Bende heyecana bağlıyorum bazı karın ağrılarını vs ama inşallah bebeğimizi hissediyoruzdurSol üst karın kısmında arada bir tırtıklanma gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende heyecana bağlıyorum bazı karın ağrılarını vs ama inşallah bebeğimizi hissediyoruzdurSol üst karın kısmında arada bir tırtıklanma gibi
Yok ama ya üsütme değil karnımda bi gerginlik var benim ilk denemem belki bu estrofem ile rahim kalınlaştırılıyor ya onun etkisi ise bilemem ama dediğiniz gibi bebişlerimiz olsun AllahımBende heyecana bağlıyorum bazı karın ağrılarını vs ama inşallah bebeğimizi hissediyoruzdurmalum daha yaz gelmedi sayılır bi soğuk bi sıcak ben bi de üşütüyorum diye düşünüyorum
Bugun 9. Günüm idrarda yine çıkmadı ama dün kanda çıktıHiç sormayın ben transferimin 7.günü idrar testinde pozitif gören arkadaşların gazına gelip öğlen idrar testi yaptım. Negatif. Bembeyaz. Çok üzüldüm. Acımı yaşadım sanırım bugün oldukça sakinim (9. günüm). Yarın kan testi verip kurtulacağım. Kendimi hazırladım diyorum ama yine üzülürüm kesin. Kendime ağlama odası hazırlıyorumyarın da şansıma eve temizliğe gelecek abla olacak evde. Kısmet.
Ama olur da bir mucize olur. Çok sevinirim.
Bugun 9. Günüm idrarda yine çıkmadı ama dün kanda çıktı![]()
İnşallah hepimiz sevinirizSizi takip ediyordum çok sevindim adınıza :)
Bugün de kan verdin mi canımBugun 9. Günüm idrarda yine çıkmadı ama dün kanda çıktı![]()
Yok bugun vermedim 48 saatte bir veriyorumBugün de kan verdin mi canım
Tamam canım anladım yarın ki değerin de inşallah kat ve kat artmıştırYok bugun vermedim 48 saatte bir veriyorum
Bi belirti olmuyorki zaten ilk tutunurken kasıkta batmalar oluo sonra bitio ilk 2 aya kadar belirti arama diyor herkesTamam canım anladım yarın ki değerin de inşallah kat ve kat artmıştırbende Çarşamba kan vereceğim ama hiç bi belirti yok üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim stres
Günaydın canım gönlünü ferah tut istemsiz yapılan vücudun verdiği bir tepki sonuçta bence bebeklerine zararı olmaz böyle bir şeyin rahat ol kötüyü düşünmeKızlar günaydın. Dün gece çok kötü bi kabus gördüm ve bağırarak korkarak uyandım. Bu bebeklerime zarar vermişmidir ? Çok korkuyorum![]()
Ya içimi ferahlattın canım çok sağolGünaydın canım gönlünü ferah tut istemsiz yapılan vücudun verdiği bir tepki sonuçta bence bebeklerine zararı olmaz böyle bir şeyin rahat ol kötüyü düşünme![]()
Gözle görülür bir çizgi hemdeGünaydın hanımlar. Benim bugün 7. Günüm dayanamadım idrar testi yaptım silik çift çizgiyi gördüm umarım yanılmıyorumdur ya da test yanlış değildir. Ben de çok belirti yok o nedenle olmadığını düşünmüştüm. Testi ekliyorum sizce var mı? yorum yaparsanız sevinirim![]()
Günaydın hanımlar. Benim bugün 7. Günüm dayanamadım idrar testi yaptım silik çift çizgiyi gördüm umarım yanılmıyorumdur ya da test yanlış değildir. Ben de çok belirti yok o nedenle olmadığını düşünmüştüm. Testi ekliyorum sizce var mı? yorum yaparsanız sevinirim![]()
Yüreğini ferah tut Allah korur merak etme , dua et içinden ve YouTube da rukye diye bi dua var dinlemeni tavsiye ederim canımKızlar günaydın. Dün gece çok kötü bi kabus gördüm ve bağırarak korkarak uyandım. Bu bebeklerime zarar vermişmidir ? Çok korkuyorum![]()
Bi belirti olmuyorki zaten ilk tutunurken kasıkta batmalar oluo sonra bitio ilk 2 aya kadar belirti arama diyor herkes
Rabbim hayırlı evlatlar versin canım inşallah vardır bi vakti saati biz elimizden geleni yapalım daVar çizgi çok tebrik ederim.
Benim negatif oldu arkadaşlar ama ben biliyordum zaten. Ya çok düşük çıkacaktı ya negatif. Kısmet bir sonrakine inşallah
Çok teşekkür ederim kan testi ile umarım daha da netleşir. Senin adına üzüldüm inşallah en kısa sürede sen de alırsın güzel haberlerVar çizgi çok tebrik ederim.
Benim negatif oldu arkadaşlar ama ben biliyordum zaten. Ya çok düşük çıkacaktı ya negatif. Kısmet bir sonrakine inşallah
Çok teşekkür ederim canım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın rabbim kan testi ile netleşsin daha mutlu olucam inşallahGözle görülür bir çizgi hemdeyanlış değil bence çok mutlu oldum senin adına
![]()