10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

Ben de 10 mayıs transferiyim. Evde iş yapıyor musunuz kızlar?
Evet ilk iki gun genelde hep dinlendim ama artik biseyler yapiuorim,mutfakta cunku bi cocugum var ona da ilgi gerekiyor ,esim yardim etse de bende ayaklandim surekli yatmiyorum ama ara ara dinlenerek isimi yapiyorum,so tarafimda genede bi kasilma ve hareketlilik var nedir bilmiyorum

Arkdşlar erken test yapmayın eğer transferden sonra ovitrelle yaptırdıysa doktor onun içinde beta hcg var ve yalancı pozitif çıkıyo sakın yapmayın günü bekleyin gereksiz olarak etkileniyor insan kasmayın kendinizi

Arkadaşlar bugün biraz fazla ayakta kalıverdim, ve 3-4 defa ara ara belime iğne gibi bi sızı girip çıkıyor resmen 🙄 şaşkınım , sizce belirti falan olabilir mi ? Bugün 5.günüm

Ben de 12 matısta transfer oldm bu 3.deneme 2.denemem pozitifti ama maalesef 10 haftalıkkrn bebeği kaybettik ve kürtaj olmak zorunda kaldm ve o transfer sürecimden sonra çok rahattım mümkünse unutun ve kendinizi oyalayın sürekli belirti aramayın ay yok tutunma kanaması ay kasığımda ağrı bilmem ne muhabbetlerine takılmayın sakın relax olmak en önemlisi 😉

Arkdşlar erken test yapmayın eğer transferden sonra ovitrelle yaptırdıysa doktor onun içinde beta hcg var ve yalancı pozitif çıkıyo sakın yapmayın günü bekleyin gereksiz olarak etkileniyor insan kasmayın kendinizi
Yok bana yapılmadı ovitrelle ama tabiki erken test yıpratıo insanı şuan pazarı iple çekiorum

Hanımlar nasılsınız nasıl geçiyor bekleyişler 🥰 umarım hepimiz pozitifleri arka arkaya duyururuuz
Benim test günüm 19 Mayıs
Sizinkiler nedir ?

Back
X