• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu hafta doguracakmisim gibi bi his var zaten içimde :)) dun aksam besigide yatak odasina gecirttim eeşime . h.sonu ggecirelim dedi yok yok h.sonuna nolur nolmaz dedim :))

Ay okuyunca heyecanlandım bende
Allah sağlıklı doğum nasip etsin canım
Haberlerini bekliyoruz

Başka topiklere gitmek yoookkkkk kaptan yok ama biz kizimla buradayiz zopalarim siziiii :))
Burdayız kaptanım ayıp ettin.gezmeye gitcez sadece hakkaten yasak mı başka topiklere gitmek mesela spor yarışmasına gittik bilmediğim için soruyorum
Ben geldim eşim evde bugün kuzeyi parka goturdu bende duvar sildim şuan kolunu kaldıracak halim yok @Ses35 yardıma gelecekti pehhhh
Kendi evim de dahil koyverdim canım artık bıraktım ben gündeliği bu dip temizlik psikolojimi yedi bittim ben :)
Bu hafta doguracakmisim gibi bi his var zaten içimde :)) dun aksam besigide yatak odasina gecirttim eeşime . h.sonu ggecirelim dedi yok yok h.sonuna nolur nolmaz dedim :))
Ayyy çok heyecanlı hadi hayırlısı

Aslında ne yalan soyleyim motivasyon sıfıra düştü benim. Hatta size veda edeyim diye girdim dün gece de. Bilmem oruç salladı bilmem 76 bile olamadım ona üzüldüm. Bayramdan sonraki hafta tatile çıkacağız Allah izin verirse. 75 bari olsam diyordum olamam herhalde. Çok umitsizim 3 4 gündür. Kur veya detoks yapamıyorum.dün iftardan sonra kipirdayacak halim kalmadı spora da gücüm yok demekki dedim.yediklerimi de çok kisamam düşük tansiyonum iyice yerle bir olacak. Amaan kafanı sisirdim kusura bakma :KK43: bu arada teşekkür ederim merak ettiğin için

Canım yol zaten zorlu bir yol
En büyük hatamız bırakmak
Sakın bırakma
Olsun kiloda alsan devam et
Sonuçta bir amacın var
Çeşidi artırıp miktarı azaltabilirsin

Yok canim tabiki yasak değil. Sizin için faydali olabileceğini düşündüğünüz her topige ugrayabilirsiniz. Ama tek sart burayi aksatmamak ve ogrendiginiz guzel seyleri burada paylasmak :))
Burdayız kaptanım ayıp ettin.gezmeye gitcez sadece hakkaten yasak mı başka topiklere gitmek mesela spor yarışmasına gittik bilmediğim için soruyorum

Kendi evim de dahil koyverdim canım artık bıraktım ben gündeliği bu dip temizlik psikolojimi yedi bittim ben :)

o spor yarışması çok etkili olmuştu bende daha önce bırakmayın orayida
Aa tam ben döndüm sen işi biraktin olmaz ki :D

Erzurum'dan sonra doğrudur tabi ama izmir dışında yaşayamam heralde çok zor deniz olmadan yapamam birde soğuk sevmiyorum ben Afyon'da okudum ankarada da bi süre bulundum.Aman Allahım ne soğuk ben sıcak sevenlerdenim :))

canım bende şmdi afyonda çalışıyorum ağrıda okudum izmirliyim :D bende bıktım soğuktan

selam kızlar dünkü menüm :
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim beyaz pynir
ara: 1 bardak süt
öğle: 1 yulaf kepeğinden krep + 2 hindi füme + ayran
ara: biraz pastırma + yoğurt
akşam : 5 ızgara kanat + ayran
ara: 2 yk yoğurt
2.5 lt su + 40 dakika yürüyüş + 30 dakika fitness

3 gün protein diyeti yapmaya karar verdim şaşırtmak için hiç denemedim daha önce bakalım nasıl olacak

Canim ilk günler biraz boyle geçergibi. Oruca adaptasyon sureci diyelim :)) ben hep buradayim. Tabiki adaptasyon iiçin birşeyler yapalim hem motivasyonumuz ddüşmesin hhem de burasi bos kalmasin. CÇokhaklisiniz @yolcukardelen . fikirlerinizi varsa uygulayalim. Mesela neler olabilir?
canım mesajları bugün sayalım bence ve perşembeye kadar tamamlasınlar 35e. hem katılım artar hem de motive oluruz:KK49::KK49:eşleşmeler iyiydi onu yapabiliriz ama şöyle mi yapsak: her hafta değiştirmek yerine mezun olana kadar aynı kalsın ve biri gelmediğinde bile diğeri onun hakkında bilgi sahibi olup bize haber etsin. R RoseAnge ve aslibo aslibo ile whatshap grubu kurduk gerekirse bu eşler de whatshaptan falan gün içinde yazışsın.Bazen buraya uğramak zor oluyor galiba.Mesela aslibo nun bilgisayar bozulmuş bi süre giremeyebilirim dedi. ya da ne bileyim whatshap yerine face de olur.Eşler bunu kendisi de belirleyebilir.
Bi de kura yerine isteğe göre de yapabiliriz eş sistemini.Kaptana ya da(Aslibo giremeyebilir bu aralar ama yine de sorarım) @katre-i dem ile sana ben şununla olmak istiyorum diye mesaj atabilir.Hatta isteyen burdan açıktan da eş teklifinde bulunabilir:KK48::KK48::KK48::KK48::ukala::ukala:bize kalmış kızlar, yapacaksak kendimiz için yapacağız:sampiyon::sampiyon:
Işte yine burdasın motive kaynağım:KK68:
Yazalım kız herkese ceza keselim nerde bu kaptan nerde bu millet akşama toplantı var kızlaaar birazdan herkesi etiketlerim de etiketleme örnek aslibo aslibo gibi mi oluyo.başka bişey mi yoksa.
Götür beni topiklere götür beni gittiğin yere canımcım.
Iyi dersler :KK25:
canım benim sen de beni yalnız bırakmıyorsun allah razı olsun, bir Köroğlu bir ayvaz kaldık iyi mi:KK48::KK48:önke takımımıza bakıyorum,cevapları bitireyim etiketleyeceğim:)
Eeee spor yapacak mısın bugün, dün yapamadım ben uymuşum:uykucu::uykucu:

Biliyorum canım sen burdasın ama burası paylaşımla canlanıyor motive artıyor en azından menü yazmaya gelsinler bi iki yorum yaparız düzelir yani herşey canlanır burası mazeretsiz gelmeyenlere spor cezası keserim bari @yolcukardelen in dediği gibi baklava cezası tehlikeli :))
topraaaammm söyle ne cezası keselim:sopa::sopa:
Başka topiklere gitmek yoookkkkk kaptan yok ama biz kizimla buradayiz zopalarim siziiii :))
canım benim burayı ihmal etmeden bi gidip geliyorum ben :KK48::KK48:ama takım topiği değil, tek takım tanırım o da bizimki:KK19:
Evettttt takim toplaninnnnn bakimm ramazanin rehavetini atalim uzerimizden. Ramazan kurallarini belirleyelim;
Her aksam saat 22'ye kadar herkes menü bildirisinde bulunacak. Yada en geç ertesi gün.GuGünlük 5 msji unutmayalım. Perşembe günü sayicam ona gore. Haftalık 35 msji doldurmaya na ceza var ramazan falan dinlemem ona gore. Şurada dogurucam bakin sinirlendirmeyin beni :)))
olabilir, Ramazan için şunu yapabiliriz hani ben bugün şunu yaparak daha az yiyebildim gibi...Mesela çorbadan sonra 15 dk beklemek beni acayip tok hissettiriyo ve iki saat sonra yatıarken bile acıkmış oluyorum:):)Çay yerine kahve içiyorum ki su içmeyi ihmal etmiyeyim gibi gib:ukala::ukala::ukala:
Sen mezun ol yine tabi ama bayramda etap birleştiriyoruz zaten

dusununce özlüyor iki bağlamada vazgeçmiyor insan :KK70:

Çok diretmemek gerek bende direttim sonunda sezeryan oldum yine ahh ahh

Rabbim şifa versin canım sıkma canini

Aha işte ben :KK70:

Abo kalça bol bende ama 3 senede anca tuttu :KK70:

Canım dun ilk gün herkes aynı olmuş hatta eşim oluyorum tüm varlığım senin ve oğlumun modundaydi bende inusilun direnci var artı çocuk emiyor yediğim iki lokma ama canım bedeniniterk edecek durumdaydı bence bi iki güne toparlariz
baklavaya bakmak mi :KK70: kız sen bizi başka topiclerlemi aldatiyon:KK43:
etap birleştirme ne ola ki:KK53::KK53:ay canım canım aldatır mıyım oralarda motive oluyorumtakımıma puan kazandırıyorum, kötü mü etmişim:KK51::KK48::KK48::KK19:
Sen digurursun ben sayarım msjlari
bugün saysan olur mu peki cancağızım gerçi duvar sildikten sonra zor olur ama:oops::oops:
ayy canım benim yaa:KK37::KK36:heyecn yaptım sanki ben doğuracam:-):-)doğum çantana soğan koysana, göğüs ucu yara olmuyomus diyolar,benim çok yara oldu.Ama yine de denemeden bi bak uygulayan var mı buralarda da.Ben her şeyi denemiştim faydası olmamıştı bi bunu denememiştim onda da ilk emzirmeden önce mi ne olmalıymış da geç kalım diye yapmamıştım:KK33:
ayy amma yazdım haa yazarken yoruldum:KK70::KK70:okuldan yeni geldim , oğlum uyuyomuş bilgisayara sarıldım hemen:KK71::KK71::KK71::KK71:

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

hepiniz çok haklısınız, sizleri istemeyerekte olsa ihmal etmiş gibi oldum,

gerçekten motivasyonumuz düştü ,
sizler ne önerirsiniz , bir de @yolcukardelen R RoseAnge @Ses35 @aysedurmaz breeze3535 breeze3535 T tuba52
diğer arkadşlarım , ben diyorum ki spor kulübümüzü burada kendimiz kuralım
her gün bir kişi aramızdan yada haftalık progmam belirleyelim ne dersiniz

selam kızlar dünkü menüm :
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim beyaz pynir
ara: 1 bardak süt
öğle: 1 yulaf kepeğinden krep + 2 hindi füme + ayran
ara: biraz pastırma + yoğurt
akşam : 5 ızgara kanat + ayran
ara: 2 yk yoğurt
2.5 lt su + 40 dakika yürüyüş + 30 dakika fitness

3 gün protein diyeti yapmaya karar verdim şaşırtmak için hiç denemedim daha önce bakalım nasıl olacak
ben de seni soracaktım canım ya göremedim:KK68:ben bi de 5te 5 diyeti okudum bi de ona baksana yapabilirsin bence sen ama bak bilemiyorum yine de:süslü::süslü:ramazana alışsın bünyem ben de yapmayı düşünüyorum mezun olmak için:sampiyon::sampiyon:
kizlar bende ilginc bir sey oluyor
ben ne zaman tatli yesem ertesi gun yarim kilo eksigim
dun 1 buyuk dilim yas pasta yedim
bugun sabah ilk is tartilmak -600 gram
e ben diyorum ki o zaman surekli tatli yiyim ben :nazar::skandal:
ayy ciddi misin?Daha önce deneyimlediğin olmuş muydu??cuma ben de mi denesem ki:KK70:sırf denemek için dondurma ve baklava mı yesem :KK70::KK70:

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

hepiniz çok haklısınız, sizleri istemeyerekte olsa ihmal etmiş gibi oldum,

gerçekten motivasyonumuz düştü ,
sizler ne önerirsiniz , bir de @yolcukardelen R RoseAnge @Ses35 @aysedurmaz breeze3535 breeze3535 T tuba52
diğer arkadşlarım , ben diyorum ki spor kulübümüzü burada kendimiz kuralım
her gün bir kişi aramızdan yada haftalık progmam belirleyelim ne dersiniz
aa olur tabi canım çok güzel olur ama bence breeze3535 breeze3535 beni kesin geçer , hiç şansım yok:KK31:onu spor koçu mu yapsak kii:KK6:eğer müsaitse bizi sürekli yönlndirsin:KK36:

ben de seni soracaktım canım ya göremedim:KK68:ben bi de 5te 5 diyeti okudum bi de ona baksana yapabilirsin bence sen ama bak bilemiyorum yine de:süslü::süslü:ramazana alışsın bünyem ben de yapmayı düşünüyorum mezun olmak için:sampiyon::sampiyon:
ayy ciddi misin?Daha önce deneyimlediğin olmuş muydu??cuma ben de mi denesem ki:KK70:sırf denemek için dondurma ve baklava mı yesem :KK70::KK70:

son 3 seferdir oldu canim
bilmiyorum ama hem gec saatte yiyorum hem tatli
ertesi gun 500 600 gitmis

Back
X