Erkek İnfertilitesi 10 milyon Altı sperm sayısi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Smhzhl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
49
13
88
33
merhabalar 10 milyon alti sperm sayisi olanlar neler yaptilar sperm sayilarini artirmak icin yardimci olabilirmisiniz. Hareket hiz morfoloji cok kotu durumda bizde

merhabalar 10 milyon alti sperm sayisi olanlar neler yaptilar sperm sayilarini artirmak icin yardimci olabilirmisiniz. Hareket hiz morfoloji cok kotu durumda bizde
Cnm öncelikle doktor ne dedi tedavi süreciniz neydi bizim ilk testde 6 milyon du ürologa gittik varikosel çıktı oda test istedi 15gun sonra tekrar yaptırdık bu seferde 14.900 ama yıkama işlemınden sonra 4.600fln çıktı ameliyat oldu Suan progeny kullanıyor esim

esimde varikosel yok . sperm sayisi hizi morfoloji hepsi dusuk yerlerde

ilk ay 400mg evicap kullandi sonra ki ay 200luk olanini aldi kullanmaya devam ediyor evicapla birlikte emodex kullaniyoruz. sonuclar ne zaman degisir onuda bilmiyorun

Morfoloji yok
Kons: Yikama isleminden once 6 milyon/sonra 1.6 milyon
Hizli ileri hareketlilik:0/0
Yavas ileri h:3/1.6
Hacim: 6ml/0.2 ml
PHSS:%50/%100
Hareketlilik:%58/%100

siz kullandiniz mi? Esimin 5 milyonun altinda ileri hareketlilik ve morfoloji sorunu da var neler onerirsiniz??
Biz neofortille başladık 2 kutu kullandık memnun kalmadım suan emodex 3.kutusu bitti dr umuzdan haber bekliyoruz ama incir ve ıstırgan otu cayını bide havuç suyunu şiddetle tavsiye ediyorum

sanirim asilama yaptirdiniz varikosel varmi esinizde
hayir tup bebek yaptirdik basarisiz oldu. Bilmiyorum varikosel var mi yok mu neye gore anlasiliyor?

Biz neofortille başladık 2 kutu kullandık memnun kalmadım suan emodex 3.kutusu bitti dr umuzdan haber bekliyoruz ama incir ve ıstırgan otu cayını bide havuç suyunu şiddetle tavsiye ediyorum
bu ilaclari dr.unuz mu onerdi? Inciri, isirvan otu cayini ve havuc suyunu gunde ne kadar nasil tuketiyosunuz?

Canım doktor tüp bebek tavsiye etmedimi size
evet ettiler biz yaptirdik ama basarisiz oldu. Sudan cikmis balik gibiyiz. Tup bebek yapin olur dediler olmadi napicam ben esim hic tedavi gormedi siz neler yaptiniz? Nolur bana bi akil verin kizlar

Canım varikosel ürologa gitsin esin elle yapılan muayene sonucu belli oluyor... Sayinizin azlık sebebi olarak ne söyledi doktor bunun için ve morfoloji için tedavi olması olması gerekir esin kurlerden önce bunları araştırın doktorunla çünkü morfoloji sıfır olması hiç sağlıklı sperm olmaması demek diye biliyorum

ama yakin akrabamiz urolog o bu sonuclarla tup bebek yaptirirsaniz olur demisti hic tedaviyle ugrasmayin demisti bizde direk tup.e yoneldik. Ama onunda tedavi olmasi gerek. Biz bi yandan tup yaptirip bi yandan tedavi olamaz miyiz?

Sayimizin azlik sebebiyle ilgili bisey demedi
Biz urologa hic gitmedik cunku tup bebek yapacagimiz icin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…