- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.358
- 498
- 37
- Konu Sahibi CaNDaN_OtE_84
-
Eşcinsellik hastalık değil ki tedavi edilsin .yuva kavramını biliyorum rahat ol.boşanmaktan daha iyi çareler olabilir bu adamı elbetteki onaylamıyorum bu konularla ilgili özel aile danışmanları var gerçekten bu adamda böyle bir sorun varsa gidip tedavi olabilir ki bana göre böyle birşey yok...boşanmalarında ne yazıkki en büyük problemi çocuk cekecek sadece... bende oğlumu babasız büyütüyorum hergün benm çocuğum baba hasreti çekiyor sadece bu konuda çocuğu düşündm..bu konu için diğer konulardada siz için söylemiyorum yanlış anlamayın kadın anlatıyor örneğin görümcem şöyle sorunlu vs. gibi çoğu kişi hemen BOŞANMALISIN! yazıyor benm tepkim bu yüzden sadece hassas olduğum için hakkınızı helal edin...
Sanırım haklisiniz bayanlar benim psikolojim iyi değil galiba en iyisi yavrumu bir çocuk esirgeme kurumuna verip gidip psikolojik tedavi görmek
olur hanım efendi arkadaşınız sizi biraz yanıltmış o götçü denilen tayfa genelde ortalıkta karı kız bulamayan tipler ve kadın gibi olan tiplerle veya cd denilen (yani kadın kıyafetleri ile dolaşmaktan hoşlanan) veya travestiler ile ilgilenirler.
yani hanımefendinin eşi nasıl tiplerle ilgilenmiş bu da önemli ama kendi hemcinsine ilgi duyan biri heteroseksüel olarak adlandırılamaz. siz veya arkadaşınız her ne derse desin bunun adına. afedersiniz, bazı yerlerde hayvanblarla ilişkiye giren tipler bu şekilde cinsel deneyimlere de girebiliyorlar ama imkansızlıklardan. buradaki hanımefendinin eşinin sanıyorum imkanları var.
hiç olmadı hemcinsi yerine karşı cinse yönelir ki anal ilişkiden hoşlanan kadınlar da var. bilmem anlatmak istediğimi anlatabildim mi ama hanımefendinin eşi kesinlikle heteroseksüel değil.
dediklerimi arkadaşınız da teyit edecektir. ona sorabilirsiniz isterseniz.
olur hanım efendi arkadaşınız sizi biraz yanıltmış o götçü denilen tayfa genelde ortalıkta karı kız bulamayan tipler ve kadın gibi olan tiplerle veya cd denilen (yani kadın kıyafetleri ile dolaşmaktan hoşlanan) veya travestiler ile ilgilenirler.
yani hanımefendinin eşi nasıl tiplerle ilgilenmiş bu da önemli ama kendi hemcinsine ilgi duyan biri heteroseksüel olarak adlandırılamaz. siz veya arkadaşınız her ne derse desin bunun adına. afedersiniz, bazı yerlerde hayvanblarla ilişkiye giren tipler bu şekilde cinsel deneyimlere de girebiliyorlar ama imkansızlıklardan. buradaki hanımefendinin eşinin sanıyorum imkanları var.
hiç olmadı hemcinsi yerine karşı cinse yönelir ki anal ilişkiden hoşlanan kadınlar da var. bilmem anlatmak istediğimi anlatabildim mi ama hanımefendinin eşi kesinlikle heteroseksüel değil.
dediklerimi arkadaşınız da teyit edecektir. ona sorabilirsiniz isterseniz.
Niye arkadasim cocugunu atiyorsun basindan. Kocan olmadan
Fantazi iste bu da bir cesit. Herneyse neyse ne farketmez. Ben insallah o hesabi meraktan yada isletletmek icin acmistir diyorum. Gerci baska baska sorunlari da var o oyle olsa bile. Zor durum.
Sanırım haklisiniz bayanlar benim psikolojim iyi değil galiba en iyisi yavrumu bir çocuk esirgeme kurumuna verip gidip psikolojik tedavi görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?