Selam Kizlar ben geldimmmmm. 1 saattir geçmişi okuyorum ama hepsini okudum haberiniz olsun. O kadar çok alinti vardi ki hepsini yapamadim. Ama şöyle bir ozet geceyim.
Çok felaket Yoruldum. Cuma kina cmtesi düğün vardi. Ama çok şükür kazasiz belasiz atlattik. Her ikisi de çok güzel geçti. Kina için elbise alamamistim ya perşembe aksami esimle girdigimiz 2. Dukkan dan aliverdik ayfercim aynen senin dediğin gibi oldu :)
Perşembe günü Dr gittik. Testlerinin sonuclari gayet güzel cikmis. Pitircigimda büyüyor teyzeleri 10. Hafta icindeyiz. Simdilik herşey yolunda ama mide bulantilqrim biraz artti sanki. Ama buna sukur çünkü çok rahatsiz etmiyor.
Bu arada hamile olduğumu duymayan bi sagir sultan kaldi ona da beden diliyle anlatmayi düşünüyorum :)))
Bu haftaki ortalamamizi görünce resmen gözlerim acildi kalbim sıkısti. Nooluuyyooorrrr bize yawwww hic yakisiyor mu??? Yapmayin hanimlar kendinize bunu yapmayin lütfen. Bundan sonra Ayfer gibi benimde sıkı takibimdesiniz ytek tek menü takibi yapip günlük ceza verelim. Ama bu ders olsun bize aynisinin olmayacağına eminim. Kilo verenleri tebrik ediyor veremeyenlerin daha dikkatli olacaklarini düşünüyorum.
KraliceElsa
canim her zaman söylediğim adi gibi 10 numara takimimiza hoş geldin.
M Merve
tatlim hic bir yere gitmek yok. Elimizden ne geliyorsa hep beraber yapicaz.
dudujan
tatlim tekrardan hoşgeldin. Çok geçmiş olsun.