- Konu Sahibi CaNDaN_OtE_84
Bu hayatta hic yapmaz dediklerimiz bizi sirtimizdan bicaklamiyormu.sen simdilik farkettirmeden ona inanmis gibi yap ama tedbiri elden birakma.esin ne is yapiyor bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi ayri ayri konular. Hani bi sex olsa ama mesaj olayi olmasaydi ayrilik sebebi olmazdi bana gore. Iki cinse de ilgi duyuyorsa ama bi tarafi bastiriyor, sizi seviyor ve sizi tercih etmis diyebilirdim.
Ama mesajlasma olayi var. Bu aldatmaya tesebbus mudur yoksa sadece konustu mu. Kendi acimdan bakarsam birileriyle yazismsi bile ayrilik sebebi benim icin.
Kumar ayri bir olay. Bana gore yine ciddi maddi zarara ugratan kumar derdi cok buyuk bi sorun, yine ayrilik sebebi. Ama belli ki siz bunu bisekilde idare etmissiniz. Bilemedim neresinden tutsak elimizde kalir.
Bu hayatta hic yapmaz dediklerimiz bizi sirtimizdan bicaklamiyormu.sen simdilik farkettirmeden ona inanmis gibi yap ama tedbiri elden birakma.esin ne is yapiyor bu arada
10 senedir yanındaki erkeğin gay olduğunu anlayamadıysanız sorun sizdedir kusura bakmayın. demek ki o kadar yakın değildiniz fazla zaman geçirmiyorsunuz
1-2 sene olsa anlarım ama 10 sene. koca bir 10 senede bir kadın hiç mi anlamaz bunu?
Sadece meraktan da olabilir. Fake bi hesap acip isletmis de olabilir.
öyle olmuş olsa dahi ki öyle zaten galiba ama bu bile normal değil ki![]()
keşke sizde yazdıklarımızı okusaydınız da öyle yazsaydınız ne iyi olurdu gerçekten. ben zaten 2 senelik evliyim öncesi kısa görüşmelerle geçmiş bir sevgililik dönemi
O sana tekmeyi atarsa yine bosanmayacakmisin ?Başını yere eğmek ne alaka? Adi suç mu isledin? Hırsızlık mi fahişelik mi yaptın?
hayır hepsini okudum 10 senedir tanıdığın bir adam bu ve 2 sene tanısan belki derdim ama 10 senedir tanıyorsan ve bişey anlamadıysan sorun sendedir.
8 yil ne konustun masallah sana8 yıl konuştuk evli değildik son iki senedir evliyiz. anlama konusuna gelince ikimizde farklı şehirlerdeydik ayda yılda bir görüşüyorduk onda da bi kaç saatlik bir görüşmeydi nasıl anlayabilir ki insan.
yazışmalara gelince öyle uzun uzadıya bir konuşma yok zaten hepi topu iki kişiyle konuşmuş geri kalanlara cevap yazmamış hiç. o iki kişiyle de kısa kesmiş hatta sonrasında cevap bile vermemiş hatta bitanesi resmini atmış ondan da istemiş kaç defa ama hep oyalamış. bilmiyorum aklım durdu gercekten bunu yapabilecek bir insan değil yada ben konduramıyorum bilmiyorum((
yok bence hepsini okumamışsınız çünkü okumuş olsaydınız böyle düşünmezdiniz diye düşünüyorum. kendisiyle 8 sene sevgililik dönemimiz oldu ve ayrı şehirlerdeydik ve oldukça uzaktı şehirlerimiz ve ayda yılda bir oda bir kaç saatliğine bi kafede veya parkta oturarak geçerdi en fazla bişeyler yer içer ayrılırdık ve birbirimizi yine aylarca görmez etmezdik ha telefonda falan tabiki konuşurduk ama bir insanın nasıl bir karakterde kişiklikte olduğunu telefonda nasıl anlayabilirsiniz ki. siz sanırım anlayacak çözecek bir potansiyele sahipsiniz :)
e tamam işte benim dediğime geldin mi?
o kadar yakın bir çift değilmişsiniz.
kendi kendine beni haklı çıkardın :)
Bunun ne faydası oldu konuya çözemedim. Bu ille de ben haklıyım durumunun yani. Konu sahibi taniyamamis evlenmiş. Çok hatalıymis. Ne yapsın peki . ?e tamam işte benim dediğime geldin mi?
Ahhh Ahhh birşeyi diretmeseniz illede böyle şöyle demeseniz olmuyor değil mi? Kadın zaten tanıyacak bilecek kadar yakın değildik diyor daha ne desin?e tamam işte benim dediğime geldin mi?
Gırgır olsun diye hangi erkek eşcinsel muhabbet yapar ki? Normal bi erkek yapmaz bunuBence o yazışmalar gır gır olsun diye de yapılmış olabilir. Pek de etkilemedi beni çünkü çokça ilgili bir eş be baba imiş. Ama kumar alışkanlığı bence küçümsenecek bişey değil bundan vazgeçmesi için konuşun vazgeçmiyorsa o zaman ayrılık düşünün derim. Hem sen bişey yapmadın babanın başını niye eğesin ki.. yine evlat der bağrına basar bence