Canim ilk günler biraz boyle geçergibi. Oruca adaptasyon sureci diyelim :)) ben hep buradayim. Tabiki adaptasyon iiçin birşeyler yapalim hem motivasyonumuz ddüşmesin hhem de burasi bos kalmasin. CÇokhaklisiniz
@yolcukardelen . fikirlerinizi varsa uygulayalim. Mesela neler olabilir?
canım mesajları bugün sayalım bence ve perşembeye kadar tamamlasınlar 35e. hem katılım artar hem de motive oluruz

eşleşmeler iyiydi onu yapabiliriz ama şöyle mi yapsak: her hafta değiştirmek yerine mezun olana kadar aynı kalsın ve biri gelmediğinde bile diğeri onun hakkında bilgi sahibi olup bize haber etsin.
R
RoseAnge
ve
aslibo
ile whatshap grubu kurduk gerekirse bu eşler de whatshaptan falan gün içinde yazışsın.Bazen buraya uğramak zor oluyor galiba.Mesela aslibo nun bilgisayar bozulmuş bi süre giremeyebilirim dedi. ya da ne bileyim whatshap yerine face de olur.Eşler bunu kendisi de belirleyebilir.
Bi de kura yerine isteğe göre de yapabiliriz eş sistemini.Kaptana ya da(Aslibo giremeyebilir bu aralar ama yine de sorarım)
@katre-i dem ile sana ben şununla olmak istiyorum diye mesaj atabilir.Hatta isteyen burdan açıktan da eş teklifinde bulunabilir

bize kalmış kızlar, yapacaksak kendimiz için yapacağız

Işte yine burdasın motive kaynağım

Yazalım kız herkese ceza keselim nerde bu kaptan nerde bu millet akşama toplantı var kızlaaar birazdan herkesi etiketlerim de etiketleme örnek
aslibo
gibi mi oluyo.başka bişey mi yoksa.
Götür beni topiklere götür beni gittiğin yere canımcım.
Iyi dersler
canım benim sen de beni yalnız bırakmıyorsun allah razı olsun, bir Köroğlu bir ayvaz kaldık iyi mi

önke takımımıza bakıyorum,cevapları bitireyim etiketleyeceğim:)
Eeee spor yapacak mısın bugün, dün yapamadım ben uymuşum

Biliyorum canım sen burdasın ama burası paylaşımla canlanıyor motive artıyor en azından menü yazmaya gelsinler bi iki yorum yaparız düzelir yani herşey canlanır burası mazeretsiz gelmeyenlere spor cezası keserim bari
@yolcukardelen in dediği gibi baklava cezası tehlikeli :))
topraaaammm söyle ne cezası keselim

Başka topiklere gitmek yoookkkkk kaptan yok ama biz kizimla buradayiz zopalarim siziiii :))
canım benim burayı ihmal etmeden bi gidip geliyorum ben

ama takım topiği değil, tek takım tanırım o da bizimki
Evettttt takim toplaninnnnn bakimm ramazanin rehavetini atalim uzerimizden. Ramazan kurallarini belirleyelim;
Her aksam saat 22'ye kadar herkes menü bildirisinde bulunacak. Yada en geç ertesi gün.GuGünlük 5 msji unutmayalım. Perşembe günü sayicam ona gore. Haftalık 35 msji doldurmaya na ceza var ramazan falan dinlemem ona gore. Şurada dogurucam bakin sinirlendirmeyin beni :)))
olabilir, Ramazan için şunu yapabiliriz hani ben bugün şunu yaparak daha az yiyebildim gibi...Mesela çorbadan sonra 15 dk beklemek beni acayip tok hissettiriyo ve iki saat sonra yatıarken bile acıkmış oluyorum:):)Çay yerine kahve içiyorum ki su içmeyi ihmal etmiyeyim gibi gib

Sen mezun ol yine tabi ama bayramda etap birleştiriyoruz zaten
dusununce özlüyor iki bağlamada vazgeçmiyor insan
Çok diretmemek gerek bende direttim sonunda sezeryan oldum yine ahh ahh
Rabbim şifa versin canım sıkma canini
Aha işte ben
Abo kalça bol bende ama 3 senede anca tuttu
Canım dun ilk gün herkes aynı olmuş hatta eşim oluyorum tüm varlığım senin ve oğlumun modundaydi bende inusilun direnci var artı çocuk emiyor yediğim iki lokma ama canım bedeniniterk edecek durumdaydı bence bi iki güne toparlariz
baklavaya bakmak mi

kız sen bizi başka topiclerlemi aldatiyon
etap birleştirme ne ola ki

ay canım canım aldatır mıyım oralarda motive oluyorumtakımıma puan kazandırıyorum, kötü mü etmişim

Sen digurursun ben sayarım msjlari
bugün saysan olur mu peki cancağızım gerçi duvar sildikten sonra zor olur ama

Bu hafta doguracakmisim gibi bi his var zaten içimde :)) dun aksam besigide yatak odasina gecirttim eeşime . h.sonu ggecirelim dedi yok yok h.sonuna nolur nolmaz dedim :))
ayy canım benim yaa

heyecn yaptım sanki ben doğuracam

doğum çantana soğan koysana, göğüs ucu yara olmuyomus diyolar,benim çok yara oldu.Ama yine de denemeden bi bak uygulayan var mı buralarda da.Ben her şeyi denemiştim faydası olmamıştı bi bunu denememiştim onda da ilk emzirmeden önce mi ne olmalıymış da geç kalım diye yapmamıştım

ayy amma yazdım haa yazarken yoruldum

okuldan yeni geldim , oğlum uyuyomuş bilgisayara sarıldım hemen