• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar kıyafetler alındı ve sıra kuaförde sıra bekliyorum gelsin saçlarda değişim dimi artık yeter topuzla gezdiğim :KK76:

Kızlar selam , bende gezmelere devam :)

Bugün bornovada kahvaltı yaptık kardeşimle sonra konağa geçip ordan alsancağa kadar yürüdük, alsancaktada bayağı yürüdük. Bugün bayağı yoruldum, izmiri karış karış geziyorum :)) @erigim kendi fotolarımıda atabilsem keşke :)

Ahufizar Ahufizar canım hoşbuldummm. Bende sizi çok özledim. Kuzu kardeşimin sınavları yarın başladığı için çok bi yere çıkamıcaz artık başka sefere oralarda inş :)

Supersiniz kizlar

bugün benim de kaçamaklar tadımlık da olsa kötü bir gün oldu hissediyorum içerden isyan ediyolar :(

sabah:
1 lokma pastane pizzası /annem zorla yedirdi onu çok tuzlu dedim bıraktım
1bardak mandalina suyu

ara: 1kutu sade süt
1paket kepekli form

öğle: 1tost karışık :(

ara: çeyrek simit Ahufizar Ahufizar kız nazarın mı değdi bu sabah almıştı yemedim ama eve gelince baktım ordan bana göz kırpıyo dayanamadım yedim :(

akşam:
yoğurtlu makarna /1kase dolusu yoğurtla 5yk tuzsuz ve yağsız makarna biraz da baharatlardan
10 fındık
4-5cips :(

ara: yeşil çay ve leblebi(yapıyorum şimdi)

su: 2lt devamı gelecek
spor: 3miles

Anaaammmm daha çocuk kiz eltinnn.bende 18 yasinda üni 1. Siniftaydim. Evlendigim sene de yüksek lisansa basladim :KK48:
kimyager1508 kimyager1508 benim elti 18yasinda iki hafta sonra doğuracak birde dusugu var ama diyor ki ben çalışmaktan okula gitmekten hiç hoşlanmadı birazda yapı meselesi ben onun yasında uniye hazırlanıyordu o annelige

Diferansiyelden çıktım kafam kazan, elimde 2 tane eşek kadar mukavemet bir tane enstrimantel kştabı bir defter bir dosta, çantamı biliyorsunuz zaten, şalım... Metroya yürürken yazılanları okuyorum, cevap yazıyorum :KK70:haftaya asıl sınavlarım başlıyor ama bomba gibi döncem inşAllah kızlar. Bana ayak uydurun, hazırlayın kendinizi.
aynen ya benim de haftaya sınavlarım başlıyomuş bugün verdiler listeyi spor yalan olacak gibi aralığın ikinci haftasına kadar

Naber kızlar
@keskee canım atarsin ama 5dk içinde tekrar kaldırmanın lazım

Evet bugün artık toparlanma günü kendimi topladım sıra evde geri plana attığı işlerde dolanımı indirdin yeniden düzenleyip yerlestiriyorum bayadir ihmal ettiğim biristi artık hergun kendim için birşey yapacağım ufakta olsa bide su baş ağrısı uçup gitse

IMG_20151116_203929.webp IMG_20151116_203948.webp Eki Görüntüle 1690967 Eki Görüntüle 1690968 Dolabındaki değişim xs den xl a ama bunun tersi olacak size söz yazın bunu olmazsa gözüme gözüme şokun

Bazen olur öyle koku ve tatlarda hassasiyet

:KK70::KK70::KK70:
@erigim yazık sanda ya sürekli birileri gelip takım içi yarış diyor. Yarış sadece araç arkadaşlar önemli olan iç motivasyonumuzu yükek tutabilmek. Diuet yapasın yok vs. böyle şeyler yazmak grubun motivasyonunı düşürüyor. Potterheadcım yarış istiyorsan önce bir geçmişi oku ve katılımını artır lütfen.
@erigim in de belirttiği gibi elimde olmayan bazı sebepler var maalesef

SPOR NEDEN YAPAMIYORSUN?
Canim bel fitigi cikti. Gecmek bilmeyen bir bel sgrim var. Zaten sagolsun 21 aylik bir kizim var, yuruyus yapmak bile imkansiz..

Ben okumadim liseyi bile zor bitirdim cocuklukdan beri evlenmek en buyik hayalimdi bnde hayalimo gerceklestrdm :KK52:
Ben de asla evlenmiycem derdim :confused::rolleyes::rolleyes:
Tmm tmm :KK12:ver cezami E Etabiti hazirimmm:KK17::KK17::KK17:
Ya kizlar bu ceza isini napicam? Grup uyeleri birseyler yazsin, ortak bir ceza olsun. Kendim spor yapmadigim icin, ne caza verecegimi de bilemedim...
Kızlar kıyafetler alındı ve sıra kuaförde sıra bekliyorum gelsin saçlarda değişim dimi artık yeter topuzla gezdiğim :KK76:
Oh oh ohhh bazi arkadaslar costuuuuuu ;)
Ne yaptirdin sacina?
Anaaammmm daha çocuk kiz eltinnn.bende 18 yasinda üni 1. Siniftaydim. Evlendigim sene de yüksek lisansa basladim :KK48:
Sen dua et, ben 18 imde daha lisedeydim :confused::confused:

Oyy ben yine cok yedim yaa
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle1 kase tavuk corba
Aksam
750 gr hamsi tava
Kocaman bir tabak salata
1 bardak salgam suyu
3 tane incir
3-4 badem
8-10 tane dut kurusu

Sabah
Klasik kahvalti
Ogle1 kase tavuk corba
Aksam
750 gr hamsi tava
Kocaman bir tabak salata
1 bardak salgam suyu
3 tane incir
3-4 badem
8-10 tane dut kurusu

bu kadar hamsinin zararı dokunmasın çoğu gün hamsi var menülerde sütün bile fazlası zararlı okulda bazen içmeye korkuyorum yani :(

Günaydın kızlar.
Dün akşam yaklaşık 900 cal lik spor yaptım. 2 gündür üstümde bir kırgınlık var. Şu önümüzdeki haftayıda hayırlısıyla atlatsam:KK51: @erigim ben bu cuma kilo bildirimi yapacak mıyım?

Gunaydin kizlaarr

dunku menu
sabah
peynirli omlet
zeytin 5 6 tane
domates
2 dilim ekmek

ogle
nohut yemegi 1 kepce

aksam

3 yk nohut yemegi
3 yk pilav

1.5 lt su

bugün benim de kaçamaklar tadımlık da olsa kötü bir gün oldu hissediyorum içerden isyan ediyolar :KK43:

sabah:
1 lokma pastane pizzası /annem zorla yedirdi onu çok tuzlu dedim bıraktım
1bardak mandalina suyu

ara: 1kutu sade süt
1paket kepekli form

öğle: 1tost karışık :KK43:

ara: çeyrek simit Ahufizar Ahufizar kız nazarın mı değdi bu sabah almıştı yemedim ama eve gelince baktım ordan bana göz kırpıyo dayanamadım yedim :KK43:

akşam:
yoğurtlu makarna /1kase dolusu yoğurtla 5yk tuzsuz ve yağsız makarna biraz da baharatlardan
10 fındık
4-5cips :KK43:

ara: yeşil çay ve leblebi(yapıyorum şimdi)

su: 2lt devamı gelecek
spor: 3miles
Hep karbonhidrat olmuş pizza simit makarna protein yok sebze yok cips var bide :( 2mile leslie ceza sana
teşekürler kaptan sana da kolay gelsin sporla xs ye düşersin kesinlikle ama sporsuz olmaz günlük işleri spordan sayma sakın sonra üşeniyo insan spor yapmıyo neden kilo veremedim 1hafta diye sızlanıyo :KK43:
Evet sporun dışında bu işler ev işi spordan sayılmıyor artık
Canim bel fitigi cikti. Gecmek bilmeyen bir bel sgrim var. Zaten sagolsun 21 aylik bir kizim var, yuruyus yapmak bile imkansiz..

Ben de asla evlenmiycem derdim :confused::rolleyes::rolleyes:

Ya kizlar bu ceza isini napicam? Grup uyeleri birseyler yazsin, ortak bir ceza olsun. Kendim spor yapmadigim icin, ne caza verecegimi de bilemedim...

Oh oh ohhh bazi arkadaslar costuuuuuu :KK66:
Ne yaptirdin sacina?

Sen dua et, ben 18 imde daha lisedeydim :confused::confused:
Canım onun sağlık problemi yok kes cezasını
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle1 kase tavuk corba
Aksam
750 gr hamsi tava
Kocaman bir tabak salata
1 bardak salgam suyu
3 tane incir
3-4 badem
8-10 tane dut kurusu
O kadar hamsinin üstüne nasıl yedin bide :(
Günaydın kızlar.
Dün akşam yaklaşık 900 cal lik spor yaptım. 2 gündür üstümde bir kırgınlık var. Şu önümüzdeki haftayıda hayırlısıyla atlatsam:KK51: @erigim ben bu cuma kilo bildirimi yapacak mıyım?
Haftaya yapacaksin canım
Gunaydin citir hatunlqrrr :))
Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik
Gunaydin kizlaarr

dunku menu
sabah
peynirli omlet
zeytin 5 6 tane
domates
2 dilim ekmek

ogle
nohut yemegi 1 kepce

aksam

3 yk nohut yemegi
3 yk pilav

1.5 lt su
spor nerede

Hep karbonhidrat olmuş pizza simit makarna protein yok sebze yok cips var bide :KK43: 2mile leslie ceza sana

Evet sporun dışında bu işler ev işi spordan sayılmıyor artık

Canım onun sağlık problemi yok kes cezasını

O kadar hamsinin üstüne nasıl yedin bide :KK43:

Haftaya yapacaksin canım

Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik
spor nerede
Spor yapamadim dun evi temizledim malum ruzgarla uzun surdu spora vakit kalma

Back
X