalım ne olacak

Ben de 15 kilo vermek istiyorum 7 aylık kızım var emzirdiğim :)
Bir buçuk Yaşında da oğlum var :)
Hoşgeldin canım bizde vermeye çalışıyoruz aramızda devam etmek istersen cumayi tartı günü olarak alıyoruz artık katilmak ister misin

Back
X