10.gün benimde canım, daha doktorumla görüşemedik arayacak dedi sekreteri deÇok şükür çok sevndm senin adınaKaçıncı gün bugun? Benm 10 gün dün 12.66 çıktı cumartesiye kadar yaptırma dedi doktor cumartesi yaptırıcam inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.gün benimde canım, daha doktorumla görüşemedik arayacak dedi sekreteri deÇok şükür çok sevndm senin adınaKaçıncı gün bugun? Benm 10 gün dün 12.66 çıktı cumartesiye kadar yaptırma dedi doktor cumartesi yaptırıcam inşallah
İnşallah canım hepimiz bu mutluluğu tadalimDüşünmemeye çalışıyorum cnm da çok korkuyorum benimle değildir diye cumartesi gelseydi Allah'ın izniyle yarın test yapsammiki diye düşünüyorum
Bu arada hayırlı olsun sağlıklı bır hamilelik geçirirsin inşallah bizlere de dua etmeyi unutma![]()
Benimde hiç belirtim yok korkuyordumİnşallah canım yüreğinizi ferah tutun benimde belirtim yoktu hiçAllah ol dediyse olur elbet , hepimizin pozitif haberleri ardi ardına gelsin inşallah ,
![]()
Amin inşallah bilmiyorum valla cnm adet olucak gibiyim çok akıntım var bugün diğer günlere göreİnşallah canım hepimiz bu mutluluğu tadalimbence hiç erken test yapıp strese girmeyin , bu sefer zaman hic geçmez motivasyonunuz düşer
![]()
Cnm sen bahçeci umutta cem hocaya yaptırmıştın dimi? Bnde 10 mayısta bahçeci umutta Ebru hocaya yaptırdım. 21 mayısta kan ver dediler ben ısrarla k günü bekliyorum. Ne kaset test ne kan testi yaptıramıyorumBugün 8. Günüm dün kaset testte silik çizgi görmüştüm dayanamadım kan testi verdim sabah 143 çıktı sonuçdileyen isteyen herkese nasip olsun inşallah.
![]()
Evet canım cem hoca doktorum 11 mayıs transfer tarihim. Belirtin var mı canım? Ben ilk transferimde de 9. Gün yapmıştım beklemek beni daha kötü etkiliyor o nedenle en kötüsünede hazırlayıp verdim kanıCnm sen bahçeci umutta cem hocaya yaptırmıştın dimi? Bnde 10 mayısta bahçeci umutta Ebru hocaya yaptırdım. 21 mayısta kan ver dediler ben ısrarla k günü bekliyorum. Ne kaset test ne kan testi yaptıramıyorum![]()
Herkesin farklı olurmuş hamileliği biz 3 kardeşiz 3 ümüzün birbirinden farklıBenimde hiç belirtim yok korkuyordum
Gözün aydın canımBugün 8. Günüm dün kaset testte silik çizgi görmüştüm dayanamadım kan testi verdim sabah 143 çıktı sonuçdileyen isteyen herkese nasip olsun inşallah.
![]()
Çok saol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Tek embriyo canım. Ama 8. Güne göre değer biraz yüksek mi bana mı öyle geliyo acaba valla kafalar karışıkGözün aydın canıminşallah kat ve kat artar değerlerimiz , peki tek transfer miydi çift mi senin
Merhaba benimde transferimin 13.gunu beta 10.gunde 268 çıktı darısı sizlere olsunİnşallah canım , transfer sonrası beni hemen tuvaleti yapabileceğimi söyleyerek kaldırıp taburcu ettiler ve 1 saat bi yolculuk yaptım , sizin nasıl oldu ?
Cnm bende pek belirti yok. Ara ara kasık ve bel ağrım oluyo. Genel olarak göğüslerimde bi hassasiyet var ama ilaçlardan oldunu düşünüyorum. Benim ilk denemem. Hayırlısı ile inşallah ben ve isteyen bu yolda emek veren herkes pozitifi görürEvet canım cem hoca doktorum 11 mayıs transfer tarihim. Belirtin var mı canım? Ben ilk transferimde de 9. Gün yapmıştım beklemek beni daha kötü etkiliyor o nedenle en kötüsünede hazırlayıp verdim kanıkendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bence inşallah sen de güzel haberler alırsın
![]()
Yok canım benim ki de tekÇok saol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Tek embriyo canım. Ama 8. Güne göre değer biraz yüksek mi bana mı öyle geliyo acaba valla kafalar karışıksenin çift embriyo mu ?
Benim de ilk denememde belirti çoktu belim çok ağrıyodu kasıklarımda hep bir batma çekilme hissi göğüslerim çok şişmişti o da pozitifti bu transferimde ise hiç belirtim olmadı çok az kasık ağrısı onuda regli olucam diye düşündüm ama değilmiş. Gerçekten belirti aramamak gerekiyor sanırım. Güzel haberlerini bekliyorum senin deCnm bende pek belirti yok. Ara ara kasık ve bel ağrım oluyo. Genel olarak göğüslerimde bi hassasiyet var ama ilaçlardan oldunu düşünüyorum. Benim ilk denemem. Hayırlısı ile inşallah ben ve isteyen bu yolda emek veren herkes pozitifi görür![]()
Cnm bende pek belirti yok. Ara ara kasık ve bel ağrım oluyo. Genel olarak göğüslerimde bi hassasiyet var ama ilaçlardan oldunu düşünüyorum. Benim ilk denemem. Hayırlısı ile inşallah ben ve isteyen bu yolda emek veren herkes pozitifi görürEvet canım cem hoca doktorum 11 mayıs transfer tarihim. Belirtin var mı canım? Ben ilk transferimde de 9. Gün yapmıştım beklemek beni daha kötü etkiliyor o nedenle en kötüsünede hazırlayıp verdim kanıkendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bence inşallah sen de güzel haberler alırsın
![]()
inşallahBenim de ilk denememde belirti çoktu belim çok ağrıyodu kasıklarımda hep bir batma çekilme hissi göğüslerim çok şişmişti o da pozitifti bu transferimde ise hiç belirtim olmadı çok az kasık ağrısı onuda regli olucam diye düşündüm ama değilmiş. Gerçekten belirti aramamak gerekiyor sanırım. Güzel haberlerini bekliyorum senin de![]()
Yaaaaa çok sevindim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip eetsin darısı bizlerin başına. Benimde ptesingunu test günüm aşırı derecede heyecan var aklıma gelince kalbim duracak gibi oluyorSonuç çıktı canlar100.56
çok şükür bin şükür , darısı sizin başınıza böyle güzel haberler vermenizi bekliyorum bende
İnşallah hepimizin sağlıklı evlatları olur canım , Allahım kucaklarımızı boş koymasınYaaaaa çok sevindim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip eetsin darısı bizlerin başına. Benimde ptesingunu test günüm aşırı derecede heyecan var aklıma gelince kalbim duracak gibi oluy
Çok sevindim sizin adınıza10.gün benimde canım, daha doktorumla görüşemedik arayacak dedi sekreteri de
Yarın sabah 8 de vereceğim nasipse 11 mayıs transfer tarihimMerhaba arkadaşlarbugün test yapan, kan veren oldu mu aramızda
güzel sonuçlar bekleniyor
![]()