- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi soyledim aslinda. Cunki ben hep haftada 2-3 sefer balik yedigim haftalarda cok guzel kilo verdim. İzindeyken lop lop yuttum baliklari ama kilo vererek dondum
benim metabolizma biraz cins herhalde
![]()
ahhh ahhh kaptan memlekette olmayaydı asıl o zaman görürdünüzsopasını
ama kaptandan tam yetki aldık yardımcıları olarakmasalimsii
![]()
Tebrikler canim simdiden diyetisyen babada hedefimin 63 64oldgnu soluyr bende 62 olmk istyrm aslnda su an hafuf gibek ve yanlar kaldi![]()
ooo hazırlıklar ne durumda canım. heyecan var mı :)))
sağolun canlarım :) o kadar yoğun bi hazırlık içindeyizki bitkinim vallaçok az kalmış bittimi provalar balayına cıkacakmısınız izne ayırcaz mı seni
![]()
Tsk ederim canım tavsiyeleriniz için bir frenlemeye ogrensem
Darısı inşallsh benim başıma inan bıktım vallahi kilodan geçen markete gittim markete gidecem döndü bana ikimizde şikayet geçemez dedi ne kadar zoruna gitti markete gidersin 35 40 yaşındaki abla diyor birgün alaçam ağzımı
Günaydın
Hayırlı Kandiller hepinize
Dün menüme ek olarak 30 dakika spor yaptım
Ve bol su içtim
Aloe Vera kürünün yanında bir de keten tohumu çiğnedim. (Bağırsak düzenliyormuş)
Gece bir de eşim çikolatalı pasta istedi ona pasta yaptım. iradem 100% hayatta yemem
Bugüne gelince
Kalktığımda 30 dakika spor yaptım
Sabah
Aloe veralı kür
1 dilim buğday ekmeği
1kk peynir
Ara
1 yeşil çay
Öğlen
2 çorba kaşığı kepekli pirinçten pilav
2 adet ızgarada pişmiş domates soslu köfte
1 dilim ekmek
Yeşil salata
2 kalık yoğurt
Ara
Latte
Akşam
Siyah fasülyeli yeşil salata
Menümü tam gün yazıyorum çünkü ne yazdıysam zaten önceden belirleyip kesinlikle dışına çıkmıyorum
Günaydın kızlarkandilini mübarek oolsun
Sabah 2 dilim ekmek
2 adet haşlanmış yumurta
5 zeytin
çok az peynir
1 tatlı kaşığı reçel
domates sslatalık
Ara 1 adet elma