Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şimdi biraz yoğurt yicem kızlar birkaç gündür akşam spor yaptıktan sonra midem yanıyor biraz boş olduğunu hissediyorum midemin ama aç da değilim hani sebebi nedir ki :(

IMG_20150915_223732.webp

6-7 sayfa okuduktan sonra nihayet sona vardim :KK70: kaynatmissiniz ben isdeyken :rolleyes: menümü paylastim sanirim...sporu yapmadim :KK12: simdide cok gec oldu :KK43: 4,5 saat ayakta calistiktan sonra halim yok:mad: yarin sabah umarim yaparim.Iyi geceler kizlar sabah görsmek üzere :KK68:

Canimm takimm arkadaslarimm iyi geceler olsun hepimizee bugin spor olarak yuruyus yapabldm yedjlerme dikkat ettm aksam aksam yemegndede bol bi salata yaptm icne biraz peynr dilmleri ve etimek dilmleri serptm ama doymamsm:KK43:olsn kicuk kacamklarm olsada devammm ins:KK66:))Bu ara da ben de 72 kilo ile hamile kaldm 90 kilo civarndydm dogum yaptgmda yaz donmde 73 e kadar dstum snra 77leri gordm ve diyete basldm iste.hayirlisi.Rabbim yardim etsin.
Maşallah sen vermissin ben alanlardanim işte doğumda kısa gelince
14 kilo verdim fakat şu son 7 kiloyu vermek için zorlandığım kadar zorlanmadım.Ya ben hiç 55'i göremeyecek miyim?
Sonlar zor gider kacla başladım ki diyete hem unutma geçen hafta yarışma birincisi oldun
şimdi biraz yoğurt yicem kızlar birkaç gündür akşam spor yaptıktan sonra midem yanıyor biraz boş olduğunu hissediyorum midemin ama aç da değilim hani sebebi nedir ki :KK43:
Yoğurttan birşey olmaz ye sen
herkese iyi gecelerrrrr :KK200:
Günaydın
Meyveler çok olmuş :(
6-7 sayfa okuduktan sonra nihayet sona vardim :KK70: kaynatmissiniz ben isdeyken :rolleyes: menümü paylastim sanirim...sporu yapmadim :KK12: simdide cok gec oldu :KK43: 4,5 saat ayakta calistiktan sonra halim yok:mad: yarin sabah umarim yaparim.Iyi geceler kizlar sabah görsmek üzere :KK68:
günaydın

Sabah kahvaltım; ülker altınbaşak yulaflı kepekli kraker ve torkunun tb bisküvisinden 3 tane yedim. Dün hazırlayamadım sandvici

Cumaya kadar kurtulmuş olurum ödemlerden :) 63,5 larda bişy görmek istiyorum ya da 63 :) 14 kilo verdiktn sonra bnimde yavaşladı :(

14 kilo verdim fakat şu son 7 kiloyu vermek için zorlandığım kadar zorlanmadım.Ya ben hiç 55'i göremeyecek miyim?
canım sona doğru böyle oluyor. Vücut direnç gösteriyor. Farklı bir yeme düzeni yada spor dene. Bir iki gün detoks vb yap. Mesela dukan diyetinin protein gününü bir gün yapıp vücudu sasirt

şimdi biraz yoğurt yicem kızlar birkaç gündür akşam spor yaptıktan sonra midem yanıyor biraz boş olduğunu hissediyorum midemin ama aç da değilim hani sebebi nedir ki :KK43:
mide kazinmasi canım . Ayran iç yoğurt ye. Yada meyve felan ya canım. Benim de midem hassastır gece azıcık yiyorumbunlardan yoksa sonra çok yanma yapıyor

Selam kızlar günaydın :) sonunda regli oldum valla çok mutluyum :)
gözün Aydin

Back
X