Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar birsey sorucam bugun transferin 9. Gunum ve cok afedersiniz ishal oldum birsry olur mu acaba sizce acile gideyimm mi
Suan icin bisi yok dun sadece 1 kere ciktim zaten ya sanirim yedigimden sebeb oldu hastalilsal olarak degildi bugunde bi bakayim insalalh bisi olmazdaNaptın canım basılsın şimdi
Olmaz olmaz sen yüreğini ferah tutSuan icin bisi yok dun sadece 1 kere ciktim zaten ya sanirim yedigimden sebeb oldu hastalilsal olarak degildi bugunde bi bakayim insalalh bisi olmazda
26 temmuza kaç haftalık oluyor cinsiyet o kadar yakın miMerhaba kızlar
Biz 15 haziranda kalp atışı duyduk bi daha ki kontrol taaa 26Temmuzcinsiyetimiz de o zaman belli olacakmış , şimdilik ilaçlara devam o tarihe kadar , sizler nasılsınız ilaç kullanmaya devam eden var mı benim gibi
Umarım hepiniZ duymuşsunuzdur siz de kalp atışlarını![]()
10 Mayıs’ta transfer olmuştum canım ben , şimdi 9 haftalık olmuş oluyor sanırım26 temmuza kaç haftalık oluyor cinsiyet o kadar yakın mibende ilaçlara devam ediyorum 2 hafta bir çağırıyor doktor
Evet canım 8hafta 2 gün olduğu için 9.hafta içinde sayıyor seni10 Mayıs’ta transfer olmuştum canım ben , şimdi 9 haftalık olmuş oluyor sanırım
Ne yazık ki mide bulantısı bende de çok oluyor şu 2 haftdır , daha bir kere istifra ettim hiç olmadık şeyden bi de normalde çok severim sabahları peynir ve domates vs yeşillik yemeyi , şimdi kahvaltı yapamıyorumMerhaba, benim de transferim 10 Mayısta oldu çok şükür herşey yolunda gitti. Şuan mide bulantısı ve kusmalardan müzdaribim![]()
Çok şükür kusma yok ama mide suyum çok fazla hep kuru şeyler yemek istiyorum. Bir de sulu yemekten tiksiniyorumNe yazık ki mide bulantısı bende de çok oluyor şu 2 haftdır , daha bir kere istifra ettim hiç olmadık şeyden bi de normalde çok severim sabahları peynir ve domates vs yeşillik yemeyi , şimdi kahvaltı yapamıyorumSanırım benim bebeğim sevmeyecek
son 2 gündür hastanedeydim, 6 şişe serum yedim. malesef bu kusmalar bulantılar 12. hafataya kdr devam edecekmiş... ilaç yazdı drum, adı Cariban.. belki ihtiyacı olan biri yazdırır..Ne yazık ki mide bulantısı bende de çok oluyor şu 2 haftdır , daha bir kere istifra ettim hiç olmadık şeyden bi de normalde çok severim sabahları peynir ve domates vs yeşillik yemeyi , şimdi kahvaltı yapamıyorumSanırım benim bebeğim sevmeyecek
Çok geçmiş olsunson 2 gündür hastanedeydim, 6 şişe serum yedim. malesef bu kusmalar bulantılar 12. hafataya kdr devam edecekmiş... ilaç yazdı drum, adı Cariban.. belki ihtiyacı olan biri yazdırır..
Ben de bu durumdayım. Enerjik halimi özlüyorum. Bütün gün az yemek az su, bol uyku modu,bol bulantı ve kusma... Ölü günler resmen...Benim de bulantım çok fazla doktorum ilaç yazdı ama fayda etmiyor. Sürekli bir mide yanması yiyemiyor değilim ama yediğimi çıkarıyorum ve günlerce yemesem aklıma yemek gelmeyecek sanki. Çok kötüymüş bu dönemler ama napalım her güzelliğin bir zorluğu var. Bulantısız geçirenler gerçekten kıymetini bilsinler hayattan soğudum resmen 2 haftadır. Ayrıca kilo veriyorum doktorum istemediğimiz birşey dedi ama gelde bu bulantı ile kilo verme![]()