Kan vericem şimdi bekliyoruzBaktirdiniz mi acaba,sonucunux nedir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vericem şimdi bekliyoruzBaktirdiniz mi acaba,sonucunux nedir
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah canımŞimdi gidiyoruz![]()
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah canım![]()
Ben bunu okuyorum sürekli içimden arkadaşlar , Rabbim duyar işitir inşallah bizi gönlümüzden geçeni biliyor inşallah olumlu olur hepimiz içinRabbim yüzünüzü güldürsün inşallah canım![]()
Belirtim yok 6.gün bugünBende 3.gün embriyosu TRANSFER oldum 10 Mayıs'ta test günüm 22 Mayıs
İnşallah pozitif dönüş haberlerini de alırıızBende 3.gün embriyosu TRANSFER oldum 10 Mayıs'ta test günüm 22 Mayıs
Günlük hayatına donebilirsin dedi çok ayakta kalmıyorum ama arada hafif yürüyorum 10 dk kadarİnşallah pozitif dönüş haberlerini de alırıızPeki napıyorsun nelere dikkat ediyorsun , senin doktorunun tavsiyeleri nelerdi ?
Benim de belirtim yok sanırım herkeste belirti olacak diye şartı da yok , moralini yüksek tutmaya bak , bebeğinle konuş benimle kal de onu benimseBelirtim yok 6.gün bugün![]()
İnşallah pozitif haberlerini alırız siz neler yapıyorsunuzBenim de belirtim yok sanırım herkeste belirti olacak diye şartı da yok , moralini yüksek tutmaya bak , bebeğinle konuş benimle kal de onu benimsedualarım hepimize
Benim doktorum da günlük hayatına dön dedi , açıkcası günlük hayatta yaptıklarımdan fazlasını yaptım diyebilirim , ailelerimiz bilmiyordu , malum bi de bayrama denk geldi transferlerimiz , kayınvalidemgildeydim tüm bu süreçte yemek bulaşık temizlik , kalabalık aileİnşallah pozitif haberlerini alırız siz neler yapıyorsunuz
Doktorum bana yolculuk yapabilirsin merdiven çıkabilirsin dedi yatmanın yararı değil zararı varmisBenim doktorum da günlük hayatına dön dedi , açıkcası günlük hayatta yaptıklarımdan fazlasını yaptım diyebilirim , ailelerimiz bilmiyordu , malum bi de bayrama denk geldi transferlerimiz , kayınvalidemgildeydim tüm bu süreçte yemek bulaşık temizlik , kalabalık aileçok ta dikkat edemedim anlayacağınız , ama dr da bi kısıtlama koymadı diye içimde huzursuz değil açıkcası
Ama inşallah bebeğim benimledir
Aynen aynen zaten ben hastaneden transfer olunca hemen çıktım 1 saat yolculuk yaptım sonra merdiven çıkarak eve çıktım yemek hazırladımDoktorum bana yolculuk yapabilirsin merdiven çıkabilirsin dedi yatmanın yararı değil zararı varmis
Canım sonucun çıktı mıKan vericem şimdi bekliyoruz![]()
Çok şükürrrCanım sonucun çıktı mıhadi Allah’ın izniyle ilk pozitifimizi duyalım
SüperÇok şükürrr2 kat artmış rabbim sizinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsn
![]()
5. Gün embriyosu bugun 8. GünümSüperkaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gün test yaptınız
Çok şükürÇok şükürrr2 kat artmış rabbim sizinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsn
![]()
İnşallahh hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalımÇok şükürçok sevindim canım inşallah bizlerde sırayla pozitifleri görürüüz
dualarını esirgeme ilk hamile annemiz