10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

Düşünmemeye çalışıyorum cnm da çok korkuyorum benimle değildir diye cumartesi gelseydi Allah'ın izniyle yarın test yapsammiki diye düşünüyorum
Bu arada hayırlı olsun sağlıklı bır hamilelik geçirirsin inşallah bizlere de dua etmeyi unutma🤗
İnşallah canım hepimiz bu mutluluğu tadalim 🥰 bence hiç erken test yapıp strese girmeyin , bu sefer zaman hic geçmez motivasyonunuz düşer 😌

Bugün 8. Günüm dün kaset testte silik çizgi görmüştüm dayanamadım kan testi verdim sabah 143 çıktı sonuç😇😇 dileyen isteyen herkese nasip olsun inşallah.🙏🙏
Cnm sen bahçeci umutta cem hocaya yaptırmıştın dimi? Bnde 10 mayısta bahçeci umutta Ebru hocaya yaptırdım. 21 mayısta kan ver dediler ben ısrarla k günü bekliyorum. Ne kaset test ne kan testi yaptıramıyorum☺️

Cnm sen bahçeci umutta cem hocaya yaptırmıştın dimi? Bnde 10 mayısta bahçeci umutta Ebru hocaya yaptırdım. 21 mayısta kan ver dediler ben ısrarla k günü bekliyorum. Ne kaset test ne kan testi yaptıramıyorum☺️
Evet canım cem hoca doktorum 11 mayıs transfer tarihim. Belirtin var mı canım? Ben ilk transferimde de 9. Gün yapmıştım beklemek beni daha kötü etkiliyor o nedenle en kötüsünede hazırlayıp verdim kanı 😍 kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bence inşallah sen de güzel haberler alırsın🙏🙏

Bugün 8. Günüm dün kaset testte silik çizgi görmüştüm dayanamadım kan testi verdim sabah 143 çıktı sonuç😇😇 dileyen isteyen herkese nasip olsun inşallah.🙏🙏
Gözün aydın canım 🤗 inşallah kat ve kat artar değerlerimiz , peki tek transfer miydi çift mi senin

İnşallah canım , transfer sonrası beni hemen tuvaleti yapabileceğimi söyleyerek kaldırıp taburcu ettiler ve 1 saat bi yolculuk yaptım , sizin nasıl oldu ?
Merhaba benimde transferimin 13.gunu beta 10.gunde 268 çıktı darısı sizlere olsun🤲benim doktorum yatmayı önermiyor transfer sonrası 10 dakika yattım wcye girdim eve taburcu oldm.İciniz rahat olsun☺️

Evet canım cem hoca doktorum 11 mayıs transfer tarihim. Belirtin var mı canım? Ben ilk transferimde de 9. Gün yapmıştım beklemek beni daha kötü etkiliyor o nedenle en kötüsünede hazırlayıp verdim kanı 😍 kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bence inşallah sen de güzel haberler alırsın🙏🙏
Cnm bende pek belirti yok. Ara ara kasık ve bel ağrım oluyo. Genel olarak göğüslerimde bi hassasiyet var ama ilaçlardan oldunu düşünüyorum. Benim ilk denemem. Hayırlısı ile inşallah ben ve isteyen bu yolda emek veren herkes pozitifi görür🤲🏻

Cnm bende pek belirti yok. Ara ara kasık ve bel ağrım oluyo. Genel olarak göğüslerimde bi hassasiyet var ama ilaçlardan oldunu düşünüyorum. Benim ilk denemem. Hayırlısı ile inşallah ben ve isteyen bu yolda emek veren herkes pozitifi görür🤲🏻
Benim de ilk denememde belirti çoktu belim çok ağrıyodu kasıklarımda hep bir batma çekilme hissi göğüslerim çok şişmişti o da pozitifti bu transferimde ise hiç belirtim olmadı çok az kasık ağrısı onuda regli olucam diye düşündüm ama değilmiş. Gerçekten belirti aramamak gerekiyor sanırım. Güzel haberlerini bekliyorum senin de 😍😍🙏🙏

Cnm bende pek belirti yok. Ara ara kasık ve bel ağrım oluyo. Genel olarak göğüslerimde bi hassasiyet var ama ilaçlardan oldunu düşünüyorum. Benim ilk denemem. Hayırlısı ile inşallah ben ve isteyen bu yolda emek veren herkes pozitifi görür
Benim de ilk denememde belirti çoktu belim çok ağrıyodu kasıklarımda hep bir batma çekilme hissi göğüslerim çok şişmişti o da pozitifti bu transferimde ise hiç belirtim olmadı çok az kasık ağrısı onuda regli olucam diye düşündüm ama değilmiş. Gerçekten belirti aramamak gerekiyor sanırım. Güzel haberlerini bekliyorum senin de 😍😍🙏🙏
inşallah 🤲🏻 Pozitifi gören tüm anne adaylarımızda sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsın hiç bir sorun yaşamasın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Sonuç çıktı canlar 😍 100.56 🤲 çok şükür bin şükür , darısı sizin başınıza böyle güzel haberler vermenizi bekliyorum bende
Yaaaaa çok sevindim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip eetsin darısı bizlerin başına. Benimde ptesingunu test günüm aşırı derecede heyecan var aklıma gelince kalbim duracak gibi oluyor

Yaaaaa çok sevindim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip eetsin darısı bizlerin başına. Benimde ptesingunu test günüm aşırı derecede heyecan var aklıma gelince kalbim duracak gibi oluy
İnşallah hepimizin sağlıklı evlatları olur canım , Allahım kucaklarımızı boş koymasın 🤲😊

Merhaba arkadaşlar 😊 bugün test yapan, kan veren oldu mu aramızda 🤗 güzel sonuçlar bekleniyor 😍🤰

Back
X