Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

marketlerde var bulamazsan migros gibi büyük marketlere bak ben istanbul da olduğum için genelde tüm marketlerde oluyor, bulamazsan aktarlar da da satılıyormuş, eti marka lifalif ti benim aldığım canım, 1 kase süt veya yoğurda 2 kaşık yulaf koyup yiyorum, kuru meyve atabilirsin biraz , tatsız tutsuz bir yiyecek çünki, afiyet olsun şimdiden
lıfalif gördüm de o değildir dedim incelemedim :D Ben ıhlamur gibi bi paket bekledim :) hemen gidip alayım.Kurumeyve de alayım :)

lıfalif gördüm de o değildir dedim incelemedim :KK70: Ben ıhlamur gibi bi paket bekledim :) hemen gidip alayım.Kurumeyve de alayım :)
ben içinde genelde 1 tane kuru kayısı doğruyorum vede 1 tane ceviz atıyorum içine parçalayıp, yoksa 1 kaç tane kuru üzümde koyabilirsin.:KK28:

Canim ben cuma günü A101 de görmüştüm. Yada büyük marketlerde var.
Ekmeksiz yarım porsiyon yedim :/ Umarım çok kalorisi yoktur bunun.

Sobeee :))))

Yulaf kepeğini nerden alıyorsun?Ben markette göremedim aktara mı gitmeliyim? Yemek olmadığında bana da lazım öyle bi kurtarıcı :/

bende bu hafta yolcukardelenle takımdaşım , yemek yerine onu yemeyi düşünüyorum:kk77::kk77: , çok şükür iyi gidiyor,
dün hasta ziyaretine gitmiştim, kuzenlerim beni görünce beni evirip çevirip sen zayıflamışsın nasıl yaptın diye, pervane oldular valla,o zaman zayıflama şevkim bir kat daha artıyor:KK68::KK68:
:D :D güveniyorum canım sana ye bitir ;) :D harika olmuş canım tebrikler daha da şaşırtalım :halay:

Kızlar selam :KK200:

Off dün tart yemiştim ya korkuyla tartıldım şimdi
Dünden bugüne 400 gam düştüm :hamarat::kk77::spor:
Hazırlamıştım kendimi artar diye
@katre-i dem bak ben sen kazan diye midemden geleni yapıyorum ama yok gene de zayıflıyorum valla :sampiyon:
:KK71:
süpersin, böyle devam, :halay:

@yolcukardelen İ daha fazla açma yemesi konusunda motive etmek lazım
Öğrencileri yapsa yapsa götürse :-)
gerçekten müthiş bir fikir, okullar kapanmaya yakın artık, kutlama yapsınlar pasta börek açma v.s ,
bir senenin yorgunluğu çıkardı ne kadan güzel olurdu:-):-):-)

Sabah ve oglen

1 dilim karpuz
1 dilim bugday ekmegi
1 kk beyaz peynir
Su

Ara
1 espresso 1 parca sekersiz sarelle

Aksam

Buyuk bardak yagsiz sut tarcin ve birazda zencefil atacagim

Dunu dengelemem lazim
Bu kadar zamandir diyetteyim
Hic dunku gibi olmamistim
Asiri bir aclik vardi

Kizlar zeytinyagli barbunya yaparken bir sorun yasiyorum
normalde annem yaparken barbunyalar yumusacik olmuyordu
Simdi ben haslayinca o dirilik kayboluyor
bu barbunya haslanirken ne zaman haslandigini anliyoruz? biraz diri kalsin istiyorum ama
olmuyor

Canim kuru barbunya mi ? Biz buzluktan kullaniyoruz, yazin mevsiminde dondurucuya atiyorum. O da 15 dk icinde pisiyor. Duduklu tencere degil, normal tencere de yapiyorum.

Back
X