Gecmis olsun öncelikle diğer arkadaslar da söylemiş varikosel icin bir urologa gorunmenizi tavsiye ederim eğer o yoksa hormonlara baktirin mutlaka tup bebekten once sperm degerleri arttiracak bi tedavi olsa tup bebekte sansiniz artardı. Benim esim de varikoselden ameliyat oldu simdi vitamin kullaniyor. Doktorlar hemen hicbi sey denemeden isin kolayina tup bebeğe yönlendiriyorlar bize de aynısı soylendi biz ısrarla once ameliyat olcaz dedik insallah ise yararmerhabalar 10 milyon alti sperm sayisi olanlar neler yaptilar sperm sayilarini artirmak icin yardimci olabilirmisiniz. Hareket hiz morfoloji cok kotu durumda bizde
Canım benim bı an önce ürologa gidin böyle saçmalık olurmu bilincsiz davranmissiniz ne olup bittiğini bı an önce öğrenin benceama yakin akrabamiz urolog o bu sonuclarla tup bebek yaptirirsaniz olur demisti hic tedaviyle ugrasmayin demisti bizde direk tup.e yoneldik. Ama onunda tedavi olmasi gerek. Biz bi yandan tup yaptirip bi yandan tedavi olamaz miyiz?
Sayimizin azlik sebebiyle ilgili bisey demedi
Biz urologa hic gitmedik cunku tup bebek yapacagimiz icin canim
nasil bilincsiz?? Dr.lar boyle soyleyince bizde oyle yaptik bu bilincsizlik olmuyor ki??Canım benim bı an önce ürologa gidin böyle saçmalık olurmu bilincsiz davranmissiniz ne olup bittiğini bı an önce öğrenin bence
Evt cnm neofortili önceki dr vermisti sonuc alamadık dr değistirdik kaan aydosa tedavi oluyoruz emodex i ve yanında kullandıgımız ilaçları o verdi günde 7 havuç tüket dedi ben suyunu veriyorum 2 fincan ıstırgan otu cayı ama yapraklarını sen demle kuru incir bol ve nohut yemegi haftada 3 kere ıslattıgın suyu ile pişir koyu renkli yesil bitkiler tüket dedi doktorumuzhayir tup bebek yaptirdik basarisiz oldu. Bilmiyorum varikosel var mi yok mu neye gore anlasiliyor?
bu ilaclari dr.unuz mu onerdi? Inciri, isirvan otu cayini ve havuc suyunu gunde ne kadar nasil tuketiyosunuz?
evet ettiler biz yaptirdik ama basarisiz oldu. Sudan cikmis balik gibiyiz. Tup bebek yapin olur dediler olmadi napicam ben esim hic tedavi gormedi siz neler yaptiniz? Nolur bana bi akil verin kizlar
Canm arkadas doktora kızıyordur eminim çünkü dr maddi kaygılardan hastaları direk tüpe yönlendiriyor onlara kızıyoruz yoksa bizler bilemeyiz kinasil bilincsiz?? Dr.lar boyle soyleyince bizde oyle yaptik bu bilincsizlik olmuyor ki??
Canım esin hiç ürolog a gitmemiş neyi var bilmiyorsunuz ki...bizede kadın dogumcu ben 10 milyon altı uğraşmıyorum direk tüp bebek dedi ürolog a gittik ardından varikosel çıktı ve onada sorduk aşılama olmazsa tüp bebek deneyelim mi diye oda kesinlikle hayır bu jinekologlara kalsa kadınla erkeği aynı yatağa sokmicaklar dedi napalim dedim oda ben ne zaman dersemki esin için yapacak bişe yok ozaman denersiniz aşılama yada tüp bebek dedi bu yüzden söylüyorum canım tabi yinede karar sizinnasil bilincsiz?? Dr.lar boyle soyleyince bizde oyle yaptik bu bilincsizlik olmuyor ki??
Merhabalar. Tüp bebek yaptırmışsınız ama başarısız olmuş sanırım. Çok üzüldüm. Allahım daha çok aratmasın bi an evvel nasip etsin meleğinizi inşallah..siz kullandiniz mi? Esimin 5 milyonun altinda ileri hareketlilik ve morfoloji sorunu da var neler onerirsiniz??
bilmiyorum ki dr tup bebek yapilcak dedi iste yaptirdik yontemini nasil ogrenebilirim ki?Merhabalar. Tüp bebek yaptırmışsınız ama başarısız olmuş sanırım. Çok üzüldüm. Allahım daha çok aratmasın bi an evvel nasip etsin meleğinizi inşallah..
Tüp bebekte hangi yöntem uygulandı?
Evraklarınızda yazıyor olması lazım. Klasik tüp bebek yani ıvf, ıcsı, mikrochip vs falan yazması lazım. Mesela eşinizde morfolojik problem varsa ıvf nin tutma şansı elbette var ama düşük oranda var. En uygun yöntem mikrochip özellikle de dna hasarı varsa spermlerde..bilmiyorum ki dr tup bebek yapilcak dedi iste yaptirdik yontemini nasil ogrenebilirim ki?
Ben bi tüp bebek merkezindeki doktorla görüştüğümde morfoloji probleminde mikroenjeksiyon uygulanır ama dna hasarı varsa spermde, mikrochip yöntemi uygulanmalıdır demişti. Ben de ekim yada kasım gibi başladığımızda mikrochip yaptıracağım bi merkez araştırıyorum..
Çok zor bi karar seçilecek merkez.. Çok karışık kafam benim. Rapor almak istiyorum fakat 2 aşılama şartı var. Sanırım direk bi merkezde başlıcaz tüpe..Sanirim klasik canimaskininaskisi
Ulaşması zor ya kaan aydosa ama mail atabilirsiniz. Ancak 10 güne dönüş yapıyorlar zaten..Anladim bizim dna hasari var mi yok mu tam olarak bilmiyoruz ama yaptiracagim randevu alabilirsem kaan aydostan.
Bugun ariyorum ariyorum yok acmiyolar ya
Mrb canım hayırlı olsun hamileliğin. Tüp bebek mi doğal yoldan mısiz kullandiniz mi? Esimin 5 milyonun altinda ileri hareketlilik ve morfoloji sorunu da var neler onerirsiniz??
Tüp bebek canımMrb canım hayırlı olsun hamileliğin. Tüp bebek mi doğal yoldan mı
Bende cok zaman kaybettım 2 defa dogal yoldan oldu diye. Ha olur ha olur dedım ama malesef olmadı. 2 ay sonra kısmetse bende tüp bebek denemesine başlicam umarım kı hayal kırıklıgı yasamamTüp bebek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?