Bence ciddi bir sağlık sıkıntın olabilir ve bu tür sporlar kesinlikle ilerletebilir. Bence ara vermelisin canm vücut şeklinden daha önemli sağlık. En azından iyi bir doktor bulanakadar lütfen spor yapma. Doktora gözlük ilacını herseyin al devam edersin. Bu iş kötü şeyler doğurabilir.Bende öyle bir sorun olmadi...ama diyer egsersizleri yaparken mide bulantisi oluyor..oda sanirim şu anki rahatsizliğimdan oluyor....sporuda birakmak istemiyorum okadar emek verdim..bugün dinlenme günüm sonra 5 günün sonunda 3 aydir caliştiğim program bitiyor...
Canım ben ce apa sana iyi gelmedi fikrimce. Çünkü bazı karakterler sınırlamalar sevmez ve tükenmişlik yaşarlar.Arkadaşlar benim diskalifiye olmadan ayrılma şansım varmı? Süreç biraz zorlayıcı oluyor
Kendimden biliyorum oyuzden asla apaya girmedim. Biliyorum bozucam psikolojik olarak yıpranıcam ve daha beter yemeye başlıcam. Bence grubu bırakmak yerine apayi bırak. Hatta asıl listeden çık yedek listeye geç. Hem gel sohbet et bildirim yap hem rahatla. Bence gidersen 80 in üstüne çıkabilirsin. Kilo alarak gelmen yeni bir başlangıç ve yıpranma yolu.
Afiet olsun canım.,Afiyet olsun canım bende kahvemi ıctim biraz sonra yaparım sporumu![]()