sağol chessciğim.
sağol chessciğim.
aman, sıradan bir sarışın işte kızlar.:)kıskanmadım ki hiç
tek hayalim sarışın olmak ama kıyamıyorum saçlara :)aman, sıradan bir sarışın işte kızlar.:)
arada koyuyorum sonra siliyorum fotoğrafımı
sende çok hoşsun. saçlar ne öyle.harika..tek hayalim sarışın olmak ama kıyamıyorum saçlara :)
bende koydum bakalım değişiklik olsun akşam silerim :)
teşekkürler :) sırf o sebepten hiç bi zaman sarışın olamayacağım heralde.sende çok hoşsun. saçlar ne öyle.harika..
kıyma sakın. sarı mahvediyor saçı. bakım yapmaktan öldüm
keşke en organiği bile hallediyor canlı saçları. ama ben birde düzleştiriciden öldürdüm esas hain o:)teşekkürler :) sırf o sebepten hiç bi zaman sarışın olamayacağım heralde.
kimsede çıkıp demiyorki biz kadınlara saçları yakmayan açıcı getireceeeğğiiizz
kesin oy veririm
ah o düzleştirici! bi bukadar daha saçım vardı lisedeyken, üstelik enseleri kazıtıyordum ağır geliyodu, düzleştirme sevdasına yarısını kaybettim saçlarımın.keşke en organiği bile hallediyor canlı saçları. ama ben bvirde düzleştiriciden öldürdüm esas hain o:)
kız o nedemek öyle?İlginç bi 10 madde ve altında konuşulan konu sarışınlık
Bazı laflar cuk oturuyor bazen
Yediği kabı pisleten nankörlere mi anlatıyorsun?Tek bir ruh halim var o da şudur bu dünyada en değerli varlığım olan babam yıllardır diyaliz hastası ben hükümet gelmeden önce babamın çektiklerini de bilirim bu hükümetten sonra babam ve diğer hastalara karşı olan ilgiyi de.
Diyaliz hastası zaten o zamanlar adam akıllı bakmıyorlar eve geldiğinde bakılmadığından bayılan bir babam tansiyonu düşük halsiz halde eczane,hastane kuyruğunda bekliyordu. Hastaneden diyalizden çıkınca devletin verdiği imkan olmadığı için geç saatte alırlardı evine gelemeyen ve otobüslerde sefillik çeken bir vatandaştı benim babam.
Şimdi ise devletten bir değil bin kez razı olsun diyalize giderken gelirken devletin imkanı ile hastaneye götürüyorlar.İlaçları doktorunun yazması ile eline ulaşması an meselesi.
Kuyrukta beklemek nedir onu da unuttuk çok şükür.
Bana bu ruh hali Ak Partiye oy vermek için yeter de artar bile.
o nankör benmiyim ?Yediği kabı pisleten nankörlere mi anlatıyorsun?
Allah babacığına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasib etsin...
Canım senle hiç alakası yoko nankör benmiyim ?
Meali; "sarışınlar akıllı olurlar ya. Yazan maddeler o kadar akıllıca ki ancak sarışınlar inanır, katılır o 10 maddeye" demekkız o nedemek öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?