- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
kızlar selam,
dün 1 mayıstı, ve benim için en önemli gün. Kendime 1 sene önce yaptığım en güzel iyilik.. Geçen sene 1 mayısta resmi olarak diyete başlamıştım. O günden sonra ne kadar iradeli olduğumu bi kere daha hatırladım ve 1 yılda ki aslında daha az sürede istediğim kiloya hatta birazcık daha altına inebildim. Başta kimse inanmazken şimdi herkes tavsiyeler almaya çalışıyor hatta çok kilo vermişsin kilo al diyenler bile var.
1 yıl belkide en güzel geçen 1 yıldı. Diyet olarak değil de hep yaşam felsefesi olarak baktım olaya ve çok araştırdım, çok bilgi edindim kendime bu konuda çok şey kattım. Kötü alışkanlıklarımı (bol yağlı, hamurişi, makarna,pilav) bıraktım, sağlıklı sebzelerle tanıştım, yeni tarifler denedim çevremdekilerle paylaştım . En önemlisi ben bu işi başardım . Çok inatçıyımdır ki inadım bazen bana zararda verebilir ama bu seferki inadım kendimle barıştırdı, aynalarla barıştırdı resmen. Ve burada sizlerle tanıştım, güzel dostluklar kurdum. 1 yıl kadar sürede hayatımda kendime birsürü iyilik yapmış oldum.
Aç kalmadım, bi kere of bu diyet çekilir mi demedim çünkü yemem gereken şeyleri biliyordum doymak için yiyordum sadece. Ve 1 mayıs 2015 te 78 kilo ile başladığım zayıflama serüveninde şuan 53 kiloyum.
Bugün kendinize bi iyilik yapın ve sadece kendiniz için karar verin, olaya ömür boyu sağlıklı yaşam felsefesi olarak bakın, kendinizle inatlaşın. Zor değil ve çok keyifli
Haftasonu kaçamak yaptıysanız telafi edin, detoks suları, maydanoz kürleri boşuna yok . Bol bol su için.
Yeşilçay tüketin.
Türk kahvesinin yanında 2 kocaman bardak su için.
Yemeklerinizin yanında yoğurt tüketin.
en önemlisi diyet gözüyle bakmayın.Zayıflasamda tatlı yesem artık diye düşünmeyin.
Spor yapın. günde sadece 10 dk egzersiz bile çok büyük değişikliklere yol açacak.

Sabah tartildim,cumaya gore 300 gr fazla çıktım(63.8) sabah haşlanmış yumurta,3 siyah zeytin , 1kk keçi peyniri, domates salatalık bir dilim de ekmek yedim.
Cumaya 62'yi gorecegim inşallah,kendime inanıyorum ve güveniyorum,hele ki yukarıdaki mesajdan sonra