Erkek İnfertilitesi 10 milyon Altı sperm sayısi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar 10 milyon alti sperm sayisi olanlar neler yaptilar sperm sayilarini artirmak icin yardimci olabilirmisiniz. Hareket hiz morfoloji cok kotu durumda bizde
Gecmis olsun öncelikle diğer arkadaslar da söylemiş varikosel icin bir urologa gorunmenizi tavsiye ederim eğer o yoksa hormonlara baktirin mutlaka tup bebekten once sperm degerleri arttiracak bi tedavi olsa tup bebekte sansiniz artardı. Benim esim de varikoselden ameliyat oldu simdi vitamin kullaniyor. Doktorlar hemen hicbi sey denemeden isin kolayina tup bebeğe yönlendiriyorlar bize de aynısı soylendi biz ısrarla once ameliyat olcaz dedik insallah ise yarar

Canım benim bı an önce ürologa gidin böyle saçmalık olurmu bilincsiz davranmissiniz ne olup bittiğini bı an önce öğrenin bence

Evt cnm neofortili önceki dr vermisti sonuc alamadık dr değistirdik kaan aydosa tedavi oluyoruz emodex i ve yanında kullandıgımız ilaçları o verdi günde 7 havuç tüket dedi ben suyunu veriyorum 2 fincan ıstırgan otu cayı ama yapraklarını sen demle kuru incir bol ve nohut yemegi haftada 3 kere ıslattıgın suyu ile pişir koyu renkli yesil bitkiler tüket dedi doktorumuz

nasil bilincsiz?? Dr.lar boyle soyleyince bizde oyle yaptik bu bilincsizlik olmuyor ki??
Canım esin hiç ürolog a gitmemiş neyi var bilmiyorsunuz ki...bizede kadın dogumcu ben 10 milyon altı uğraşmıyorum direk tüp bebek dedi ürolog a gittik ardından varikosel çıktı ve onada sorduk aşılama olmazsa tüp bebek deneyelim mi diye oda kesinlikle hayır bu jinekologlara kalsa kadınla erkeği aynı yatağa sokmicaklar dedi napalim dedim oda ben ne zaman dersemki esin için yapacak bişe yok ozaman denersiniz aşılama yada tüp bebek dedi bu yüzden söylüyorum canım tabi yinede karar sizin

siz kullandiniz mi? Esimin 5 milyonun altinda ileri hareketlilik ve morfoloji sorunu da var neler onerirsiniz??
Merhabalar. Tüp bebek yaptırmışsınız ama başarısız olmuş sanırım. Çok üzüldüm. Allahım daha çok aratmasın bi an evvel nasip etsin meleğinizi inşallah..
Tüp bebekte hangi yöntem uygulandı?

bilmiyorum ki dr tup bebek yapilcak dedi iste yaptirdik yontemini nasil ogrenebilirim ki?

bilmiyorum ki dr tup bebek yapilcak dedi iste yaptirdik yontemini nasil ogrenebilirim ki?
Evraklarınızda yazıyor olması lazım. Klasik tüp bebek yani ıvf, ıcsı, mikrochip vs falan yazması lazım. Mesela eşinizde morfolojik problem varsa ıvf nin tutma şansı elbette var ama düşük oranda var. En uygun yöntem mikrochip özellikle de dna hasarı varsa spermlerde..

askininaskisi simdi baktim
Icsi yonteni uygulanmis
Mikroenjeksiyon yani canim durumumuza uygun
Ben bi tüp bebek merkezindeki doktorla görüştüğümde morfoloji probleminde mikroenjeksiyon uygulanır ama dna hasarı varsa spermde, mikrochip yöntemi uygulanmalıdır demişti. Ben de ekim yada kasım gibi başladığımızda mikrochip yaptıracağım bi merkez araştırıyorum..

Anladim bizim dna hasari var mi yok mu tam olarak bilmiyoruz ama yaptiracagim randevu alabilirsem kaan aydostan.
Bugun ariyorum ariyorum yok acmiyolar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…