10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba kızlar
Biz 15 haziranda kalp atışı duyduk bi daha ki kontrol taaa 26Temmuz 😂 cinsiyetimiz de o zaman belli olacakmış , şimdilik ilaçlara devam o tarihe kadar , sizler nasılsınız ilaç kullanmaya devam eden var mı benim gibi
Umarım hepiniZ duymuşsunuzdur siz de kalp atışlarını ❤️

Merhaba kızlar
Biz 15 haziranda kalp atışı duyduk bi daha ki kontrol taaa 26Temmuz 😂 cinsiyetimiz de o zaman belli olacakmış , şimdilik ilaçlara devam o tarihe kadar , sizler nasılsınız ilaç kullanmaya devam eden var mı benim gibi
Umarım hepiniZ duymuşsunuzdur siz de kalp atışlarını ❤️
26 temmuza kaç haftalık oluyor cinsiyet o kadar yakın mi🥰 bende ilaçlara devam ediyorum 2 hafta bir çağırıyor doktor

Bende 10 Mayıs transferiyim 8+2 yazıyor programa göre 9 diye mi geçiyor bir kitap okuyorum o da 9 diye almış. İnsan bir an önce büyüsün istiyor😂

Merhaba, benim de transferim 10 Mayısta oldu çok şükür herşey yolunda gitti. Şuan mide bulantısı ve kusmalardan müzdaribim 😨

Merhaba, benim de transferim 10 Mayısta oldu çok şükür herşey yolunda gitti. Şuan mide bulantısı ve kusmalardan müzdaribim 😨
Ne yazık ki mide bulantısı bende de çok oluyor şu 2 haftdır , daha bir kere istifra ettim hiç olmadık şeyden bi de normalde çok severim sabahları peynir ve domates vs yeşillik yemeyi , şimdi kahvaltı yapamıyorum ☺️ Sanırım benim bebeğim sevmeyecek

Ne yazık ki mide bulantısı bende de çok oluyor şu 2 haftdır , daha bir kere istifra ettim hiç olmadık şeyden bi de normalde çok severim sabahları peynir ve domates vs yeşillik yemeyi , şimdi kahvaltı yapamıyorum ☺️ Sanırım benim bebeğim sevmeyecek
Çok şükür kusma yok ama mide suyum çok fazla hep kuru şeyler yemek istiyorum. Bir de sulu yemekten tiksiniyorum

son 2 gündür hastanedeydim, 6 şişe serum yedim. malesef bu kusmalar bulantılar 12. hafataya kdr devam edecekmiş... ilaç yazdı drum, adı Cariban.. belki ihtiyacı olan biri yazdırır..

Benim de bulantım çok fazla doktorum ilaç yazdı ama fayda etmiyor. Sürekli bir mide yanması yiyemiyor değilim ama yediğimi çıkarıyorum ve günlerce yemesem aklıma yemek gelmeyecek sanki. Çok kötüymüş bu dönemler ama napalım her güzelliğin bir zorluğu var. Bulantısız geçirenler gerçekten kıymetini bilsinler hayattan soğudum resmen 2 haftadır. Ayrıca kilo veriyorum doktorum istemediğimiz birşey dedi ama gelde bu bulantı ile kilo verme😬😬

Benim de bulantım çok fazla doktorum ilaç yazdı ama fayda etmiyor. Sürekli bir mide yanması yiyemiyor değilim ama yediğimi çıkarıyorum ve günlerce yemesem aklıma yemek gelmeyecek sanki. Çok kötüymüş bu dönemler ama napalım her güzelliğin bir zorluğu var. Bulantısız geçirenler gerçekten kıymetini bilsinler hayattan soğudum resmen 2 haftadır. Ayrıca kilo veriyorum doktorum istemediğimiz birşey dedi ama gelde bu bulantı ile kilo verme😬😬
Ben de bu durumdayım. Enerjik halimi özlüyorum. Bütün gün az yemek az su, bol uyku modu,bol bulantı ve kusma... Ölü günler resmen...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Umarım hepiniz bebişlere sağ Salim kavuşmuşsunuzdur ☺️ Bu stresli süreci sizinle dertleşip mesajlaşarak atlattığımız ve sayesinde kucağıma yavrumu almama vesile olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim 🥰

Back
X