10 senedir tanıdığım ve üstelik 2 senedir evli olduğum sevdiğim adam bir gaymiş :(

Eşin gay değil muhtemelen biseksüel. Kim eşinin ya da sevgilisinin kendi cinsiyle bu tarz bir ilişkisini yakalasa aynı şeyleri hisseder. Şaşkınlık üzüntü korku... Aslolan adamın hangi cinsle yaptığı değil seni aldatmış olması, bence eğer yapabilirsen olayın sadece burasına odaklan. Seni bir kadınla aldatsa ne tepki verirsin, ayrılmayı mı yoksa erimdir ne yapsa sesimi çıkarmam devam ederim mi dersin? Tepkini ona göre ver, çünkü erkek olmasa da bir başka kadınla da aynı türden girişimleri olmuştur bence.

O zaman eşinizle mutluluklar dilemek düşer bize.

Emine o gun konusmustuk hatirlarsan. Kocani tabir edisin, elinde digarasi tesbihi, agzinda kufru bi iykkk cektim yani :) escinseller genelde sanatci ruhlu boyle naif bakimli oluyorlar. Esinin bisex olduguna da inanmiyorum tarzindan dolayi. Ya dalga gecmek amacli acmis o hesabi yada afedersin g.... diye bir bir var onlarin arasinda. Yada oyle bir tabir var ki bu en kotu en igrenc ihtimal. Gay olsa daha iyi yani :/

Esinizi oyle bir tarif etmissiniz ki şu sıkışıklıgımda bildirimi acip son guncelleminizi okuduguma pisman oldum.

Kumarbaz, bu ugurda esini ve evladini dusunmeyen dara sokan adama hasta degil bencil ve karaktersiz denir.
Gay veya biseksuel olmayi o kadar asagilik bisey olarak goruyorsunuz ki elinde tesbih, agzinda kufur ile bosbeles vakit öldürüp evinin rizkini tum varlignizi kumarda heba eden ,taniyor olsak selam dahi verilmeyecek igrenc bir insani maco diyerek yuceltmeye calisiyorsunuz bir de.
Sanki dunyada erkek kalmamis gibi boylelerini nerde bulup kapiliyorsuniz anlamiyorum.

Babaniz olsam hakikaten basim öne egilirdi ama bosanip geldiniz diye degil. Bu kizi nasil yetistirdim de bu kadar bahaneler arkasina siginan, kör ve gurursuz biri oldu diye.

Normal olmayan bir durumu, hatta gerici bir cevrede yetismis birinin bile kaldiramayacagi kumar ve aldatma gibi konulari agdali cumleler ile cok rahat savunmaniz karsisinda sizin adiniza utandim, igrendim.

Son yazdiklarinizdan sonra yalnizca evladiniz icin uzuluyorum.

Madem karakterli olamayacaksiniz cocuk da yapmayin efendim.
Kendi karanligniza kucucuk cocuklari da ortak etmeyin.

Çok doğru bir tespit

Konu sahibi böyle kocanızı öveceksinizde neden bu konuyu açtınız garibime gitti böyle yorumların olması normal sizde eşiniz gibi normal değilsiniz

Esiniz cok mukemmel bir erkekmis gercekten, kumarbaz, kufurbaz, maco, sigarasini tesbihini elinden dusurmeyen... esinizi ovmek icin bu ozelliklerini sayiyorsan yerecek olsaniz neler dokulur dusunmek bile istemiyorum.
Ayrica macodan gay olmaz diye dusunuyorsaniz anadolu ayilarini bir arastirin derim, hepsi son derece maskulen, geleneksel, sizin taniminizla maco tipler ama basbaya escinseller.
Siz belli ki ne olursa olsun esinizden ayrilmayacak, ona toz kondurmayacaksiniz, o yuzden artik takip etmeyin bu adami, midenizin kaldirmayacagi seyler gormeniz muhtemel çünkü.

yuva kavramını biliyorum rahat ol.boşanmaktan daha iyi çareler olabilir bu adamı elbetteki onaylamıyorum bu konularla ilgili özel aile danışmanları var gerçekten bu adamda böyle bir sorun varsa gidip tedavi olabilir ki bana göre böyle birşey yok...boşanmalarında ne yazıkki en büyük problemi çocuk cekecek sadece... bende oğlumu babasız büyütüyorum hergün benm çocuğum baba hasreti çekiyor sadece bu konuda çocuğu düşündm..bu konu için diğer konulardada siz için söylemiyorum yanlış anlamayın kadın anlatıyor örneğin görümcem şöyle sorunlu vs. gibi çoğu kişi hemen BOŞANMALISIN! yazıyor benm tepkim bu yüzden sadece hassas olduğum için hakkınızı helal edin...

Eşiniz gay degil biseksüel buyuk ihtimal.. bosanmak kolaydir. Esinizle bu durumu konustunuz mu? Tedavi olma sansi vardir belki 8 seneniz birlikte gecmis. Nasil atilir onca yıl. Ya bilemedim. Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik. Bence tek cozumun konusmak karsilikli. Sonra oturup birlikte ne yapacağiniza karar verirsiniz

Sanırım haklisiniz bayanlar benim psikolojim iyi değil galiba en iyisi yavrumu bir çocuk esirgeme kurumuna verip gidip psikolojik tedavi görmek

yaşanmışlık ne zaman çöpe atılması gereken birşey oldu???kadın sevmiş beklemiş aşık olmuş beklemiş evlenmiş..eee şimdi onca seneyi çöpe mi atsın diyenler yaşanmışlık neden çöp olsun??? yaşandı ve bitti demek gerekmez mi artık??
bu zamana kadar çok aşıktık harikaydık mutluyduk eee tamam şimdi gördüğm ki adam kumarbaz küfürbaz hem de biseksüel..hadi eyvallah o zaman diyip gidebilmek bu kadar mı zor? artık o sevdiğin aşık olduğun adam değil ki...
hatta erkeklere foto yollamadan önce değildi artık...evinin eşyasını çocuğunun rızkını kumara yediridkten sonra "o adam" değildi artık...
bir de geçmişi sebebiyle demişsiniz..madem öyle biliyordunuz demek ki kumarbaz olduğunu bu adamın...o zaman yakışıyor mu gördünüz,gençlik işte,elinde tesbihi,ağzında sigarasıyla maçoluğu hoşunuza gitti...sigaranın yanında duran kuponları görmezden geldiniz...peki sonra konu sahibi?? eşyanız satılınca da mı aklınız başınıza gelmedi..evladımın geleceğini kupona yatırıyor da mı demediniz???
peki ya adam şeyinin fotosunu erkeklere gönderirken de mi öyle oldunuz?? benim maço kocam gay olamaz diyorsunuz hala..sınıflandırmaya gerek yok ki...cinsel tercihi değil önemli olan..gay mi beseksüel mi değil...
siz hala sağlam bir açıklama derdindesiniz...keşke kocam bana mantıklı açıklama yapsa affetsem diyorsunuz..tıpkı kumarda olduğu gibi..küçüktüm cebime kupon koyarladı dediğinde içiniz acıdığı ,istediğiniz açıklamayı bulmuştunuz devam etmek için..
merak etmeyin kocanız buna da kılıf bulacaktır.. arkadaşım yapmış falan gibi...siz zaten dünden razı ....selametle..

Boşanamam diyosun nasıl bi cevap vermemizi istersin söyle de öyle yardımcı olalım bari

Emine Hanım,

Eşiniz sanıyorum gay. böyle tanıdıklarım var 20 senelik evlilikler boyunca eşinin haberi dahi olmamakta.
buradaki hanım efendiler kendi başına gelmediği için konuşuyor ve hala haklı çıkmanın peşindeler. yani erkek veya kadın isterse karşı taraf hiç anlamayacaktır.
sırf ailesi veya bir başka kişi anlamasın diye evlenen gay erkekler de gördüm. sevdiği kızın ağabeyi ile evlenen lezbiyen kadınlara da şahit oldum.

maalesef toplumumuzda bu durum sıklıkla yaşanıyor ve kişiler de sizin eşinizde olduğu gibi bu şekilde seçimler yapabiliyor.

eşinizdeki durumu düzeltebilecek bir durum yok. siz nasıl ki heteroseksüel iseniz o bireyde ya biseksüel veya gay.

ve şuan tezahür eden bir olay ise; yani öncesinde deneyimlememiş dahi olabilir. eşiniz böyle bir durumda olduğunu yeni fark etmiş dahi olabilir.

bu tedavi edilebilecek bir durum değildir. yani sizi biri nasıl ki tedavi ile kadınlardan hoşlanabilir bir duruma getiremez ise eşinizi de bu yöneliminden vazgeçiremeyecektir. toplumumuz da hala bunu hastalık gibi gören bir zihniyet maalesef ki çoğunlukta.

eşinizi psikolağa veya psikiatra götürseniz dahi bu durumunu kabullenmesinde yardımcı olacaktır ve yönelimi bu yönde ise asla vazgeçmeyecektir.

sizin bundan öncelikli probleminiz eşinizin kumar veya iddia düşkünlüğüdür. evet bazı kadınlar bunun vazgeçilmesi ve bırakılması gereken bir tutku olduğunu düşünüp yuvanızı yıkmayın vs diyebilirler. ancak ortada eşiniz sizin altınlarınızı satmış hatta ev eşyalarınıza varıncaya kadar satmış. bu ağır bir durum ve dilerse kocanız bu konuda destek alabilir.

ancak tekrar tekrar belirteyim ki; eşiniz gay veya bisex ise bundan vazgeçirme ya da bunun hastalıktır geçebilir gibi bir düşünce ile beklemeniz yararsız olacaktır. Biseksüeller he iki cinse de ilgi duyabilirler ve eşiniz mesaj ile bir teşebbüste bulundu ise bugün olmazsa yarın sizi aldatabilir ve ilişkinizdeki diğer kişi bir erkekte olabilir.

tüm bunları göz önünde bulundurarak bir karar vermelisiniz. bu süreçte birey olarak sizinde psikolojiniz etkilenecek ve yıpranacaksınız.

evet ortada bir çocuk var ama bu şekildeki bir aile de büyümektense normal bir birey yanında büyümesi daha sağlıklı olacaktır.

tabi ben dışarıdan biri olarak yorum yapmaktayım. ilişkiyi yaşayan da nihai karar merci de siz olacaksınız.

bana kalırsa boşanmanız daha iyi gibi ama diğer taraftan karar size aittir.

eşi tesbih sallıyor olabilir ve küfür de edebilir. bu onun biseksüel ya da gay olmadığını göstermez. siz olayı harekette tavırda arıyorsunuz. belki sizin çevrenizdeki insanlardan bile kaç tane gizli gay var haberiniz yok. hepsi tv'lerde gördüğünüz Aydın, Fatih Ürek veya Dr. Bilal gibi değiller. normal benim senin gibi insanlar sadece yönelimleri bu şekilde. dediğim gibi gizleniyorlar. çünkü dışlanmak istemiyorlar. ne ağır abiler var gayların dikalası ve ne hanım ablalar var lezbiyen olan. biraz geniş açılı düşünün derim.

Ben escinselleri cok iyi tanirim. :) bir suru escinsel arkadasim var. Onlar kendi aralarinda bu tip adamlra g.... derler. Yani yine erkeklerle birlikte olmak istiyor ama escinsel oldugu icin degil sapik oldugu icin. Gay olamaz. Olsa karisiyla cinsel iliskisi normal gibi olamazdi.

olur hanım efendi arkadaşınız sizi biraz yanıltmış o götçü denilen tayfa genelde ortalıkta karı kız bulamayan tipler ve kadın gibi olan tiplerle veya cd denilen (yani kadın kıyafetleri ile dolaşmaktan hoşlanan) veya travestiler ile ilgilenirler.

yani hanımefendinin eşi nasıl tiplerle ilgilenmiş bu da önemli ama kendi hemcinsine ilgi duyan biri heteroseksüel olarak adlandırılamaz. siz veya arkadaşınız her ne derse desin bunun adına. afedersiniz, bazı yerlerde hayvanblarla ilişkiye giren tipler bu şekilde cinsel deneyimlere de girebiliyorlar ama imkansızlıklardan. buradaki hanımefendinin eşinin sanıyorum imkanları var.

hiç olmadı hemcinsi yerine karşı cinse yönelir ki anal ilişkiden hoşlanan kadınlar da var. bilmem anlatmak istediğimi anlatabildim mi ama hanımefendinin eşi kesinlikle heteroseksüel değil.

dediklerimi arkadaşınız da teyit edecektir. ona sorabilirsiniz isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…