• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar dert yanip birşeyler yemek bize birşey kazandirmiyor hem kendi motivasyonumuzu düşürürüz hem takimin.....8 c takimdada arkadaşlar vardi sürekli dert sürekli sıkınti..inanin takim olarak etki yapiyor.....herne sıkıntimiz varsa Allaha sığinalim en güzel dert dinleyenimiz yüce Rabbimiz..ben bazen konuşurum kendi kendime biri görse deli der..:KK70:
Ama inanin çok iyi geliyor. Mthn83 Mthn83 canim arkadaşim senin şu anki durumunu biz tam olarak bilemeyiz...her ne sıkıntin varsa yüce Allah gidersin...inan her insanin imtihani var...benim imtihanlarimi burda anlatsam bitmez.. en son depresyona girdiğimde baktimki kimseye birşey olmuyor veya umrunda değil...kendi kendime kizdim sen aptalin tekisin..kalk kendine gel ve toparlan dedim..o günden bu yana eski halimden eser kalmadi yepyeni bir insan oldum diyebilirim...düzenli namaz düzenli spor sağlikli beslenme..hatta en azindan 30 dakikani kurani kerime ayir hergün...hergün Türkçe mealiyle beraber 1 sayfa okusan .o bile ug iyi geliyo Terapi gibi...
Unutma her insan kendine zulmeder...yapma canim böyle...:KK60:
Bugün aynı şeyleri düşündüm. Bazı şeylere gücüm yetmiyor. Evladın ağırlığı zor. Yoksa rabbim yazmıştır yazımızı.
Bugün hurma diyeti yapayım dedim olmadı
Saat 11 de 7 hurma 3 ceviz yoğurt
Saat 2 de gofret biraz cips yoğurt
Akşam 17.30 pırasa yumurtalı (ıspanak gibi) susuz
Küçüğe çiş eğitimine başladım. Tek aktivitem oydu bide saçımı başımı yolmak.
Ilık su içmekten hoşlandığımı fark ettim 3 bardak içtim şimdi niyetim var
Yarın yeni bir gün olsun

....

Merhaba hanımlar menü bildirimi moni moni
Kahvaltı
4-5 ceviz içi
Bolca tel peynir
3 parça hindi füme
Akşam
Bol yeşillikle haşlanmış tavuk salata
2 bardak ayran
Spor olarak 6 km yürüyüş yaptım
Harikasin..6 km yürüyüş 😍..menüde güzel
Menümü yazayım
Sabah
Bir simit
Şekersiz çay

Öğle
Adana kebap
Ayran

Ara
Bir fincan sütlü kahve

Akşam
İki haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Bol yeşillik
İki dilim ekmek

Su 3.5 litre spor yarım saat leslie 15 dakika pilates

moni moni Gulhan1 Gulhan1
Senin menüde güzel ..👍

Menüm

1 kâse kereviz çorbası
1 kâse tavukgöğüslü salata
Bikaç y.k. sarımsaklı yoğurt ( dökmeyim dedim, etle birleşince çok şişirdi, rahatsız oldum)

Su
1 lt
Spor
1 saat yürüyüş 220 puan
40 dakikası tempolu, 20 dakikası biraz yavaş
Uzun yürüyüşü çok severim .. uzun zamandir yapmadim hava soğuk ve yağişli olduğundan ..biraz hava düzelsin bende yapacağim nasip olursa 😍

Kızlar nette bulup okumayı düşünüyorum yazılar okunuyordur umarım

Eklentiler

• IMG_20200304_215321.webp
    IMG_20200304_215321.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 26
Uzun yürüyüşü çok severim .. uzun zamandir yapmadim hava soğuk ve yağişli olduğundan ..biraz hava düzelsin bende yapacağim nasip olursa 😍
Inşallah
Bende iyi yürüdüm, tam 1 durak kalmıştı yağmur ve dolu başladı.
Önümdeki markete sığındım :KK70: :KK70:

Bugün aynı şeyleri düşündüm. Bazı şeylere gücüm yetmiyor. Evladın ağırlığı zor. Yoksa rabbim yazmıştır yazımızı.
Bugün hurma diyeti yapayım dedim olmadı
Saat 11 de 7 hurma 3 ceviz yoğurt
Saat 2 de gofret biraz cips yoğurt
Akşam 17.30 pırasa yumurtalı (ıspanak gibi) susuz
Küçüğe çiş eğitimine başladım. Tek aktivitem oydu bide saçımı başımı yolmak.
Ilık su içmekten hoşlandığımı fark ettim 3 bardak içtim şimdi niyetim var
Yarın yeni bir gün olsun
Bulunduğun durumun iyi tarafindan bak canim .Ahirette yaşadiğin durumun karşiliğini Allah mükafatlandiracak inşallah...içini ferah tut...seni ferahlatacak zikirler çek.hiç olmasa .iyi gelecektir...

İyi akşamlar kızlar
Menü

sabah
Yarım portakal
Yarım muz
Chia tohumu
6 fındık

ara öğün
3 ceviz

2 ci ara öğün
3 badem

akşam
Ufak kase lahana corbası
Ufak kase salata

su 3 litre
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
23 dkk bölgesel hareket
50 ip atladım
4614 adım

çok şükür bin şükür bugünümüze bugün de bitti .
:spor: :KK55: :halay::uykucu:

Kızlar acayip hırs yaptım ramazan bayramına kadar kendime hedef koydum 65 kilo olacam ve kilo korumaya geçecem ömür boyu bir ileri iki geri diyetle uğraşamam sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi yapacam çok mühim bir şey olmadıkça suyumu sporumu hiç ihmal etmeyecem kendime söz verdim sizde bilin istedim :KK28:

İyi akşamlar kızlar
Menü

sabah
Yarım portakal
Yarım muz
Chia tohumu
6 fındık

ara öğün
3 ceviz

2 ci ara öğün
3 badem

akşam
Ufak kase lahana corbası
Ufak kase salata

su 3 litre
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
23 dkk bölgesel hareket
50 ip atladım
4614 adım

Maşallah...bu ne enerji böyle..daim olsun inşallah..menüde bayaği hafif olmuş... :KK9:

Kızlar acayip hırs yaptım ramazan bayramına kadar kendime hedef koydum 65 kilo olacam ve kilo korumaya geçecem ömür boyu bir ileri iki geri diyetle uğraşamam sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi yapacam çok mühim bir şey olmadıkça suyumu sporumu hiç ihmal etmeyecem kendime söz verdim sizde bilin istedim :KK28:
O vakit gözüm üstünde bu sözünü unutmayacağim ona göre..:KK56:

İyi akşamlar kızlar
Menü

sabah
Yarım portakal
Yarım muz
Chia tohumu
6 fındık

ara öğün
3 ceviz

2 ci ara öğün
3 badem

akşam
Ufak kase lahana corbası
Ufak kase salata

su 3 litre
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
23 dkk bölgesel hareket
50 ip atladım
4614 adım

Aynen bugünde kazasız belasız kaçamak siz çok sukur😂😂

Anladım canım inşallah düzene girer ya

Heee diyetisyenim nasıl böle biseyi göze almış anlamadım.. Tansiyon çok tehlikeli
Araştırdım biraz. Drlar düşük tansiyon için hicbirsey yapmıyormuş. Tehlikeli olan yüksek tansiyon. Benimde içim biraz rahatladı.
Düşük tansiyona tuz yada mineral takviyesi yapılıyormuş.

Bulunduğun durumun iyi tarafindan bak canim .Ahirette yaşadiğin durumun karşiliğini Allah mükafatlandiracak inşallah...içini ferah tut...seni ferahlatacak zikirler çek.hiç olmasa .iyi gelecektir...
Nette bunu buldum ağız yaralarına bu yağ çekme çok faydalıymış

Eklentiler

• IMG-20200304-WA0017.webp
    IMG-20200304-WA0017.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 27
Geçmisi bitiremedim. Yogun bir gündü. Cuma sehir disina ogrenci goturecegim icin tartilamayacagim.sabah tartilip yola cikacagim. Persembe tartilmis olcam. Diyeti birakmak yok insallah. Gönüllü gitmiyorum. Çok mutsuzum düzenim bozulacak diye psikolojim bozuldu. Neyse bikac gun yogun gececek benim icin burasi da daha yeni baslamisken aksayabilir moni moni beni affet 😊 ama elimden geldigince birakmiycam.

Kizlar dert yanip birşeyler yemek bize birşey kazandirmiyor hem kendi motivasyonumuzu düşürürüz hem takimin.....8 c takimdada arkadaşlar vardi sürekli dert sürekli sıkınti..inanin takim olarak etki yapiyor.....herne sıkıntimiz varsa Allaha sığinalim en güzel dert dinleyenimiz yüce Rabbimiz..ben bazen konuşurum kendi kendime biri görse deli der..:KK70:
Ama inanin çok iyi geliyor. Mthn83 Mthn83 canim arkadaşim senin şu anki durumunu biz tam olarak bilemeyiz...her ne sıkıntin varsa yüce Allah gidersin...inan her insanin imtihani var...benim imtihanlarimi burda anlatsam bitmez.. en son depresyona girdiğimde baktimki kimseye birşey olmuyor veya umrunda değil...kendi kendime kizdim sen aptalin tekisin..kalk kendine gel ve toparlan dedim..o günden bu yana eski halimden eser kalmadi yepyeni bir insan oldum diyebilirim...düzenli namaz düzenli spor sağlikli beslenme..hatta en azindan 30 dakikani kurani kerime ayir hergün...hergün Türkçe mealiyle beraber 1 sayfa okusan .o bile insana iyi geliyo Terapi gibi...
Unutma her insan kendine zulmeder...yapma canim böyle...:KK60:
Perihan bunun üstüne diyecek tek şey helal olsun. Çok iyi özetlemişsin konuyu.
Bugün baya motivasyon tavan olmamalı herkeste
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Bugün ki menüm
Sabah:
Peynirli yumurta
Yarim kase yogurt
5 6 tane zeytin
Şili biberi
2 dilim siyez bugday ekmegi
Öğlen:
Pırasa yemegi
1 dilim ekmek