10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Hoşgeldin canım sefa getirdin bizde vermeye çalışıyoruz el birligiyle verecez inslh kilon durduysa aynı sorunu yasamistim vücudunu sasirt özellikle kahvaltıni değiştir iki üç gün sonra harekete geçiyor tekrar kilolar gidiyor spor tarzını değiştir durduğu an vücut rutine alışmış oluyor onu biraz uyandırmak gerekiyor kendimden biliyorum inşallah işine yarar :KK52:
Evet canim oyle yaptim zaten ama spor yapmaya useniyorum artik anlamadim neden oglum beni cok yoruyo uykumu iyi almiyorum yorgun dusuyorum icimden spor yapmak gelmiyo.. bi motive olabilsem spor icin tekrardan cok guzel olacak .. bu arada hosbulduk..

Toplamda günde kaç saat yapiyosun canım
Saat olarak degil de leslie biliyorsan onu yapiyorum sabag veya oglede 2 mil yani yarim saat aksamda yarim saat yani 1 saat oda sanirim 6 km yapiyor yanilmiyorsam ekstada karin alti icin makas vs.hareketler yapiyorum ama bu hareketkere uc gundur baslaDim:KK45:

Gunaydin hanimlar umarim herkes iyidir.. ben bu sabah
1 elma rendesi
3 yemek kasigi yogurt
1 cay kasigi tarcin
Ve 1 yemek kasigi yulaf ezmesi bunlari karistirip yedim kahvalti niyetine..
Simdi oglumu uyuttum evin isini yapacam.. oda bi nevi spor .. ama cok uykum var.. :(

Saat olarak degil de leslie biliyorsan onu yapiyorum sabag veya oglede 2 mil yani yarim saat aksamda yarim saat yani 1 saat oda sanirim 6 km yapiyor yanilmiyorsam ekstada karin alti icin makas vs.hareketler yapiyorum ama bu hareketkere uc gundur baslaDim:KK45:
Tamam canım çok saol bende Leslie yarım saat iki mil yapıyor yarım saat da dans bide günlük ev işleri bir saat sürüyor bide oğlan arkasında gezmek yeterli sanırım :KK49:

Gunaydin hanimlar umarim herkes iyidir.. ben bu sabah
1 elma rendesi
3 yemek kasigi yogurt
1 cay kasigi tarcin
Ve 1 yemek kasigi yulaf ezmesi bunlari karistirip yedim kahvalti niyetine..
Simdi oglumu uyuttum evin isini yapacam.. oda bi nevi spor .. ama cok uykum var.. :KK43:
Afiyet olsun canım tariflerim 2 veya 3 sayfada yazmistim yapmak istersen müzik aç sesli o iyi motive eder seni ve kuruyemiş ye sen kavrulmamis tuzsuz bebek olunca 3kstra enerjiye ihtiyaç oluyor kuzum

:KK39:Slm kizlar cok guzel birsey kesfettim acikinca dis fircalandiginda acikmayi geciriyor ve cocuk dis macunlariyla cilekli vs. Super oluyor + tatli krizlerinede super iyi geliyor cok faydasini gordumHoppa

Keşif süper esracim :KK71: kızlar öğle menumi yedim şimdi biraz semizotu haşladim 2 yumurta bir salatalık bir domates yedim şükürler olsun :KK73:

Sizi isveççiler sizi.aman maşallah diyelim nazar olmayın.ben de sabahtan yanınıza uğrayamadım ama şimdi burdayım
Gelelim bana.
6.10 kalkis.alkali su
6.20-7.20yuruyus
Kahvalti:
Yesilcay hasl.yumurta ve çökelek
Ara: 1/8 simit,1/2 kk süzme peynir,1/4 domates
Öglwn(simdi)yogurtlu yesil mercimek

Sizi isveççiler sizi.aman maşallah diyelim nazar olmayın.ben de sabahtan yanınıza uğrayamadım ama şimdi burdayım
Gelelim bana.
6.10 kalkis.alkali su
6.20-7.20yuruyus
Kahvalti:
Yesilcay hasl.yumurta ve çökelek
Ara: 1/8 simit,1/2 kk süzme peynir,1/4 domates
Öglwn(simdi)yogurtlu yesil mercimek
Maşallah canım sen bayagi erkencisin ama senin ki süper açıkçası biz biraz hızlı olmasını isteyenlerdeniz :KK48:

Escumehcim ben garibin metabolizması durdu.aldıgım kilonun sondan birincisini dikkat ettigim halde aldim.bu yuruyuslere mecbur gitmem lazim yoksa diyet su anda bana kilo verdirmiyor.ne guzel iki gundur sizlerle super motive oldum.cok iyi gittim amanın bana da maşallah.:KK9:yarin ege ünv.kbb yeni bir profa gidicem.yuruyus kalacak.insallah yolda sıkıntıdan abur cubur yemem.
Kizlar guya yemek yedim ama midem sanki ac.Yok yok AÇIM ÜLEN AÇÇÇ:kk77:o_Oo_O

Evet vallahs
Afiyet olsun canım tariflerim 2 veya 3 sayfada yazmistim yapmak istersen müzik aç sesli o iyi motive eder seni ve kuruyemiş ye sen kavrulmamis tuzsuz bebek olunca 3kstra enerjiye ihtiyaç oluyor kuzum
Evet oyle vallaha ..

Escumehcim ben garibin metabolizması durdu.aldıgım kilonun sondan birincisini dikkat ettigim halde aldim.bu yuruyuslere mecbur gitmem lazim yoksa diyet su anda bana kilo verdirmiyor.ne guzel iki gundur sizlerle super motive oldum.cok iyi gittim amanın bana da maşallah.:KK9:yarin ege ünv.kbb yeni bir profa gidicem.yuruyus kalacak.insallah yolda sıkıntıdan abur cubur yemem.

Ay bende yaaa hemde nasil, ttutuyorum ama kendimi. Yedikten sonraki pismanlik daha kötü pes etmek yokk !!!

:KK43::KK43::KK43::KK43::110::110::110::rolleyes::rolleyes:
Ayy canim ya sorma bende niyeyse bugun cok aciktim ama pes etmek yok yok yokk cok fazlam var bozmicam bzmicammm allahim gor bu kullarini yardim ettt

Kizlaar ne durumdasinizz ?? Ben simdi bi sonraki ogunun meyvesinden yiyorum bi incir 3 4 cilek. Diyet bende sinir ve depresyon yapti sanki basaramicakmisim gibi geliyor :110:

Iyi aksamlar hanimlar sabah yazmistim yediklerimi .
Ogle;
Misafirlige gittim.. ama artik arkadas biliyor pek bisey yemedigimi.
Cok az makarnA salatasi yedim
1 findik
1 kurabiye
10 adet ay cekirdegi
Sigara biregi vardi onun ucunu yedim.
1 bardak yesil cay
2 bardak tarcin cayi ictim

Az once eve geldim dolapta pasta var ucundan 3 catal aldim ama az miktarda
Buzlukta dondurma vardi antep fistikli tatli kasigiyla 6 defa aldim yedim aksama bisey yemicem bunlarla idare edecem.. zaten yiyecek yemekte yok .. esim icin yemek yapacam ama ne yapacami bilmiyorum .....

2 bardak yesil cay icecem ilerleyen saatlerde..
Spor hic yapmadim ama yapmak istiyorum artik kendimi iyice biraktim spor olmadan olmuyo malesef gayret başaracaz insallah...
Pazar gunu insallah 64 du gorurum ya xok istiyorum.. cok..

Back
X