• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 sene beklenir mi??

Teşekkür ederim yorumlarınız için okul yüzünden görüşemediğimiz dönemlerde bir sürü soru işareti beliriyor bende de aslına bakarsanız 6 senede beni çok korkutuyor ama bi sesini duymamla pembe panjurlu evimiz tekrar beliriyor :KK61:iyice aptala bağladım ikimize de yazık etmek istemiyorum

Şu an 22 yaşındasın altı yıl sonra 28 olacaksın ömrünün neredeyse 1/3 'ünü birini beklemeyi geçirecek kadar çok seviyorsunuz diyelim. 6 yılım sonuna doğru sevgilinin yan çizmeyeceğinin garantisi var mı? Bu kadar yıl uzaktan ilişki yürütmek nasıl mümkün olacak?
Sen 22 yaşında ünv bitirip atanmışsın,
sevgilin 25 yaşında daha ünv ikinci sınıf.
Senin kadar çok kavuşmaya niyeti olan insan şimdiye çoktan ünv'yi bitirmiş işini eline almıştı.
Doğruyu söyle onun ünv masraflarını sen mi karşılayacaksın? Nedense öyle de bir his doğdu içime.Yanılıyor da olabilirim tabi.

Ben katılıyorum.

Zaman çok çabuk geçiyor. Şimdiki aklım olsa belirsiz durumlarla 1 saniye vakit kaybetmezdim.

Sürekli ayrılmalı barışmalı ilişkide nasıl melek gibi oluyor çocuk? Çok çelişkili. Annenin görüşünden önce sorunlar bariz belli zaten. İlişki mükemmel olsa annen önyargılı olsa anlarım da ilişki de mükemmel değil. 6 yıl çok bide.

Şu an 22 yaşındasın altı yıl sonra 28 olacaksın ömrünün neredeyse 1/3 'ünü birini beklemeyi geçirecek kadar çok seviyorsunuz diyelim. 6 yılım sonuna doğru sevgilinin yan çizmeyeceğinin garantisi var mı? Bu kadar yıl uzaktan ilişki yürütmek nasıl mümkün olacak?
Sen 22 yaşında ünv bitirip atanmışsın,
sevgilin 25 yaşında daha ünv ikinci sınıf.
Senin kadar çok kavuşmaya niyeti olan insan şimdiye çoktan ünv'yi bitirmiş işini eline almıştı.
Doğruyu söyle onun ünv masraflarını sen mi karşılayacaksın? Nedense öyle de bir his doğdu içime.Yanılıyor da olabilirim tabi.
Hayır tabiki . Okul konusunda bende çok kızıyorum ama herkesin aynı imkanı olmuyor elinde malesef . Uzaktan ilişki konusunda da gerçekten birbirimize kanıtladık kendimizi diye düşünüyorum ama nasip herşey tabi.
Haklısınız belki altı sene sonra herşey bambaşka olucak ama şu an çok iyi anlaşıyoruz ilerisi muamma diye bu şekilde bırakıp gitmem ne kadar doğru bi karar olur kestiremiyorum

Hayır tabiki . Okul konusunda bende çok kızıyorum ama herkesin aynı imkanı olmuyor elinde malesef . Uzaktan ilişki konusunda da gerçekten birbirimize kanıtladık kendimizi diye düşünüyorum ama nasip herşey tabi.
Haklısınız belki altı sene sonra herşey bambaşka olucak ama şu an çok iyi anlaşıyoruz ilerisi muamma diye bu şekilde bırakıp gitmem ne kadar doğru bi karar olur kestiremiyorum
O konuda yanıldığıma memnun oldum:)
O halde yaşayıp görmekten başka ihtimaliniz yok gibi. Umarım annen, bizler yanılıyoruzdur ve siz çok mutlu olursunuz. Yine de temkinli olun

Sürekli ayrılmalı barışmalı ilişkide nasıl melek gibi oluyor çocuk? Çok çelişkili. Annenin görüşünden önce sorunlar bariz belli zaten. İlişki mükemmel olsa annen önyargılı olsa anlarım da ilişki de mükemmel değil. 6 yıl çok bide.
Ayrılmalarımız sürekli benim yüzümden oluyordu bi türlü emin olamadığım için ."annem üzülüyor ayrılalım ,böyle nereye kadar gidicez ayrılalım" gibi. Annemin de şahsına bi önyargısı yok azaten kendi de diyor sadece ailesini çok kafaya takıyor ve beni şu an işimi gücümü elime almış olarak gördüğü için hayırlı birini buluyım evleneyim istiyor bir an önce onun derdi o.

Sonuçta yarın evlenmiyorsun.
Daha yaşın 22.
Anneler de yanılabilir, sen de yanılabilirsin.
Bunu deneyimlemek için daha önünde kocaman bir zaman var.

Umarım 6 sene sonra seni pişman etmez. Hayatından 6 sene çöpe atmaya değer mi çok iyi tart canım. Az bir zaman değil.

İyi geceler sevgili kk üyeleri;
Benim burda ilk konum ve şu an birilerinin fikirlerine çok ihtiyacım var.
Yaklaşık dört senedir ayrılmalı barışmalı bi ilişkim var.Ben 22 yaşındayım ve bu sene atandım düzenimi kurdum. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve henüz üni. 2 sınıfı okuyor.Ayrı şehirlerdeyiz şu an mesafe her ne kadar zorlasa da ikimizin de sevgisi çok kuvvetli olduğundan kopamadık.
Şimdi sorun şu ki evlilik için önümüzde daha bi altı yılımız var(okulu,ailevi sorunları yüzünden).
Bana sevgisinden emin olsam da ne yazık ki hayata bakışımız aynı değil ailelerimiz ,yetiştirilme tarzımız çok farklı.Bu sebeple annem hiç razı değil .
Ve bunlarda benim kafamı kurcalıyor sürekli bu kadar sene bekleyip sonunda hüsrana uğrama ihtimali beni çok korkutuyor.Acaba şuan kabul ettiğim şeyler altı sene sonunda beni rahatsız etmeye başlayacak mı.Dediğim gibi çok seviyoruz,ayrı kalamıyoruz ikimizde ama ben artık düşünmekten yoruldum.Bu riski göze almalı mıyım yoksa mantığımı mı dinlemeliyim?
Destan olmuş bu arada özür dilerim,umarım derdimi anlatabilmişimdir . yorumlarınızı esirgemeyin benden lütfen...
canım sana sunu diyim sonunu düsünmelsin düsünmessen mantıksızlık olur . aileleriniz uymuyormus evliliğe cok bar oda olurmu olmazmı belli degil. sonra bir bakarsın yılların gecmiş ve uzaktan uzaga.

Yaklaşık dört senedir ayrılmalı barışmalı bi ilişkim var.Ben 22 yaşındayım ve bu sene atandım düzenimi kurdum. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve henüz üni. 2 sınıfı okuyor.Ayrı şehirlerdeyiz şu an mesafe her ne kadar zorlasa da ikimizin de sevgisi çok kuvvetli olduğundan kopamadık.
Şimdi sorun şu ki evlilik için önümüzde daha bi altı yılımız var(okulu,ailevi sorunları yüzünden).
Bana sevgisinden emin olsam da ne yazık ki hayata bakışımız aynı değil ailelerimiz ,yetiştirilme tarzımız çok farklı.Bu sebeple annem hiç razı değil .
Ve bunlarda benim kafamı kurcalıyor sürekli bu kadar sene bekleyip sonunda hüsrana uğrama ihtimali beni çok korkutuyor.Acaba şuan kabul ettiğim şeyler altı sene sonunda beni rahatsız etmeye başlayacak mı.Dediğim gibi çok seviyoruz,ayrı kalamıyoruz ikimizde ama ben artık düşünmekten yoruldum.Bu riski göze almalı mıyım yoksa mantığımı mı dinlemeliyim?
Destan olmuş bu arada özür dilerim,umarım derdimi anlatabilmişimdir . yorumlarınızı esirgemeyin benden lütfen...
On sene çok uzun bir sure. Üstelik başka sorunlar da var. 24 yasinda bir adam nasip hala ikinci sinifta anlamadim ama yol yakinken bitir bence. Daha okulu bitecek. İs bulacak. Maddi durumunu duzeltecek. Askere gidecek. Hayatini heba etme.

Daha yaş 22

Aceleye gerek yok

Ölç tart verirsin kararını

Ama annem olumsuz etkiliyor gibi

Fakat eğer sevgilin sırf sen üni okuyorsun diye 22 den sonra üni okumaya başladı ve ailenin istediği damat olmaya çalışıyorsa bence yolu doğru ayrılma şimdi

3 yıl 6 yıl 10 yıl 20 yıl sonra bir uyumsuzluk olursa onu o Zaman düşünürsün

10. senemizi dolduracağız bu sene 4 aylık evliyiz 9. yıldönümümüz de nişanımızı yaptık. Pişmanmıyım asla benimde annem istemiyordu onun babası beni istemiyordu görüş ayrılıkları gelenek görenekler falan filan göğüs gerdik direndik şimdi Allah ömür verdikçe beraberiz inşallah. Tabi zaman neyi gösterir bilemeyiz umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Allah yardımcınız olsun zor süreçler sizi çok iyi anlıyorum :KK36:

Sanırım bende annenden tarafta olacağım.
Şimdi kabul ettiğin şeyler var ya 1 2 sene sonra gözüne batmaya başlayacak.
Bende aynı şeyleri yaşadım.
7 yıllık ilişkimi bitirdim.
Ailem istemedi karşı çıktı.
Ve senin yaşlarındayken gözümü karartıp evlenmek istiyordum bende.
Hep görmezden geldim bazı şeyleri.
Ama olmadı ve ailem haklı çıktı.
Şimdi 6 aylık evliyim ve iyi ki diyorum, iyi ki Allah eşimi karşıma çıkarmış.
Bir de ne kadar uzun olursa o kadar yüz göz oluyorsun yani genelleme yapmak istemiyorum ama bu böyle.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

10 sene ne yahu? kim öle kim kala... Şunu dersen anlarım benim için aşk önemli sevgilimden başkasına aşık olamam evlilik umrumda değil.

ama anladığım kadarıyla evlenmek istiyorsun eğer amacın bir yuva kurmaksa bu adamla çok zor ve mantıksız bir yol seçmiş olursun.

bazi seyleri yasamadan kimse bilemez.annenizi dinleyip ilerde pisman olup .senin yuzunden oldu diye annenizide suclayabilirsiniz.iyki annemi dinlemisip deyip mutluda olabilirsinuz.bunu ancak zaman gosterir.ne karar verirseniz verin kendi karariniz olsun.siz istediginiz icin olsun baskasi istedigi icin degil.bir karar verin ve arkasinda durun.onsuz bir hayat mi?herseye ragemen onunla bir hayat mi?.hakkinizda hayirlisi olsun insallh..

10. senemizi dolduracağız bu sene 4 aylık evliyiz 9. yıldönümümüz de nişanımızı yaptık. Pişmanmıyım asla benimde annem istemiyordu onun babası beni istemiyordu görüş ayrılıkları gelenek görenekler falan filan göğüs gerdik direndik şimdi Allah ömür verdikçe beraberiz inşallah. Tabi zaman neyi gösterir bilemeyiz umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Allah yardımcınız olsun zor süreçler sizi çok iyi anlıyorum :KK36:
Teşekkür ederim ne mutlu size mutluluğunuz daim olsun :KK36:

Cevap veriyorum, HAYIR. Ben beklemezdim. :KK14:
Ben de 24 yaşındayım ve okulum bitmedi daha ve kimseden de beni en az bir 6 sene bekle gibi bir talepte bulunamam. Düpedüz bencillik olur bu.

Back
X