- 4 Eylül 2011
- 19.471
- 69.611
- 798
Bugün aynı şeyleri düşündüm. Bazı şeylere gücüm yetmiyor. Evladın ağırlığı zor. Yoksa rabbim yazmıştır yazımızı.Kizlar dert yanip birşeyler yemek bize birşey kazandirmiyor hem kendi motivasyonumuzu düşürürüz hem takimin.....8 c takimdada arkadaşlar vardi sürekli dert sürekli sıkınti..inanin takim olarak etki yapiyor.....herne sıkıntimiz varsa Allaha sığinalim en güzel dert dinleyenimiz yüce Rabbimiz..ben bazen konuşurum kendi kendime biri görse deli der..
Ama inanin çok iyi geliyor.Mthn83 canim arkadaşim senin şu anki durumunu biz tam olarak bilemeyiz...her ne sıkıntin varsa yüce Allah gidersin...inan her insanin imtihani var...benim imtihanlarimi burda anlatsam bitmez.. en son depresyona girdiğimde baktimki kimseye birşey olmuyor veya umrunda değil...kendi kendime kizdim sen aptalin tekisin..kalk kendine gel ve toparlan dedim..o günden bu yana eski halimden eser kalmadi yepyeni bir insan oldum diyebilirim...düzenli namaz düzenli spor sağlikli beslenme..hatta en azindan 30 dakikani kurani kerime ayir hergün...hergün Türkçe mealiyle beraber 1 sayfa okusan .o bile ug iyi geliyo Terapi gibi...
Unutma her insan kendine zulmeder...yapma canim böyle...![]()
Bugün hurma diyeti yapayım dedim olmadı
Saat 11 de 7 hurma 3 ceviz yoğurt
Saat 2 de gofret biraz cips yoğurt
Akşam 17.30 pırasa yumurtalı (ıspanak gibi) susuz
Küçüğe çiş eğitimine başladım. Tek aktivitem oydu bide saçımı başımı yolmak.
Ilık su içmekten hoşlandığımı fark ettim 3 bardak içtim şimdi niyetim var
Yarın yeni bir gün olsun