- 4 Eylül 2011
- 19.732
- 70.635
- 798
MaşallahSahurda karpuz peynir
İftar mantıli nohutlu corba
Mercimek yemeği ( belki)
Karpuz
Bolcada su devam olucak
Spor leslie 1 mile (harika)
Su 2 litre devirmeye calisicam
74 ü gördüm bugün
Kaptanım yeni hedef 70 olsunmoni
Darısı başıma ben sabitim. Şimdi yazdıklarını görünce yediklerimden utandım
Apa bu açıklamayı yapacak yeterlilikte mi şüpheli. 3 gün yasak bildiğim.Yazmasamda okuyorum kizlar mesajlarinizi...bikacgündür iyiydi burda hava..yine soğudu..Apa beyde mesaj göndermiş bayramda beslenmeye özel...bayramin 2.ci gününden ittibaren oruç tutulabiliyormuş bilmiyordum bunu...nafile oruç tutmak isteyenler 2.ci bayram gününden ittibaren 6 gün tutabilir diye yazmiş..benimde 5 gün borcum vardi belki bende tutarim ..bakmam lazim duruma göre
Ayy beni anlatmış. Yine o sgk su olanlardan kurtarmış. Bayilanlara yine ben bakıyorum saglikci olmak çok zor
Hoşgeldin kaptanım
Ne güzel Rabbim kabul etsinBayram günü erken kalkınca akşam ister istemez erken yatılıyor.
Burda bayram namazı kılınacak, 2 kişi arası 1,5 metre mesafe konacak, herkes kendi seccadesini götürecek, maskeler takılacak, girişte form doldurulup sıra numarası alınacak.
Dün cuma namazını öyle kıldılar. Devletten adamlar gelip kontrol etmiş, ufacık bir sebep bulsalar caminin kapısına kilit vuracaklar.
Allah fırsat vermesin
Korkma biz varız hepGünaydın hayırlı bayramlar kızlar.
Söyle bir açıklama yapayım. Sizinle. Paylaşmak isterim.
Benim için bayram kendimi bildim bileli normal birgun.
Ben hep annemle yaşadım.
Bayramlarda öğlene kadar yatardi hergun olduğu gibi. Akraba yok kardeş yok baba yok. Ben evde öylece beklerdim. Gider bazı komşuların elini öperdim okdar.
Herkes ailesiyle yer içer gezerdi okdar uzulurdumki keşke bayram çabuk gelmese diye dua ederdim.
Sonra evlendim. Evlendiğimde de aynı şey oldu eşimin ailesi bayramlarda memlekete giderler eşimde her bayram günü çalışır ek ücret almak için. Şimdi tek fark bayramı evladımla buruk ve yalnız geçiririz. Dışarı çıkar onu gezdirirdim. Bu sene fark eşim evde. Oyuzden hiiccc sevmem bayramı. İşin açıkçası. Benim için bir önemi yok. Rabbım kimseyi ailesinden eksik bırakmasın inşallah. İşte bu yüzden kalabalık olmak istiyorum. Yalnızlıktan korkuyorum
Hoşgeldin mutlu bayramlar