• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hahahhh goruselim cumaya :KK19:

Bi girdi tarihine bskmam lazım canım ama 13unde tartilacakmisin çünkü onuvunde bildirim yapmayacaksan bu hafta onu bildirmeliydik

Rabbim tez zamanda iş buldursun fakat bahane Cansu bu çık dışarda yuru bekarsin seni evde çocuğun yok ki oyalasin evet sen kg veriyotsun ama aldıklarını anca veriyotsun dur ben bi giriş kilosu şimdiki kilo yapiyim bakalım kimler napmis görelim çok kiziyorum sana çok :KK43:
işte burda :p
Kimyagercim hep burda zatenc:KK19:
Erigimcimde yeni gelmis :KK52:
kizlar ben dua bolumundede bi listeye girdm belki bu sayede namazlarimi aksatmam :oops:

ya bide ruzgar hep aglayarak uyaniyo kucagima aliyrm yinede susmuyo nolduki bu cocuga nazar vardir dye okudumd ama kotu ruya goruyp heralde basucuna kuranmi koysam:KK42:

Dün eşim geçen seneki fotoğrafınızı bakıp aşkım kucucukmussun şimdi koca kadın olmuşsun baksana yüzüne filan çocuk gibisin dedi:KK11:
Şimdide aramış zebra pasta istiyormuş zaten pastacisin akşama kadar icindesin ypkilla ev yapımı :oops:
Bnmkide gecen gun tavuk gogsu istedi ama yengeninki gibi yap seninki guzel olmuyo o cok guzel yapmsti dedi bende yapmadm begenmiyosan bnm yaptogmi git yemgem yapsn sna ddm hala diyp yap bi tavuk gogsu dye yapmocam iste

Yapmicam yapmicam keyif bnm degilmi yapmicam
catlasanda yapmicam
patlasanda yapmicaaamm:KK47:

Dün eşim geçen seneki fotoğrafınızı bakıp aşkım kucucukmussun şimdi koca kadın olmuşsun baksana yüzüne filan çocuk gibisin dedi:KK11:
Şimdide aramış zebra pasta istiyormuş zaten pastacisin akşama kadar icindesin ypkilla ev yapımı :oops:

Bnmkide gecen gun tavuk gogsu istedi ama yengeninki gibi yap seninki guzel olmuyo o cok guzel yapmsti dedi bende yapmadm begenmiyosan bnm yaptogmi git yemgem yapsn sna ddm hala diyp yap bi tavuk gogsu dye yapmocam iste

Yapmicam yapmicam keyif bnm degilmi yapmicam
catlasanda yapmicam
patlasanda yapmicaaamm:KK47:

yapmayın ohhh patlasınlar çatlasınlar :63:

image.webp

Menü:

Sabah: tb ekmeği sandviç

Öğlen: yarım kase mercimek çorba, tavuk sote, 2 kaşık yoğurt

Ara: yarım paket limonlu form

Akşam: kıymalı menemen (yumurtasız), 2 kaşık kıymalı makarna (tadımlık)

E Etabiti tatlım tebrik ederimmmmm :KK9::KK9::KK9::KK9: başarının devamı dilerim

Ahufizar Ahufizar tatlım bu ne düzen böyle maşaallahhh subhanallahhh :nazar: ben hayatımın hiç bir anında böyle düzenli olamadım :KK47:

@dudujan hoşgeldin tatlımm, umarım daha iyisindir, aramıza dönmene çok sevindim :KK68:

Kanguru_ Kanguru_ tatlımm ev dekorasyon işi çok zor bence şimdiden kolay gelsin :KK39:

masalimsii masalimsii gez tatlım gez ohhhh missss :KK55:

@erigim koşu bandının servisi yok mu?? birde onlara gösterseniz.

judiee judiee tatlımm hedefine çok az kaldı, biraz daha dayan spora ağırlık ver bence,

elfkkk elfkkk tatlım ben çiçek bakmayı hiç beceremem onun için inan hiç fikrim yokk,

@cansutr kıızzzzz nerelerdesiiinnn????

başka unuttuğum kimse kaldı mı????? :KK17:

spora vaktim yok eskisi gibi yoksa ben de çok istiyorum yapmak :(

sabah:
1bardak mandalina suyu

ara: 1kutu sade süt
1eti form (kaç saatte bitirdim Allah bilir o yüzden bütün gün aç hissettim)

öğle: alpella beyaz çikolatalı gofret (düzgün bişeler yiyecektim ama sınav vardı ağzıma tıktım ama kaçamaklar bitti mi bitmedi :@ )

akşam:
eve gelince 2çatal çikolatalı pastadan
1büyük kase barbunya
1kase çorba
yarım dilim ekmek
1sarma
5-6fıstık

su az oldu spor yok bir aksilik çıktı yoksa yürümek için güzel bir havaydı

spora vaktim de var bugün sanki ama misafir var ya hemen dersimi bitireyim de misafirler gidene kadar yapayım bari zaman kıtlığı yaşıyorum resmen üşengeç olan ben kendimi aştım :(

Menum
Sabah
Domates,salatalik, yumurta, 30 tane zeytin,
4-5 yemek kasigi Kendi yaptigim ev peyniri ;)
Oglen
İspanak yemegi
Ara
Havuc,yesil cay
Aksam
Yarim kilodan fazla hamsi tava
Devasa bir tabak salata
Simdi ihlamur iciyorum. Yaninda da 3 ceviz, 3 incir

az önce bi syrue alıntı yaptım yok :(
Pastayı yaptım valla acitasyon yaptı :D
Kuzeyi uyuttum geri uyandı :(

Günaydın hanımlarrr.:KK68: Yine grubu ben açıyorum sanırım. :KK48: Sporlar nerde bakiim? Bahane yok! :KK20:İllaki size görede bir spor, gün içinde ayırabileceğiniz bir vakit vardır. Her gece yatmadan önce ve her sabah kaltığınızda kilo vermek istediğinizi kendinize hatırlatın ve bilinçaltınızı bunun için çözümler bulmaya zorlayın. Sporla gençleşip fitleşelim. :KK49: diyet yapmak ayrı birşey vücudumuzun güzelleşmesi için spor yapmalıyız. Hiç olmadı mekik çekin canım hem stres atarsınız.

Back
X