• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim de bugün sporum var şu kafayla hiç gidesim yok ama akşama doğru açılırım inş.
Enerjim yok diyip durma, git sporunu yap, ev işini yap, çocuklarla yatarsın
Bende aynıyım, geç yattım, 6 da kalktım, üstelik akşam 6 da yemek yiyecem.
Şimdide kan vermeye geldim.
Peki bana akşam nasıl gelecek

Enerjim yok diyip durma, git sporunu yap, ev işini yap, çocuklarla yatarsın
Bende aynıyım, geç yattım, 6 da kalktım, üstelik akşam 6 da yemek yiyecem.
Şimdide kan vermeye geldim.
Peki bana akşam nasıl gelecek
Miskinlik yapmak gibi bir şansım yok zaten cnm 4 cocukla. sporada aşırı istekli kayıt oldum sürünsemde hastada olsam giderim oradaki sabahın verdiği uykusızlukla yazılmış birşeydi.. güne başladım uyku falan kalmadı gayet enerjiğim. 😉

Gunaydiiiinnn gene eksilerle ben geldim 💃💃💃😍 yarına supriz diyorum 🤗 biraz önce kahvaltıda patates kizarttim yawrum bile öle ozlemiski yumuldu direk 😂😂 nerdeyse 3 haftadır yapmıyorum kızartma tarzı hiç bisi 🤓 bende yerim diye milletide diyete soktum 😁
Neyse pişerken bu güzel koktu ama ya 7 ya 8tane yedim ve tadı bana hiç güzel gelmedi açıkçası.. Öle zevkle yemedim. Midem almio artık. Ben shookkkk🤦‍♀️😱😁

Dün herkez menüsünü yazmiş 👍
Miskinlik yapmak gibi bir şansım yok zaten cnm 4 cocukla. sporada aşırı istekli kayıt oldum sürünsemde hastada olsam giderim oradaki sabahın verdiği uykusızlukla yazılmış birşeydi.. güne başladım uyku falan kalmadı gayet enerjiğim. 😉
Çok şükür bende bugünlük sporumu yaptim .seninlen bir idiaya girelimmi ne dersin...düzenli spor yaparak bikmadan yilmadan pes etmeden.ilk önce göbek kaslari kimde gelişip belirginleşecek bu sene içinde ...varmisin iddiaya..:rolleyes::sampiyon:

Dün herkez menüsünü yazmiş 👍

Çok şükür bende bugünlük sporumu yaptim .seninlen bir idiaya girelimmi ne dersin...düzenli spor yaparak bikmadan yilmadan pes etmeden.ilk önce göbek kaslari kimde gelişip belirginleşecek bu sene içinde ...varmisin iddiaya..:rolleyes::sampiyon:
Varım valla:halay: benim göbüş seninkinden büyüktür ama yinede bu işler belli olmaz ozman napıyoruz mekiğe planka abanıyoruz:KK49:

Gunaydiiiinnn gene eksilerle ben geldim 💃💃💃😍 yarına supriz diyorum 🤗 biraz önce kahvaltıda patates kizarttim yawrum bile öle ozlemiski yumuldu direk 😂😂 nerdeyse 3 haftadır yapmıyorum kızartma tarzı hiç bisi 🤓 bende yerim diye milletide diyete soktum 😁
Neyse pişerken bu güzel koktu ama ya 7 ya 8tane yedim ve tadı bana hiç güzel gelmedi açıkçası.. Öle zevkle yemedim. Midem almio artık. Ben shookkkk🤦‍♀️😱😁
Harikasın cnm yarın güzel bir eksi geliyor ozman. bende salı günü kızarttım nasıl cnm çekti anlatamam ama dedimki 1 tane bile yersen bütün şevkin kırılacak o 1 tane seni mutluda etmicek bir tabak yemem lazımki mutlu olayım. Elimi bile sürmeden yumurtamı alıp mutfaktan çıktım :kk77:

Ya kızlar biçey sorcam hazır göbek kası yapma iddasınada girmişken☺ şimdi hoca bana bu kiloda cross fit yaptırmak istiyor . Daha önce 2 aylık bi cross fit yapmıştım zorlanmadım ozman 88 falndım ama bu kilodayken bana yararı olurmuki. Hoca bişey olmaz diyor ama koca kütleyle hoplagıp zıplamak nekadar saglıklı içime sinmiyor yapan varmı kiloluyken aranızda yada fikriniz nedir

Bende dün kızarttım 1 tane bile yemedim nabeeer :lülülü:

Kızlar
Geçtiğimiz haziranda verdiğim kan değerlerim gayet iyi çıktı, :KK70: :KK70: :KK70: doktor turp gibisin dedi.
bakalım bugünkiyle arasindaki fark ne olacak
Troid ilacım bitmişti, 2 haftadır içmiyordum. Yazdırmayı unuttum iyimi

kızlar öğlene sarımsaklı yoğurtlu havuçlu dereotlu cevizli kereviz salatası yaptım süper oldu hem tok tutuyor hem lezzetli tavsiye ederim tarifine gelince

kerevizin kabuklarını soyup rendeliyruz havuçlarıda rendeliyoruz sarımsaklı yoğurda karıştırıp cevizleri iri kırıp ekliyoruz dereotunuda ince ince kıyıp karıştırıyoruz hepsi bu :KK39:

Ya kızlar biçey sorcam hazır göbek kası yapma iddasınada girmişken☺ şimdi hoca bana bu kiloda cross fit yaptırmak istiyor . Daha önce 2 aylık bi cross fit yapmıştım zorlanmadım ozman 88 falndım ama bu kilodayken bana yararı olurmuki. Hoca bişey olmaz diyor ama koca kütleyle hoplagıp zıplamak nekadar saglıklı içime sinmiyor yapan varmı kiloluyken aranızda yada fikriniz nedir
oynakbasi34 oynakbasi34 bu konuda daha tecrübeli o daha isabetli cevap verir sanirim 🤔

Eve yeni geldim ve ilk öğünümü yeni hazirladim..dünden kalan brokoli salatasi .Humus ve tahinli kuru kaysi yiyorum
Oh afiyet olsun cnm yaramasın😂
kızlar öğlene sarımsaklı yoğurtlu havuçlu dereotlu cevizli kereviz salatası yaptım süper oldu hem tok tutuyor hem lezzetli tavsiye ederim tarifine gelince

kerevizin kabuklarını soyup rendeliyruz havuçlarıda rendeliyoruz sarımsaklı yoğurda karıştırıp cevizleri iri kırıp ekliyoruz dereotunuda ince ince kıyıp karıştırıyoruz hepsi bu :KK39:
Afiyet olsun cnm bende alıyımda yapıyım ☺

Back
X