• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Neler yaptımda yemedim

Patatesli börek
Paçanga böreği
Kadınbudu köfte
Portakal yatağında yoğurtlu kereviz
Salata ( yedim)
Cevizli, çikolatalı kek

Hepsi yedi, ben sadece benimkileri yedim.
Kerevizi bile ayırdım, benimkiler portakalda yatmadılar :KK70: :KK70: :KK70:

Bugun sadece akşama doğru 1, 5 dilim şu böreği yedim ve şuan inanılmaz midem bulanıyor. Bünyeyi alstirmisim az yemeğe çok yiyince şuan çok kötüyüm. Birdaha mi tövbeler olsun. Gaviskon inşallah biraz iyi gelir . Kussam rahatlicam🤦‍♀️

Bu hafta grubun modu mu düşük? geçen haftaki 1.likten sonra rehavet rüzgarları mı esiyor hani motivasyon hani menülere yorumlar?? 🤔😉
Mart ayinin başindan ittibaren sıkı yönetim başliyor..şimdilik susuyorum..şerbetli tatlilar çikolata börekler ..kekler herşeyi not edeceğim..:KK67:

Bugun sadece akşama doğru 1, 5 dilim şu böreği yedim ve şuan inanılmaz midem bulanıyor. Bünyeyi alstirmisim az yemeğe çok yiyince şuan çok kötüyüm. Birdaha mi tövbeler olsun. Gaviskon inşallah biraz iyi gelir . Kussam rahatlicam🤦‍♀️
:KK67: demek su böreği ha

iyi geceler arkadaşlar ,hatta iyi sabahlar mı demeliyim☺
ders çalışayım dedim maliye politikası ,ama karışık şeyler uykum da çok var galiba uyuyacağım😄
...
yatmadan önce bu akşam da tuvaleti halledeyim dedim, tuvaleti ve dışındaki lavaboyu vs.
tam başladım temizliğe ,oğlum ( 3.5 yaşında) duvarları da siler misin annecim unutma demesin mi😄
iyice Kadir manyağı olduk☺
tabi bizimkisi titizlik derecesinde değil ,matrağına takılıyoruz,
bir şiştim son iki üç günüm galiba ondan sonra rahatım inşallah

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Evdekiler postaladim kendime gelmeye çalışıyorum :KK66: Şükür bugün daha iyiyim en azından evde desteksiz yürümeye başladım :KK66:

ah banucum takma boşver kimseyi, o tatlı canını sıkmaya değmez. :KK60:
oynakbaşı, halay başı, gün başı, hastalık başı, böyle sürer gider, banuşumun millete koşturması. Ayağı yanmış kedi misali herkese koşturur.:KK200:

Heee yaaa ne ayağı yanmış kedi hemde :KK70:
Gerci ne kadar yorulsamda yine severek yapıyordum :KK66: iyileşir ce yine kaldığım yerden devam ederim :KK70: akillanmam ben derler ya benimki de o hesap :KK70:
En azindan evlatlarima da örnek oluyorum ve onlarda daha dikkatli o tür konularda :KK66: bütün akrabalar bir arada olunca hemen benim Büyük benle birlikte dalar mutfağa :KK70: diğer gençler oturken o bana kıyamaz ve ovguleri toplarken de utanır :D
Ufakliga bile ufak görevler veriyorum sonuçta agaç yasken eğilir ;)
Ailecek Sevaplari topluyoruz :D

1582699168462.webp

Günaydın kızlar
Yoğun geçen günlerin ardından fiziksel yorgunluğum var sadece. Parmağımı kıpratasım yok.
Onun dışında iyiyiz. Minik adamda iyi. Birileri gelir korkusu var zira uyanalı çok olmadı.
Şimdi ufak bir ev işiyle başlayalım bakalım. Görüşürüz

Back
X