- 20 Mart 2015
- 1.063
- 2.430
- 53
tebrik ederim canım çok güzel vermişssin
tebrikler canım gayet güzel
canım ben sadece 10 gram vermişim bu hafta hem yüklendim![]()
sağlık olsun tatlım, haftaya inşallah ,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım çok güzel vermişssin
tebrikler canım gayet güzel
canım ben sadece 10 gram vermişim bu hafta hem yüklendim![]()
Yüzdem 1.765
kuşum sen benim onumdeydin geçen hafta,hadi haftaya da sen geç![]()
Yılmak yok diyete devam canım benim:-*:-*günaydın kızlar giden sadece -100
güncel kilom 62.6
Sağol canımdevam hedefe kadar pes etmek yok
Tebrikler canım süper gitmişKızlar gunaydiinnnnnihayet 61lerdeyim
61.2
62.3-61.2=1.1
Tebrikler harika canımgünaydın, hayırlı sabahlar, tatlı hatunlar
ben tartıldım, geçen hafta 61,90 dı bugün 61,40
spor yapamadım, ama verdim yine de,yolcukardelen az kalmış sana yaklaşmama![]()
Haftaya ben de inşallah diyorum,bi de regl olursam insallaaaaaaaaahhhevet canısı, herhalde bir hafta sen ,bir hafta ben , haftaya inşaaallllaaaahhh diyorum,
ya çok güzel bir şey kilo verebilmek , iki yada 3 kilo daha versem , eski dolapta beklettiğim kıyafetlerim çok daha güzel olucak üstümde, bir sürü tuniğim var dar geldiğinden giyemiyordum, şimdiden eşim durup durup bana bakıyor, bu dahada güzel olanı![]()
Vay be hem zayifliyorum,hem zayıflatıyor,k kaptanım duy bunlarıseni düşünerek rakibecim, canım ne zaman fazla yemek yemek istese,
dur bakalım dedim yorcukardelen e yenilmemem lazım![]()
ceviz mii?faydalı mı gerçekten,nasil yaptığını de hele hemenbirde benim için ekmek çok farkediyor, daha çok dikkat ediyorum, ekmeği sadece kahvaltı da yemeğe, alışmaya çalışıyorum
öğle ve akşam ekmek yememeye, spor yapmadım ama, fizik tedaviye giderken, 2 vasıta ile gidiyorum, herhalde otobüslere yetişmeye çalışırken koşuşturuyordum bazen , oda sporum oldu, birde akşamdan bardağa koyduğum ceviz, benim için kabızlığı gidermede daha faydalı oldu,
Haftaya ben de inşallah diyorum,bi de regl olursam insallaaaaaaaaahhh
Vay be hem zayifliyorum,hem zayıflatıyor,k kaptanım duy bunları
Şaka şaka ben de akşamları açılınca seni dusunup yemiyorum ,yoksa nasıl gececegim seni
ceviz mii?faydalı mı gerçekten,nasil yaptığını de hele hemen![]()
Ayşecim çok iyisin 78 olmuşsun TebriklerAz sporlu bol kacamakli haftayı 78.8 ile tamamladım. 79.6-78.8=.80 gr
Haftaya 2 kg olma ümidiyle 15 dk yürüyorum :)
Nerdeyse yarım kilo gitmiş canım tebriklerHastalığımın ilk günü aşırı şişkinim tuvalate çıkamadım 400gr eksik![]()
100 gr deyip geçme önemli olan gitmesi canım tebrik ederimgünaydın kızlar giden sadece -100
güncel kilom 62.6
Tabi cim annen gibi sana doğruyu söyleyen biri var sevinmelisin herkes gibi böyle de çok güzelsin demiyor en azından ozaman artık alınmak yerine dış seslere kulaklarımızı kapatıp Azmediyoruz canım biz burda ne için varız birbirimize destek için değilmi hadi toparlan bu hafta 2 kilo olsun mesela hedefin emzirme sana spor zaten başarabilirsin tubicim hepimiz buna inanmalıyızGünaydın kızlar o zaman kara haberi vereyim malesef 300 gram alarak 93.300 olmuşum aylar sonra annem bile ilk defa kızım senin acilen zayıflama lazım dedi kın çok haklı hep ye kızım sütün olsun derdi sabah artık oda zayıfla dedi beni düşünüyor ama yinede kırıldım gali
hemen ben de başlıyorum, hih hih hihbirbirimizin iştah kesicisi olmuşuz
akşamdan 1 bardak suya 1 tane ceviz içini koyuyorum, sabah suyunu içip cevizide yiyorum, bana kayısıdan daha iyi geldi, birkaç yerde de okumuştum, zayıflamaya yardımcı olduğunu, kolestrolü düşürdüğünü,
beni bu hafta ceviz zayıflattı anlaşılan![]()
Canımdan yaptım onu sabahbirde benim için ekmek çok farkediyor, daha çok dikkat ediyorum, ekmeği sadece kahvaltı da yemeğe, alışmaya çalışıyorum
öğle ve akşam ekmek yememeye, spor yapmadım ama, fizik tedaviye giderken, 2 vasıta ile gidiyorum, herhalde otobüslere yetişmeye çalışırken koşuşturuyordum bazen , oda sporum oldu, birde akşamdan bardağa koyduğum ceviz, benim için kabızlığı gidermede daha faydalı oldu,
sağol canım teşekkür ederim kesinlikle öyle yavas yavas gidiyor ama işte bazende hemen sonuç almak istiyorsunAyşecim çok iyisin 78 olmuşsun Tebrikler
Nerdeyse yarım kilo gitmiş canım tebrikler
100 gr deyip geçme önemli olan gitmesi canım tebrik ederim
Tabi cim annen gibi sana doğruyu söyleyen biri var sevinmelisin herkes gibi böyle de çok güzelsin demiyor en azından ozaman artık alınmak yerine dış seslere kulaklarımızı kapatıp Azmediyoruz canım biz burda ne için varız birbirimize destek için değilmi hadi toparlan bu hafta 2 kilo olsun mesela hedefin emzirme sana spor zaten başarabilirsin tubicim hepimiz buna inanmalıyız
Bilmem miyim hepimiz de aynı psikoloji yok muCanımdan yaptım onu sabah
Akşam unutmuşum koymayı bende hatırlatma yapayım deneyeyim bi düzenli
Canım eskiden bnde sabahları yiyordum ekmeği bi tek diyetisyene gittiğim zamanlarda bana ekmeği kesme her öğün bi dilim ye falan demişti bende şimdi bazen yiyorum bazen yemiyorum
Ama bu hafta bu kadar yüklendim gitmeyince demekki kendini çok açta bırakmak doğru değil bakalım haftaya iyi bişeyler düşünmem lazım sporu 1,5 saate çıkarım bakalım yemekleri halletmem lazım
sağol canım teşekkür ederim kesinlikle öyle yavas yavas gidiyor ama işte bazende hemen sonuç almak istiyorsun
Canımdan yaptım onu sabah
Akşam unutmuşum koymayı bende hatırlatma yapayım deneyeyim bi düzenli
Canım eskiden bnde sabahları yiyordum ekmeği bi tek diyetisyene gittiğim zamanlarda bana ekmeği kesme her öğün bi dilim ye falan demişti bende şimdi bazen yiyorum bazen yemiyorum
Ama bu hafta bu kadar yüklendim gitmeyince demekki kendini çok açta bırakmak doğru değil bakalım haftaya iyi bişeyler düşünmem lazım sporu 1,5 saate çıkarım bakalım yemekleri halletmem lazım
sağol canım teşekkür ederim kesinlikle öyle yavas yavas gidiyor ama işte bazende hemen sonuç almak istiyorsun
Kızlar gunaydiinnnnnihayet 61lerdeyim
61.2
62.3-61.2=1.1
günaydın, hayırlı sabahlar, tatlı hatunlar
ben tartıldım, geçen hafta 61,90 dı bugün 61,40
spor yapamadım, ama verdim yine de,yolcukardelen az kalmış sana yaklaşmama![]()
Az sporlu bol kacamakli haftayı 78.8 ile tamamladım. 79.6-78.8=.80 gr
Haftaya 2 kg olma ümidiyle 15 dk yürüyorum :)
Hastalığımın ilk günü aşırı şişkinim tuvalate çıkamadım 400gr eksik![]()
günaydın kızlar giden sadece -100
güncel kilom 62.6
Herkeslere Günaydın kızlar
Geçen hafta 72.3
Bu hafta 71.8
Fark 500
Yüzde 0.69
Kızlar bu Hafta o kadar azmettim bu kadar gitmiş regli günüm yarın ödem yüklüyüm haftaya daha iyi olacağına inanıp yola devam ediyorum