Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet canım çapraz yumrukla başlayan 6. günümdeyim yarın tatil günü
………………YENİ BAŞLAYANLARIN PROGRAMI
AEROBİK
Tekrar Sayısı Tur Sayısı Dinlenme
A1) Çapraz Yumruk 30
A2) Çömel-Fırlat 10
A3) Uzun Bank 20sn
A4) Düz Tekme 20 (toplam)
A5) Çömelme 10
A6) Yarım Şınav 10
A7) Yan Tekme 15 (Bir Bacak)
A8) Tırmanma 10
A9) Yarım Köprü 10
A10) X Sıçrama 20
A11) Geriye Tekme 15 (Bir Bacak)
A12) Diz Çekme 20 (Toplam)
A13) Günaydın 10
A14) El-Ayak Kaldırma (Bank) 10 2-3 Tur 60 sn
INTERVAL KOŞU
5-6 dk boyunca 3-5 Şiddetinde Isınma (Düşük Şiddet)

1 dk boyunca 8-10 Şiddetinde Koşu (Yüksek Şiddet)
2 dk boyunca 5-6 Şiddetinde Koşu (Orta Şiddet)

5-6 dk boyunca 3-5 Şiddetinde Soğuma (Düşük Şiddet)
Canım 1 gün interval 1 gün aerobik kendimi denemek için en düşükle başladım ben çünkü uzun süredir spor yapıyorum bir zamanlar kas oranım %45ti ondan her antreman beni yormuyo mesela aerobik bana az geldi ek olarak trambolinde zıplayarak destekledim ama interval bayağı yoruyor bir de ben koşu şiddetlerini arttırıyorum 10 diyosa 12 yapıyorum ter atmam lazım çünküü bence bununla başlayabilirsin kilon sabit kalsa bile sıkılaşıyosun

Çok güzeeeel
İntervale devam et Canım
Normalde yarım saatte yakılan kaloriyi
İnterval antrenmanla 10 dakikada yakıyorsun

Kızlar günaydın, iki gundur ne yediğimi görüyorsunuz hatta perşembeden beri azalttim her şeyi ama cumadan sonra önce 100gr verdim, iki gundur de yüzer gr aldım. Hele ki dün tizlik yaptım,y yuruyus yaptım en son 5.30da ağzıma lokma girdi su ve bi fincan limonlu yeşil çay içtim ama dün sabaha gore yüz gr yine almisim:mad::mad:acaba detoks vaktim mi geldi ne dersiniz?cuma hedefime ulasmaliyim,hem de listeye bol eksili girmek istiyorum:KK6:
Bence normal kardelencim
Arada oluyor inişler çıkışlar
Yemesende sabit kalıyorsun ya da inmiyor kilo
Sen devam et böyle birden düşer
Detoksu en çaresiz Zamanda yap bence
günaydın,

birde tempolu yapabileceğin spor olursa aerobik ve leslie gibi , onlar yürüyüşten daha fazla kalori yaktırır, yanılmıyorsam :KK25:
Off Ben Leslie 3 mile yapıyorum
Basit zevkli gibi gelmişti 1 milden sonra
Sırılsıklam bitiriyorum :)

çok yakın değilmiş ama 1 hafta önceden ödem topluyor zaten:mad:
Bilemedim ki ama yolunda gitmeyen bi şeyler var belli.aclik hissetmiyorum vücut kendini korumaya almış olamaz di mi:KK43: detoks yapayım mı ben sali çarşamba?m
ayy bugün de fasulye mi yapsammm,afiyet olsun canım:-*[/QUOTE]

yok ya hemen korumaya almaz , bildiğim kadarıyla, almasında zaten yoksa nasıl kilo vericez :KK70::KK70::KK70:

çok yakın değilmiş ama 1 hafta önceden ödem topluyor zaten:mad:
Bilemedim ki ama yolunda gitmeyen bi şeyler var belli.aclik hissetmiyorum vücut kendini korumaya almış olamaz di mi:KK43: detoks yapayım mı ben sali çarşamba?m
ayy bugün de fasulye mi yapsammm,afiyet olsun canım:-*[/QUOTE]
dur bakalım canım istersen bi cumaya kadar nasıl devam edecek olmadı yaparsın benimde 4 5 gün kaldı adet döneminer bitince yapıyıcam detoks

teşekkür ederim yap akşama ;):kk77:

selam geç kaldım biliyorum ama söylemiştim heralde telefonum bozuk serviste evde de bilgisayar yok buyüzden hafta sonu giremiyorum kızlar.
hafta sonu koşturmacayla geçiyor benim hep çocuğa bak temizlik yap.pek abur cubur yemedim tuttum kendimi.sadece kızım yemek yemeyince ona akşam makarna yaptım bende bir tabak yedim ama yağsız sade yedim.

selam geç kaldım biliyorum ama söylemiştim heralde telefonum bozuk serviste evde de bilgisayar yok buyüzden hafta sonu giremiyorum kızlar.
hafta sonu koşturmacayla geçiyor benim hep çocuğa bak temizlik yap.pek abur cubur yemedim tuttum kendimi.sadece kızım yemek yemeyince ona akşam makarna yaptım bende bir tabak yedim ama yağsız sade yedim.

hafta sonu ne yaptın canım, annenin sarmaları nasıldı o kadar konuştuk merak ettim :KK66::KK66:

Çok güzeeeel
İntervale devam et Canım
Normalde yarım saatte yakılan kaloriyi
İnterval antrenmanla 10 dakikada yakıyorsun

Bence normal kardelencim
Arada oluyor inişler çıkışlar
Yemesende sabit kalıyorsun ya da inmiyor kilo
Sen devam et böyle birden düşer
Detoksu en çaresiz Zamanda yap bence

Sırılsıklam bitiriyorum :)
Bu arada sultan adım:KK200:ne bileyim cuma listeye iyi bi giriş olsun istiyorum, hedefim de yüksek.onun için mi yapsam demistim:eek::eek:
Sırılsıklam bitiriyorum
ben bazen mezdeke oynuyorum , oda fena sırılsıklam oluyosun :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::confused::confused::confused:
Himm fena fikir degill:halay::halay:
ayy bugün de fasulye mi yapsammm,afiyet olsun canım:-*
dur bakalım canım istersen bi cumaya kadar nasıl devam edecek olmadı yaparsın benimde 4 5 gün kaldı adet döneminer bitince yapıyıcam detoks

teşekkür ederim yap akşama :KK66::kk77:[/QUOTE]
Himm adet dönemi bitkminde mi daha iyi oluyor?ben de öncesinde ya da adetken diye kalmış aklimda

ha ha bak sevindim buna , yandan yandan :KK71::KK71::KK9::KK9::KK9:[/QUOTE]

Allah kolaylık versin canım ama akşam makarna pek olmamış, hatta çocuğa a makarna verme bence o saatte.corba daha iyi olabilir. Tabi yeter ki yesinler diyor insan bi noktadan sonra
Slm öğlen 4 kaşık tavuk yemeği 6 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Ben de dün bulgur pilavı yedim,aksam bi baktım ki ne proteini var ne karbonhidratın,s şaşırdım kaldim
Bende mezdeke oynamayı çok severim iyide kalori yaktırıyor

şimdiden 4 kişi olduk canlarım :KK68::KK68::KK68: mezdekiciler sizi gidi sizi[/QUOTE] ben de oyniyayim bundan sonra barı gerçi hiiicc beceremem ama:KK48::rapci:

Back
X