• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

......h

Hadi ikimizin akşam yemeği ayni olsun..ben tarçin zerdeçal ve zencefilli yoğurt yiyeceğim..1-2 tanede yeşil biber.. 😉
Akşama patates salatası yapmıştım ondan yiyecektim .Yemesem mı ki bilemedim .Misafirlik çıktı . Çok üzgünüm şuan eşim geldi . Misafirlige gidecekmisiz .Orda yesem bir türlü yemesem bir türlü inşallah kaçamak yapmadan gider gelirim bu hafta baya dikkat etmiştim .Yarını sabırsızlıkla bekliyordum :KK42::mad:

Akşama patates salatası yapmıştım ondan yiyecektim .Yemesem mı ki bilemedim .Misafirlik çıktı . Çok üzgünüm şuan eşim geldi . Misafirlige gidecekmisiz .Orda yesem bir türlü yemesem bir türlü inşallah kaçamak yapmadan gider gelirim bu hafta baya dikkat etmiştim .Yarını sabırsızlıkla bekliyordum :KK42::mad:
Sana göre ne uygunsa onu seç yoksa çok az ye..şerbetli tatli veya kek hamur işiyse hiç yeme... :eek:

Evde bisey yeme, gittiğin yerde azıcık, tadımlık ye

İyi akşamlar arkadaşlar sabah uyandıpımda normaldim. 2 barfak su içtim değil 10 . 15 aylık hamile gibiydim abartısız😂 azıcık wc hallolacak gibi ama bugün tartıldığımda sabah 78 kiloydum +4. Hatta tek öğün yiyorum yazmadığım bir şey de yok yani. Ama bu akşam ye ...satim ne de olsa inmiypr tartı dedim bir parça tost yedim. Ama şimdi 6 aylık gibiyim 😃9 aylık kısmı gitti gibi😂😂😂 aah ah benim gibi dertli var mı acep.hele bi wc ile barışsam. 1 hafta sonra özel gün onun etkisi var mı bilmem ki

İyi akşamlar canlar hemen menümü yazayım
Sabah
1 kase kelle paça corbası
Cok ince bir dilim cavdar ekmegi

Akşam
Önce boll salata
Kuru patlıcan yemegi kıymalı

Ekmek yemedim 2 litre su içtim
Sanki davul gibi şiştim yarın hedefimi tutyuracagım inşallah sabaha kadar iner bu göbüş
Yarım saat yürüyüş

İyi akşamlar canlar hemen menümü yazayım
Sabah
1 kase kelle paça corbası
Cok ince bir dilim cavdar ekmegi

Akşam
Önce boll salata
Kuru patlıcan yemegi kıymalı

Ekmek yemedim 2 litre su içtim
Sanki davul gibi şiştim yarın hedefimi tutyuracagım inşallah sabaha kadar iner bu göbüş
Yarım saat yürüyüş
Kelle paçayi çok özledim..perhize başlamadan yemem lazim.😊

Back
X