10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

kahvalti 9:15
5 siyah zeytin (ev yapimi),
2 lokmacik tulum peyniri,
4 parca karpuz,
yarim kurabiye (hatta yarim bile degil)

saat 14:15
1 tabak karpuz,
2 taze incir

simdiye kadar bunlari yedim
(kahvaltida disardaydim, sofrada acmadan pogacasina, simidinden receline her sey vardi ama canim cekmedi ilginc bi bicimde :KK76::KK76: bende minicik bi kurabiyenin yarisini yemekle yetindim :KK49::KK49: )

aksam 16:50
1 adet kirmizi, 1 adet yesil biber dolmasi, ayrica 1 tane de kirmizi biber dolmasinin icini ayirip sadece dis biberini yedim.

cassey ho beginner pilatesin 6. günü tamamdir :) üsenmezsem bisiklete binicem cikip ama emin degilim, aksama misafir vaar :(

Haslama tavuk Göğsü ve yesil salatami yedim bende bitiremedim de birazi kaldi. Annemde saç boreklerini dokturuyor bugün ama tabiki bir lokma dahi almadim :KK12:

kahvalti 9:15
5 siyah zeytin (ev yapimi),
2 lokmacik tulum peyniri,
4 parca karpuz,
yarim kurabiye (hatta yarim bile degil)

saat 14:15
1 tabak karpuz,
2 taze incir

simdiye kadar bunlari yedim
(kahvaltida disardaydim, sofrada acmadan pogacasina, simidinden receline her sey vardi ama canim cekmedi ilginc bi bicimde :KK76::KK76: bende minicik bi kurabiyenin yarisini yemekle yetindim :KK49::KK49: )

aksam 16:50
1 adet kirmizi, 1 adet yesil biber dolmasi, ayrica 1 tane de kirmizi biber dolmasinin icini ayirip sadece dis biberini yedim.

cassey ho beginner pilatesin 6. günü tamamdir :) üsenmezsem bisiklete binicem cikip ama emin degilim, aksama misafir vaar :KK43:
vee az önce 5 tane taze incir yedim. misafirlerle hic bisey yemedim ama nasil aciktiim anlatamam. o yüzden incir yedim

Kızlar ben de geldim. Benim de saglik problemlerinden dolayi moral bozuk.Eee tabi bendeniz moral bozulunca şişenlerdenim.3-4 kilo aldim.ama sizle şöyle bi 10 kilo versem süper olurdu.ben de bugün yediklerime dikkat ederek kendimce başlangıç yapmıştım.
Neyse cok konustum.kendimle ilgili bilgileri vereyim.
Boy:1.64
Kilo:64
Çocuk:5 yaşında oğluş
Meslek:ögretmen

Bu aksami ben saymayim bile derim bugün eşim süpriz yapıp erken geldi dışarda yedik ve ipin ucu bayagi kaçtı inşallah yarın telafi edicem :110:

Kızlar ben de geldim. Benim de saglik problemlerinden dolayi moral bozuk.Eee tabi bendeniz moral bozulunca şişenlerdenim.3-4 kilo aldim.ama sizle şöyle bi 10 kilo versem süper olurdu.ben de bugün yediklerime dikkat ederek kendimce başlangıç yapmıştım.
Neyse cok konustum.kendimle ilgili bilgileri vereyim.
Boy:1.64
Kilo:64
Çocuk:5 yaşında oğluş
Meslek:ögretmen
Hosgeldiniz aramiza insallah guzel zayif ve zarif gunler gorecegiz belirli bir diyet uygulurmusunuz

Kalkış:6.00
1 saat yürüyüş
Yeşilçay
Kahvaltı:hasl. Yum+ 1/8 simit+1/4 domates
Ara:200 ml ayran
Öğlen:çeyrek kaşr. Tost
Ara:yarım avuç sarı leblebi
Akşam:fasulye patates salatası

[QUTeşekkürler canım.
Öyle özel bir diyet uygulamıyorum.
.Iki üç aya kadar Ameliyat olacağım için sağlığmı riske sokmak istemiyorum ama sizlerin uyguladıgınız yöntemler varsa kendimce size eslik etmeye calısırım.OTE="esracelik61, post: 42442329, member: 696207"]Hosgeldiniz aramiza insallah guzel zayif ve zarif gunler gorecegiz belirli bir diyet uygulurmusunuz[/QUOTE]
Teş

Ay sorma adasım yarın isim zor olacak
Hoşgeldin heyhayt cnm inşallah hepberaber basaracaz bizde isveç diyeti niteliğinde gidiyoruz gerçi ben bugun akşam birazcık abarttim

:KK15:
[QUTeşekkürler canım.
Öyle özel bir diyet uygulamıyorum.
.Iki üç aya kadar Ameliyat olacağım için sağlığmı riske sokmak istemiyorum ama sizlerin uyguladıgınız yöntemler varsa kendimce size eslik etmeye calısırım.OTE="esracelik61, post: 42442329, member: 696207"]Hosgeldiniz aramiza insallah guzel zayif ve zarif gunler gorecegiz belirli bir diyet uygulurmusunuz
Teş[/QUOTE]
Gecmis olsun canim bize isvec diyeti yapiyoruz ama biraz zor ameliyat olacaksan eger isvec bayagi yorar bunyeni bnce yapma derim sen yine bildigin yolda ilerle

Ay sorma adasım yarın isim zor olacak
Hoşgeldin heyhayt cnm inşallah hepberaber basaracaz bizde isveç diyeti niteliğinde gidiyoruz gerçi ben bugun akşam birazcık abarttim
Hakkimzda hayirlisi cumaya kadar nasil sabredicem ya tartilmadan zor duruyorum

Yeni gelenlere koca bi hoşgeldin diyorum:KK200:
Bende dayanamadim bi taze incir yedim ilk gün diye zorlandim heralde biraz umarim ilerleyen günlerde bunyem alisiro_O

Yeni gelenlere koca bi hoşgeldin diyorum:KK200:
Bende dayanamadim bi taze incir yedim ilk gün diye zorlandim heralde biraz umarim ilerleyen günlerde bunyem alisiro_O
Aynen zor bi diyet zaten ilk iki üç gün oluyor sonra mide gide gide kuculup istemiyor inşallah yarın kacamaksiz günler bekliyor bizi :KK20:

Ewt bayanlar ben şimdi ödem çayını ertesi gün için hazırlıyorum herkese tavsiye ediyorum mutlaka için ve alkali su tuketelim yeşil nane limon ve salatalık şişkinlik kalmıyor vücutta en önemli özelliği selülit Savar olmasi bunlar gizli hazinelerim kilom var ama selulitim yok şükürler olsun :KK73:

geldimm :) 2 ayda 8 kilo gitti ama bi 4 -5 kilo kaldı.isveçle umarım gider.yarın başlangıç :D

Back
X