10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Merhaba kızlar komşular vardı yazamadım öğle yemeğinden sonra 1 saat spor yaptım şimdi aksami kapattım nohutlu salata yedim ha komsularla sütlü şekersiz kahve içtim bugunum inşallah bole son bulur lütfen şu içmeyi unutmayalim ve aç olanlar ağzına beş altı badem atıp bir bardak su için kebap yemiş gibi oluyorsunuz :KK25::KK72:

Valla bugün bende vazgeçmek istedim ama sonra bloggerlere baktım giydiklerine edalarina dedim.mi kilo verip bende bu şekilde renk renk giyinip topuklumu giyip cantami koluma takip tıkır tıkır gezmek istiyorum yanımda da bebeğim insanlar şaşırmalı beni görünce aaa ne güzel çocuğu olduğu halde kendine dikkat etmiş demelerini istiyorum bu yüzden kendimi bu işe bağladım sizde aynadaki yansımanizi düşünün kabinden 38 alıp 40 istemeden 36 yi isteme duygusunu hayal edin benim gibi ve gaza gelin :KK71::KK73::KK5:

Iyi aksamlar kizlar bnde aksam yemegimde 1 yumurta ve yesillik salatasi yiyorum bol limonlu ( not ogle ve aksam yemeginin yerlerini degistim bugun)

Bendee tavuklu yesilli salatami yedim bi incir 4 cilek bi seftali yedim gunu kapadim meyveyi biraz abarttim bugün :(

Hepinize afiyet olsun hanimlar.. ben jsveç diyetine baktim internetten hic bana gore bisey degil hic yapamam heleki kahve hic icemem kahveden nefret ederim... o yuzden ben kendi yontemlerimle kilo verecem insallah .. ;) Allahim hepimize yardim etsin insallah 38 bedeni gorurum .. :D ve pazar gunu 64 de dusmus olurum insallah .. sabirsizlikla bekliyorum..

dün 74.6 ile yattım şu an 73.9 bi inemedim 72 ye çok sinir durum
Canim benim eski kilom Allah kolaylik versin 74.5 le baslayan diyetim simdi 65.5 tayim .. 1 ay 2 haftalik surede 9 kilo verdim simdi ise metabolizmam yavasladi cunku ben spor yapmaz oldum ofluma bakmaktan yorgun dusuyorum.. ama insallah tekrar baslicam..

Tabiki canım herkes ne uygunsa onu yapması mantıklı inşallah görürsün hepimiz de görürüz inşallah hedefledigimiz kiloları cnm :KK19:

selam kizlar ben geldiim, ay ne cok konusmussunuz oku oku bitmedi :KK53:
yeni gelen arkadaslara hos geldiniz diyorum, ben isvec diyeti yapmiyorum. :) bugun sabah tartildim ve güncel kilom, 69.4, pazartesi 70.1 dim, iyi gidiyorum cok sükür. bugun cok kosusturmali bi gündü ne kahvaltiya firsat oldu ne de disarda bir sey yemeye, resmen aksam 6 ya kadar ac gezdim.

kahvalti 10:00
2 tane kuru incir (sadece bunu yiyecek vaktim oldu)

saat 12:15
1 kutu ayran (bunu da yolda bayilip kalmiyim diye kosusturma arasinda ictim)

aksam 18:30
1,5 tabak biber salcali makarna (artik bu kadar yemesem ölücektim bugun)

bugun aksam yemeginde cok yedim biliyorum, aksama misafir var ama yine pastadir böreltir evde dolup tasti, onlari yememek icin karnimi tika basa doldurdum. bugun pilatesin 7. günü yok ama bugun calisma, bugun rahat 8 9 km yürümüsümdür. günümü böyle kapatirim diye umuyorum.

Oooo iyi yürü musun maşallah bende yoğurt kurumu yaptım onu yiyorum şu an üzerine 1 lt su yatıs sonrası inşallah ertesi gün yine güzel ve dolu dolu bi güne uyanali beraber inşallah :KK19:

Selam kızlar bende isveç diyetine başlamak istiyorum başlangıç kilom 62 inşallah bayrama kadar 55 olurum

Back
X