Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar selam,

dün 1 mayıstı, ve benim için en önemli gün. Kendime 1 sene önce yaptığım en güzel iyilik.. Geçen sene 1 mayısta resmi olarak diyete başlamıştım. O günden sonra ne kadar iradeli olduğumu bi kere daha hatırladım ve 1 yılda ki aslında daha az sürede istediğim kiloya hatta birazcık daha altına inebildim. Başta kimse inanmazken şimdi herkes tavsiyeler almaya çalışıyor hatta çok kilo vermişsin kilo al diyenler bile var.

1 yıl belkide en güzel geçen 1 yıldı. Diyet olarak değil de hep yaşam felsefesi olarak baktım olaya ve çok araştırdım, çok bilgi edindim kendime bu konuda çok şey kattım. Kötü alışkanlıklarımı (bol yağlı, hamurişi, makarna,pilav) bıraktım, sağlıklı sebzelerle tanıştım, yeni tarifler denedim çevremdekilerle paylaştım . En önemlisi ben bu işi başardım . Çok inatçıyımdır ki inadım bazen bana zararda verebilir ama bu seferki inadım kendimle barıştırdı, aynalarla barıştırdı resmen. Ve burada sizlerle tanıştım, güzel dostluklar kurdum. 1 yıl kadar sürede hayatımda kendime birsürü iyilik yapmış oldum.

Aç kalmadım, bi kere of bu diyet çekilir mi demedim çünkü yemem gereken şeyleri biliyordum doymak için yiyordum sadece. Ve 1 mayıs 2015 te 78 kilo ile başladığım zayıflama serüveninde şuan 53 kiloyum.

Bugün kendinize bi iyilik yapın ve sadece kendiniz için karar verin, olaya ömür boyu sağlıklı yaşam felsefesi olarak bakın, kendinizle inatlaşın. Zor değil ve çok keyifli :KK66:

Haftasonu kaçamak yaptıysanız telafi edin, detoks suları, maydanoz kürleri boşuna yok . Bol bol su için.
Yeşilçay tüketin.
Türk kahvesinin yanında 2 kocaman bardak su için.
Yemeklerinizin yanında yoğurt tüketin.
en önemlisi diyet gözüyle bakmayın.Zayıflasamda tatlı yesem artık diye düşünmeyin.
Spor yapın. günde sadece 10 dk egzersiz bile çok büyük değişikliklere yol açacak.
:KK9::KK9::spor:aska geldim, sınav yapıyorum çocuklar a ama sınıfın ortasında ip atlayasim geldi,arkadaşım tesekkur ederim.tavizlerle geçen bi hafta sonundan sonra çok iyi geldi:KK60:

Sabah tartildim,cumaya gore 300 gr fazla çıktım(63.8) sabah haşlanmış yumurta,3 siyah zeytin , 1kk keçi peyniri, domates salatalık bir dilim de ekmek yedim.
Cumaya 62'yi gorecegim inşallah,kendime inanıyorum ve güveniyorum,hele ki yukarıdaki mesajdan sonra:KK6::KK6::KK49::KK71::KK39:

Supersin canimmm tekrardan tebrik ederimmmm :halay: artik citir hatunsunnn :KK76:
kızlar selam,

dün 1 mayıstı, ve benim için en önemli gün. Kendime 1 sene önce yaptığım en güzel iyilik.. Geçen sene 1 mayısta resmi olarak diyete başlamıştım. O günden sonra ne kadar iradeli olduğumu bi kere daha hatırladım ve 1 yılda ki aslında daha az sürede istediğim kiloya hatta birazcık daha altına inebildim. Başta kimse inanmazken şimdi herkes tavsiyeler almaya çalışıyor hatta çok kilo vermişsin kilo al diyenler bile var.

1 yıl belkide en güzel geçen 1 yıldı. Diyet olarak değil de hep yaşam felsefesi olarak baktım olaya ve çok araştırdım, çok bilgi edindim kendime bu konuda çok şey kattım. Kötü alışkanlıklarımı (bol yağlı, hamurişi, makarna,pilav) bıraktım, sağlıklı sebzelerle tanıştım, yeni tarifler denedim çevremdekilerle paylaştım . En önemlisi ben bu işi başardım . Çok inatçıyımdır ki inadım bazen bana zararda verebilir ama bu seferki inadım kendimle barıştırdı, aynalarla barıştırdı resmen. Ve burada sizlerle tanıştım, güzel dostluklar kurdum. 1 yıl kadar sürede hayatımda kendime birsürü iyilik yapmış oldum.

Aç kalmadım, bi kere of bu diyet çekilir mi demedim çünkü yemem gereken şeyleri biliyordum doymak için yiyordum sadece. Ve 1 mayıs 2015 te 78 kilo ile başladığım zayıflama serüveninde şuan 53 kiloyum.

Bugün kendinize bi iyilik yapın ve sadece kendiniz için karar verin, olaya ömür boyu sağlıklı yaşam felsefesi olarak bakın, kendinizle inatlaşın. Zor değil ve çok keyifli :KK66:

Haftasonu kaçamak yaptıysanız telafi edin, detoks suları, maydanoz kürleri boşuna yok . Bol bol su için.
Yeşilçay tüketin.
en önemlisi diyet gözüyle bakmayın.Zayıflasamda tatlı yesem artık diye düşünmeyin.
Spor yapın. günde sadece 10 dk egzersiz bile çok büyük değişikliklere yol açacak.

kesinlikle öyle. yoksa bi kilo alıp bi verirsiniz ki benim en çok korktuğum şey. İnsanların aa yine mi kilo almış demesinden çok korkuyorum özellikle.
evet o çok kötü kilo verilince çok güzel tepkiler alıyorsun birde benim gibi olunca bir daha almada ya da yine alırsın sen falan deniyor insan çok üzülüyor sen yllarca hep diyette mi olacaksın lafları..bu yıl pes etmiycem

tebrikler masalimsii masalimsii arkadaşım darısı başımıza inşallah diyeyim.
bende çok zorlanıyorum inan ki bak şimdi işteyim masa başı işi benkisi canım tatlı bişeyler istiyor çayın yanında nasıl bastırıcam bu isteği bilemiyorum. bende 65 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum.
senden tavsiyelerini bekliyorum.

başka şeylere odaklan, su iç, tarçınlı meyve veya tarçınlı sade türk kahvesi iç. kuru üzümde yiyebilirsin. kuru üzüm inanılmaz tatlı isteğimi kesiyor benim.

masalimsii masalimsii soracaktım unutmusum,kahvenin yanında 2 bardak su ne için?? Ben çok severim de kahveyi,dikkatimi cekti

çünkü yağ yakımın hızlanıyor, vücudun ödem yapmıyor.
Supersin canimmm tekrardan tebrik ederimmmm :halay: artik citir hatunsunnn :KK76:

teşekkürler tatlışımmm

tebrik ederim , azmin zaferi , işte buuuu :KK52::halay:

kızlar selam,

Yeşilçay tüketin.

Pazar günü menüm

1 mandalina aromalı yeşil çay
1 dilim ekmek , 1kk peynir

Öğlen
100 gram kadar haşlanmış tavuk
Salata yarım dilim buğday ekmeği

Ara
1 sütlü kahve
1 kare naneli bitter çikolata ( kakao oranı 80%)

Akşam
Çilek ve biraz yağsız yoğurt
Kanun super mandalınalı yeşil çayı çok merak ettim :eğlence:
Yaz geliyor. Herkes azmediyor kilo vermek için. Diger takimlarda Ortalamalar çok iyi. Bizimde takim olarak silkelenip kendimize çeki düzen vermeliyiz. Bizim cçok onemsemedigimiz ufak ufak yapilan kacamaklar bile tartiya yansitir maalesef. Hic mi kaçamak olmayacak evet olacak elbette ama daha sonra telafisi olmali, dengelenmesi.
Kaptanimiz @katre-i dem ve diğer eski arkadaşlar bilir. Ben 10 hafta içinde hedefine ulasip mezun oldum. Ve her hafta 200 gr'da olsa mutlaka kilo verdim. Onun için insan kendi için istemeli.
aynen canım hiç + olup listeyi etkilemediniz ne sen ne seçil.siz de regl oldunuz sizde ödem tuttunuz ama buna rağmen + olmadı hiç.Bu nedenle kızıyorum reglim deyip 1-1.5 kg alana:duduk:
Eve mc söylediler sende ye bir kere bir şey olmaz diye önüme koydular neredeyse 2 saat oldu ve dokunmadım mutfağa götürdüm ama sinirlerim bozuldu niyeyse bilmiyorum yemediğim için değil ama bilmiyorum ağlıyorum sebepsiz yere :KK43:
aslında mutlu olmalısın hayır dıyebılmişsin :halay:
Akşam 1 tane baklava 1 bardak tarçınlı süt
akşam saatinde baklava olmamış bir tane ama krşke olmasaydı:duduk:
kimyager1508 kimyager1508 ve @dudujan . iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlarım. :KK19:

Dünkü menü
çok yogundum misafirlerim vardi ancak yazabiliyorum.

Kalkınca 3 bardak ılık su ve 1 kayısı
Kahvaltı.
2 dilim ç.ekmeği ve 1 kk peynir
7.8 tane zeytin 3 tane çeri domates
Öğle
Yoğurt ve yulaf kepeği
Akşam
Bol yeşillik li salata
1 küçük poğaça
1 k.kutusu kadar kek
Ve çay
Gün içinde 1.5 litre su içtim
Yarım saat leslie yaptım.

Bugünkü menüm ü yazsammi acaba :eek::işsiz::işsiz:
Sabah 11 de kahvaltı yaptım
Kalkınca 2 brk su ve 1 kayısı yedim
1 tane patates kızartması:kk77::oha:
1 tane poğaça
2 tane küçük parça kek
3 adet ceri domates. Peynir.zeytin
2 dilim ekmek

Öğle yemeği olmadı. Vakit geç olduğundan

Akşamda sadece yoğurt ve yulaf kepeği yedim

Spor yapamadim . 1 litre su içtim
:olamaz:Yok yok bu diyet menüsü olamaz :sinirli::sopa:hiçbir bahane kabul etmiyorum. Gün var diye yenilir mi cay servis etseydin millete yiyecegine:temizlik:
Iyi gecelerrr menum cok gec kalktgm icin duzensiz oldu malasef
Menu
Sabah
2 haslnms yumurta
1,un kurabiyesi(kucuk)
Ogle
Taze fasulye bir buyuk tabak
2 cavdar
Ara
Elma
Ara
5 6 erik
Minik bi gofret normaln yarisi kadar:KK43:((
Aksam
Olamadi acikmadim
Ara
Yesilcay
Su
2.5 lt civari
eliff diyetisyenin kızmıyor mu bu menulerinin dagınıklıgına :sinirli:
Kızlar bugün yediklerimi yazmadan iyi olacak:duduk:kirmizi kart gosteriyorum kendime,bol kalorili bi gündü. Annemleri yarın yolcu edeceğim de bugün sınırı astım.
Sabah : aç karna tarcinli süt üzerine 7km yuruyus,sonra eve gelincee:skandal:
Sucuklu yumurta(1p)
Domates,salatalık
Simit(2tane olmasa hiç sorun olmayacaktır zaten)
Peynir
Fındık ezmesi 2tk

Öğlen bol bol suu
Akşam(6da) : kuzu tandır
Pirinç pilavı
Bol salata
Üzerine Osmanlı kahvesi ve iki hurma
Akşam misafir vardı yine ama ben sadece bi tk un helvası yedim.
2,5lt su içtim.
Annemler yarın akşam gidecekler inşallah,yarından itibaren akşamları sadece çorba ve yoğurt,öğlen de sebze ya da et tüketmeyi planlıyorum.
:skandal::lülülü:hangi birinizi dövuyum:kusmuk:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kuzenimin-yaptigi-tansiyonum-dustu.924248/

heoinize kısaca şöyle özetliyim başıma gelenler bunlar ne yaptım ne ettim bulanık, ben sakin kafayla ne yedim ne içtim kaç kilo çıktım hepsini yazıcam
canım o büyük ıhtımal bavul bagajı dıye sıkıştırdı keşke uyarsaydı madem gonderıyor gecmış olsun
günaydın kızlar
dünkü menü
sabah
1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalık
öğle
yarım kase çorba, 1 tabak pilav
akşam
2 dilim ekmek, peynir, çay
ara
5,6 çilek

1 saat yürüyüş, 2,5 lt su
:kahve:Pilav olmamış gelinlik giyecek kız pilav mı yermiş:kızgın:
günaydın kızlar :KK54:

cumartesi iyidim ama pazar günün diyet biraz bozuldu:olamaz:

şimdi yeni haftaya güzelce başlayalım bakalım artık son kiloları vermek istiyorum:kızgın:

bol eksili bir hafta olsun :kahve:
sıfır kaçamak olsun daha kaçamak yok:oha:
düğünüme 27 gün kaldı :KK70: ayın 29unda
:süslü::süslü:çok az kalmış bittimi provalar balayına cıkacakmısınız izne ayırcaz mı seni :ukala:

Kanun super mandalınalı yeşil çayı çok merak ettim :eğlence:

aynen canım hiç + olup listeyi etkilemediniz ne sen ne seçil.siz de regl oldunuz sizde ödem tuttunuz ama buna rağmen + olmadı hiç.Bu nedenle kızıyorum reglim deyip 1-1.5 kg alana:duduk:

aslında mutlu olmalısın hayır dıyebılmişsin :halay:

akşam saatinde baklava olmamış bir tane ama krşke olmasaydı:duduk:

:olamaz:Yok yok bu diyet menüsü olamaz :sinirli::sopa:hiçbir bahane kabul etmiyorum. Gün var diye yenilir mi cay servis etseydin millete yiyecegine:temizlik:

eliff diyetisyenin kızmıyor mu bu menulerinin dagınıklıgına :sinirli:

:skandal::lülülü:hangi birinizi dövuyum:kusmuk:

canım o büyük ıhtımal bavul bagajı dıye sıkıştırdı keşke uyarsaydı madem gonderıyor gecmış olsun

:kahve:Pilav olmamış gelinlik giyecek kız pilav mı yermiş:kızgın:

sıfır kaçamak olsun daha kaçamak yok:oha:
:süslü::süslü:çok az kalmış bittimi provalar balayına cıkacakmısınız izne ayırcaz mı seni :ukala:
tamam kaptanım bundan sonra yaza kadar son 4 kilo gidecek yeter artık :sopa:
G
iyi gidiyor menün:ıslık:

teşekkür ederim :KK15:

Kızlar sizler kilo korumada değilsiniz bu nedenle hafta sonu cozutuyum kalan günlerde toparlarım dıye bir lüks yok ancak kılo almaz yerınızde sayarsınız bu mantıkla bir daha kaçamak görmeyecrgim cezası ağır olur :ruh:

bencede ceza vermeliyiz canım, bireysel olarak kişilerin kilo vermesi dışında takım olarakta bi yarışma içerisindeyiz ve herkesin bu durumun farkında olması gerekiyor.

bugünkü menümün gidişatı;

sabah: simit

öğlen: mercimek çorba, 4 tane köfte, 3 kaşık sebze makarna, salata, yoğurt

akşamda etli bezelyeli yemek ve yoğurt olacak.

kızlar öğlen sebze çorbası ama yarısını bile içemedim.
sulu köfte küçük 4 tane yedim susuz aldım.
fırın makarna ama yarısını yedim
sütlaçdan da 3-4 kaşık ama kaşığın ucuyla az az yedim.
2 tanede hurma yedim kızlar.
akşam menüm belli değil ama büyük bir ihtimal mercimek çorbası ve salata yerim.

Back
X