Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@basen deryanın dedikleri canım hatta birde turk kahvesi malum arpa da bi nevi abur cubur etkisi yaratıyor kız nasıl için uç bira sismedimi karnın:D

ya bu arada kızlar dün çok fena bir şey yaptım ya. Dünkü menüm: sabah çiğ badem ve kuru erik öğlen mücver ve ton balıklı salata akşam 3 bira :KK43: bugün zorlanıyorum, sürekli bir şey yeme ihtiyacı duyuyorum :KK43: ama bozmadım bugünü. sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar ekmeği öğlen 4 dilim hindi füme domates,salatalık ve 5 yeşil zeytin yedim. Ama sürekli ağzıma bir şeyler atasım geliyor, kendimi zor tutuyorum, yardım edin :KK43:

bira :KK57::KK62::KK20::KK11: biranin icindeki seker orani cok yüksek kesinlikle kilo aldirir 1 degil 2 degil tam 3 tane bira..ceza verildimi bilmiyorum eger @erigim ceza verdiyse tmm vermediyse...100 ip cevirme yada 50 mekik cezan

@erigim benim Burcum yengec :KK49::21: ozGe006 ozGe006 Hosgeldim Özgecim kusura bakma isim uzadi coktan gelecektim güya :mad: neyse dedigim gibi takim yardimcisiyim aklina takila birsey olursa cekinme sor...ben buraya 5.8 katildim yaklasik 81 kiloydum :KK61: dün 77,3 ü gördüm :KK71:Hedef Büyük 51 Kilo olmak istiyorum :oops: Boyda 1.62...Almanyada yasiyorum ondan türkcem pek iyid degildir :KK17: 24 yasinda ve ögrenciyim :rolleyes:

@erigim benim Burcum yengec :KK49::21: ozGe006 ozGe006 Hosgeldim Özgecim kusura bakma isim uzadi coktan gelecektim güya :mad: neyse dedigim gibi takim yardimcisiyim aklina takila birsey olursa cekinme sor...ben buraya 5.8 katildim yaklasik 81 kiloydum :KK61: dün 77,3 ü gördüm :KK71:Hedef Büyük 51 Kilo olmak istiyorum :oops: Boyda 1.62...Almanyada yasiyorum ondan türkcem pek iyid degildir :KK17: 24 yasinda ve ögrenciyim :rolleyes:
hoş buldum canım umarım sende istediğin kiloya çabucak sağlıklı bi şekilde kavuşursun. Teşekkür derim desteğin için ilk günüm burada henüz herseyi anlama çabasındayım bende en kısa zamanda sizler için verimli olurum inşallah :)

Back
X