Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiki dogduuunHerkese Günaydın bugün benim diyetim yok çünkü doğum günüm bugün önüme ne gelirse yemeyi düşünüyorum![]()
DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM.Herkese Günaydın bugün benim diyetim yok çünkü doğum günüm bugün önüme ne gelirse yemeyi düşünüyorum[/QUOTE
![]()
Canim bende 64.4 kg yum hemen hemen ayniyizIyi ki dogduun mutlu yillar :))
Tartildim bende 63.7 den 63.3 olmuşum, gitmiş 400 gram. Sabah kahvemi ictim simdide bir dilim salam ve yulaf kepekli yogurt yicem.
7 gunde 7 kilo diye bi diyet yapmistim canim ben tam uymadan 4 günde 2 kilo verdim istersen yazabilirim listeyi, birde yogurt hurma diyeti var o da çok etkili="serpileren1, post: 42496312, member: 703069"]Aynen bayrama kadar benim de 4 kaldı isvec yarın bitince ödülümü yiyip başka bi diyete başlamayı düşünüyorum nasil bi diyet yapmam lazim kararsızım öneriniz varsa lutfen paylaşır misiniz :)
Aa daha sıkı takiplesebiliriz o zaman fark olmadigi icin daha cok fayda görürüzCanim bende 64.4 kg yum hemen hemen ayniyiz![]()
Yazabilirsen çok memnun olurum[/QUOTE]7 gunde 7 kilo diye bi diyet yapmistim canim ben tam uymadan 4 günde 2 kilo verdim istersen yazabilirim listeyi, birde yogurt hurma diyeti var o da çok etkili
7gunde