Konularıma bakabilirsin isine yarar insallahmerhabalar 10 milyon alti sperm sayisi olanlar neler yaptilar sperm sayilarini artirmak icin yardimci olabilirmisiniz. Hareket hiz morfoloji cok kotu durumda bizde
Cnm öncelikle doktor ne dedi tedavi süreciniz neydi bizim ilk testde 6 milyon du ürologa gittik varikosel çıktı oda test istedi 15gun sonra tekrar yaptırdık bu seferde 14.900 ama yıkama işlemınden sonra 4.600fln çıktı ameliyat oldu Suan progeny kullanıyor esimmerhabalar 10 milyon alti sperm sayisi olanlar neler yaptilar sperm sayilarini artirmak icin yardimci olabilirmisiniz. Hareket hiz morfoloji cok kotu durumda bizde
esimde varikosel yok . sperm sayisi hizi morfoloji hepsi dusuk yerlerdeCnm öncelikle doktor ne dedi tedavi süreciniz neydi bizim ilk testde 6 milyon du ürologa gittik varikosel çıktı oda test istedi 15gun sonra tekrar yaptırdık bu seferde 14.900 ama yıkama işlemınden sonra 4.600fln çıktı ameliyat oldu Suan progeny kullanıyor esim
Vitamin kullanmaya başladınız mı 3 ayda etkisini gösteriyoresimde varikosel yok . sperm sayisi hizi morfoloji hepsi dusuk yerlerde
siz kullandiniz mi? Esimin 5 milyonun altinda ileri hareketlilik ve morfoloji sorunu da var neler onerirsiniz??Vitamin kullanmaya başladınız mı 3 ayda etkisini gösteriyor
mrb esinizin degerlerini ve yaslarinizi yazarmisinizsiz kullandiniz mi? Esimin 5 milyonun altinda ileri hareketlilik ve morfoloji sorunu da var neler onerirsiniz??
morfoloji degeri cikmadi(sanirim duzgun olamyinca cikmiyormus)mrb esinizin degerlerini ve yaslarinizi yazarmisiniz
ikisinide yazin biz daha asilama bilr yaptirmadik yaslarimiz 25 -24morfoloji degeri cikmadi(sanirim duzgun olamyinca cikmiyormus)
Eskm 34 ben 30 yasindayim
Yikama isleminden once mi sonra mi degerleri yazayim
ben değerleri cozemedim boyle resim atarmisiniz karisik geldi banaMorfoloji yok
Kons: Yikama isleminden once 6 milyon/sonra 1.6 milyon
Hizli ileri hareketlilik:0/0
Yavas ileri h:3/1.6
Hacim: 6ml/0.2 ml
PHSS:%50/%100
Hareketlilik:%58/%100
sanirim asilama yaptirdiniz varikosel varmi esinizde
Biz neofortille başladık 2 kutu kullandık memnun kalmadım suan emodex 3.kutusu bitti dr umuzdan haber bekliyoruz ama incir ve ıstırgan otu cayını bide havuç suyunu şiddetle tavsiye ediyorumsiz kullandiniz mi? Esimin 5 milyonun altinda ileri hareketlilik ve morfoloji sorunu da var neler onerirsiniz??
Canım doktor tüp bebek tavsiye etmedimi sizeMorfoloji yok
Kons: Yikama isleminden once 6 milyon/sonra 1.6 milyon
Hizli ileri hareketlilik:0/0
Yavas ileri h:3/1.6
Hacim: 6ml/0.2 ml
PHSS:%50/%100
Hareketlilik:%58/%100
hayir tup bebek yaptirdik basarisiz oldu. Bilmiyorum varikosel var mi yok mu neye gore anlasiliyor?sanirim asilama yaptirdiniz varikosel varmi esinizde
bu ilaclari dr.unuz mu onerdi? Inciri, isirvan otu cayini ve havuc suyunu gunde ne kadar nasil tuketiyosunuz?Biz neofortille başladık 2 kutu kullandık memnun kalmadım suan emodex 3.kutusu bitti dr umuzdan haber bekliyoruz ama incir ve ıstırgan otu cayını bide havuç suyunu şiddetle tavsiye ediyorum
evet ettiler biz yaptirdik ama basarisiz oldu. Sudan cikmis balik gibiyiz. Tup bebek yapin olur dediler olmadi napicam ben esim hic tedavi gormedi siz neler yaptiniz? Nolur bana bi akil verin kizlarCanım doktor tüp bebek tavsiye etmedimi size
Canım varikosel ürologa gitsin esin elle yapılan muayene sonucu belli oluyor... Sayinizin azlık sebebi olarak ne söyledi doktor bunun için ve morfoloji için tedavi olması olması gerekir esin kurlerden önce bunları araştırın doktorunla çünkü morfoloji sıfır olması hiç sağlıklı sperm olmaması demek diye biliyorumhayir tup bebek yaptirdik basarisiz oldu. Bilmiyorum varikosel var mi yok mu neye gore anlasiliyor?
bu ilaclari dr.unuz mu onerdi? Inciri, isirvan otu cayini ve havuc suyunu gunde ne kadar nasil tuketiyosunuz?
evet ettiler biz yaptirdik ama basarisiz oldu. Sudan cikmis balik gibiyiz. Tup bebek yapin olur dediler olmadi napicam ben esim hic tedavi gormedi siz neler yaptiniz? Nolur bana bi akil verin kizlar
ama yakin akrabamiz urolog o bu sonuclarla tup bebek yaptirirsaniz olur demisti hic tedaviyle ugrasmayin demisti bizde direk tup.e yoneldik. Ama onunda tedavi olmasi gerek. Biz bi yandan tup yaptirip bi yandan tedavi olamaz miyiz?Canım varikosel ürologa gitsin esin elle yapılan muayene sonucu belli oluyor... Sayinizin azlık sebebi olarak ne söyledi doktor bunun için ve morfoloji için tedavi olması olması gerekir esin kurlerden önce bunları araştırın doktorunla çünkü morfoloji sıfır olması hiç sağlıklı sperm olmaması demek diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?