- 16 Mayıs 2021
- 20
- 52
- 3
- 39
Aynen yaaa bu ilaçların etkisi ve sonuç ne olcak gerginliği bende de hem duygusallık hem öfke hali yaratıyoTransfer olan arkadaşlar nasıl geçiyor süreç ben test günü yaklaştkça çok gergin stresli olmaya başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaaa bu ilaçların etkisi ve sonuç ne olcak gerginliği bende de hem duygusallık hem öfke hali yaratıyoTransfer olan arkadaşlar nasıl geçiyor süreç ben test günü yaklaştkça çok gergin stresli olmaya başladım
Bende 12 mayısta transfer oldumBen de 12 matısta transfer oldm bu 3.deneme 2.denemem pozitifti ama maalesef 10 haftalıkkrn bebeği kaybettik ve kürtaj olmak zorunda kaldm ve o transfer sürecimden sonra çok rahattım mümkünse unutun ve kendinizi oyalayın sürekli belirti aramayın ay yok tutunma kanaması ay kasığımda ağrı bilmem ne muhabbetlerine takılmayın sakın relax olmak en önemlisi![]()
5. Gün embriyosunda 10.gün bakılıyor..3. Gün embriyosu 1212 mayısta transfer oldum 2 tane 5.gün embriyosu 10.gün gel bakalım dedi dr.2 embriyo olduğu içinmi 12.gün demedi acaba?
Canım bende 5. Gün embriyosu 1 tane transfer oldum 10unda 19 unda sonuca bakılacak12 mayısta transfer oldum 2 tane 5.gün embriyosu 10.gün gel bakalım dedi dr.2 embriyo olduğu içinmi 12.gün demedi acaba?
Merak etme inşallah sonuç olumlu olurda o zamana zaten çıktan belli olur12 mayısta transfer oldum 2 tane 5.gün embriyosu 10.gün gel bakalım dedi dr.2 embriyo olduğu içinmi 12.gün demedi acaba?
5. Gün embriyosunda 10.gün bakılıyor..3. Gün
Amin canım hepimizinki olumlu olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerak etme inşallah sonuç olumlu olurda o zamana zaten çıktan belli olur![]()
Beta kaç çıkmıştıArkadaşlar gerçekten idrar testlerine güvenmeyin sakın ben bugun yine yaptım yine çift çiZgi yok çok ilginç bi durum![]()
Merhaba bende aynı 3. Gün embriyo ve 10 mayısta :) inşAllah tutar herkesinBende 3.gün embriyosu TRANSFER oldum 10 Mayıs'ta test günüm 22 Mayıs
Arkadaşlar gerçekten idrar testlerine güvenmeyin sakın ben bugun yine yaptım yine çift çiZgi yok çok ilginç bi durum![]()
8.gün 7.66 çıktı yarın tekrar yaptırıcam yarından sonra artık görülür idrardada sanırımHamileymişsiniz :) Sağlıkla doğurun inşallah. 5. gün embriyosuymuş. 6 gün beta hcg değeriniz 5 çıkmış sanırım. 8. gün kaçtı? İdrarda 25 ten önce görülmez genelde.
İnşallah dua kardeşliği olsun bebişlerimizin, annelerine sıkı sıkı tutunsunlar bekleyenler arasına sende hoş geldin canımMerhaba bende aynı 3. Gün embriyo ve 10 mayısta :) inşAllah tutar herkesin![]()
Alınıyor canım bende aldımKızlar benim elimde estrofem bitmiş, eczaneye gitsem reçetesiz alabiliyor muyum, bilen var mı?
8.gün 7.66 çıktı yarın tekrar yaptırıcam yarından sonra artık görülür idrardada sanırım![]()
HoşgeldinnKızlar merhaba bende katılmak istedim aranıza 12 Mayıs'ta bende transfer oldum bekliyorum bakalım hayırlısı ne ise o olsun inşallah
1 tane dondurulmuş 5. Gün embriysu transfer edildi ilk denemem
Hoşbuldum cnm benim inşallah Rabbimin izniyle hiç belirtiniz felan var miHoşgeldinnPozitif sonuç alırız hep birlikte İnşallah canım
![]()
Belirti arayıp bulamayanlardanım canım benHoşbuldum cnm benim inşallah Rabbimin izniyle hiç belirtiniz felan var mi