10 Nisan 2009 dügün/kina resimlerim :-)

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Merhaba kizlar,

10 Nisan´da dügünüm/kinam oldu ve 12 Nisan´da nikahimiz ile dünya evine adim attik esim ile..vereliniortak

Kusura bakmayin ama resimlerde yüzümüzü silmek durumunda kaldim...esim internet ortamina maalesef pek güvenmiyor..bu kadari ile idare edin kizlar...kaydirigubbakcemile5

Lütfen resim ekleme islemi bitmeden yorum yazmayin..THE END yazdiktan sonra, meydani size birakiyorum..kaydirigubbakcemile5

Kuaför dönüsü baba evine girerken ve evde yapilan ilk görüntüler zemuszemus

dsc01818y.jpg

30417201.jpg

Erkek tarafini beklerken...haha...manzarada pek sicak...sobanin tam önüne oturmusum...:roflol:

51972072.jpg

Salon binasina girerken

76905369.jpg

:nazar:

Gelin odasinda beklerken zemuszemus

74262797.jpg

ILK dansimiz "Ask herseye deger" caliyordu..:asigim:

74086405.jpg

Gelin masamiz

83524474.jpg

Kina yakilirken...Canim annem yanima gelip "Sakin aglama, makyajin akar" demisti...:1hug:

64630532.jpg

Pastamizi kestikten sonra

57365534.jpg

El cicegim

dsc01829.jpg

THE END :nazar::nazar::nazar:

Merhaba, sanırım ilk yorum yazan kişi olarak çooooook beğendim;) yüzleriniz görünmüyor ama insan biraz bakınca hafif bir şekil görebiliyor. Diyeceğim şu ki maşallah çok yakışmışsınız. Gelinliğin genelde seçilenlerin aksine sade ve zarif geldi çok da yakışmış maşallah. Ne denebilinir ki Rabbim sağlık, sıhhat, yuvana; mutluluk, huzur, eşinle birlikte, çocuklarınla birlikte uzun ömür nasip eder inşallah. Veee darısı bizlere inşallah............AAAAmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn:)

canım çok asil bir gelin olmuşsun.gelinliğinide gelin çiçeğinide çok beğendim.Allah bir ömür boyu mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah.:nazar:

çok güzel görünüyosun. gelinliğini çok beğendim.
bir yastıkta kocayın. Allah ömür boyu mutluluklar versin.

Tesekkür ederim canlarim...ALLAH daha güzellerini sizlere nasip etsin..!

Bu arada gelin ayakkabilarimi unutmusum eklemeye...

dsc02038.jpg

dsc02039.jpg

Daha büyük görüntü almak icin profilimin albümüne bakabilirsiniz..! a.s.

gelinliğiniz çok sade ve şık duuruyor. çook beğendim.
kına ve düğün aynı gün olmuş sanırım.
Allh mutluluğunuzu arttırsın.

Allah mutlu etsin cnm.
10 Nisan çok uğurlu bereketli bir tarihtir.
Minik kuzum oğluşumun doğum tarihidir.
Sana da şans getirmesi dileğiyle...

Cnm masallah cok guzel olmuşsun.ve gelınlıgın cok sade cok yakışmış,ilkkez boyle bı model gördum,takım elbıse gıbı durmuş,cok guzel.a.s.

maaşallah canım ne kadar güzel gelin olmuşsun.gelinliğin çok zarif ve sade. ınşallah çok mutlu olursunuz canım. darısı tüm bekarlara...zemuszemus

Back
X