• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet doğrudur Çünkü benim de makarna bağımlılığım vardı gece 10'da 12 de 2 de kalkıp makarna pişirip bir tencere yerdim meşhurdur benim burada makarna bağımlı şimdi neredeyse 3-4 günde bir yapıyorum Allah'ım yaparken bile midem kalkıyor değil Tadına bakmak Yani beynm de öyle bir bitirmişim ki her şey beyinde🙃
Aynen canim ..

Herkese merhaba, bu grup epey hareketli sanırım. Ben de bu kış kiloları almışım gene. Al ver yıllarım böyle geçti. Bugün tekrar diyete başlıyorum. Bu grupta kurallar var mı ? Herkese sürecinde başarılar.
Aramiza hoşgeldin...😊
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Şekerin düşmüş olabilir canım dikkat et kendine çok az yiyorsun biliyorum bir proğram uyguluyorsun ama bana çok sağlıklı gelmiyor açıkçası
Ara ara yoklayacak nefsim.
Şekerim, tansiyonum gayet iyi canım.
Birde doktora gidip kan verebilsem

Bu arada mutvağimdaki sağliksiz unu şekeri ve tuzu daha sağlikli olanlariyla değiştireceğim...şu an unu değiştirdim bi önceki unlan.organik un aldim...beyaz şeker bitsin yerine kahverengi şeker alacağkm..sağliksiz beyaz tuzda bitsin yerine kaya tuzu alacağim katkisiz floridsiz...
Un varmı sizin oralarda, bizim marketlerde ucuz olan bitmiş, pahalı olan duruyor

Canin istese bile yiyemiyorsun..aynisi bende oldu bikaç gün önce..çay kaşiği ucuylan yedim yine tiksindiriciydi..sonra kuru incir ve hurma yedim tahine bandirarak..nutelladan kat kat daha güzeldi ..😍
Evet, o bile ne kadar şekerli geldiydi bana
Ve şekeri rahatsız etmedi

Un varmı sizin oralarda, bizim marketlerde ucuz olan bitmiş, pahalı olan duruyor
Burda var canim daha 39 cent olanlardan..burda okadar abarti yok bence..herşey normal yani.bende gördüm habetlerde virus yüzünden toplu alişveriş yapan olmuş marketlerde raflar boşalmiş bazi yerlerde..ama ben dediğim gibi almayacağim mecbur kalmadikca artik o unlardan...Bio yani organik olanlardan alacağim.

Son düzenleme:
Burda var canim daha 39 cent olanlardan..burda okadar abarti yok bence..herşey normal yani.bende gördüm habetlerde virus yüzünden toplu alişveriş yapan olmuş marketlerde raflar boşalmiş bazi yerlerde..ama ben dediğim gibi almayacağim mecbur kalmadikca artik o unlardan...Bio yani organik olanlardan alacağim.
Tam buğday unu arada beyaz unla karıştırarak yapıyorum bende, yavaş yavaş geçiş yapıyorum

image.webp

Evet kızlar 6 km oldu çocuklarım evde . Yoksa dışarıya çıkardım ama hastalar . O yüzden onlar tv bakarken bende sporumu yaptım . 20 dkk da bölgesel hareket yaptım mı tamamdır . Bugünlük kalorileri erittim . :spor::spor:
Harika, darısı bana
Çok üşüyorum ve uykum var

Back
X