• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynı senin şikayetlerin cnm.Ama rahim duvarı kalınlaşması hakkında dr um bana farklı bilgi vermişti.Netten de araştırmıştım söylediklerinin aynısı yazıyordu.

Rahim duvarının kalınlaşması ve duvardaki dökülmelerin adet olarak görülmesi dedi.İlaçla adet olmak istiyorsan vereyim ama bu süreci hepimiz yaşayacağız.Geciktirmenin bize faydası yok,aldığımız hormon ilaçlarının zararı var demişti
Ben 2 ay kullandım bıraktım.Sonuçta bu sürece gireceğiz.Meme kanserini de tetikliyor zaten ki teyzemi ve teyzemin kızını kaybettik bu yüzden
Ayy demee😳😳😳ne yaptın peki bıraktın mı?? Bırakmak da kötü, tedavi olmazsa da kansere gider yazıyor nette

gece 4 de?? 🥴🥴Uyuyoz biz genelde ama🤔
gunaydin gunaydin gunaydiiiinn :halay:

zılgıt benim halay benim gün benim :halay::halay::halay:

kilom 77.7

cok sukur bin sukur :dua::dua::dua::nazar:
çoooook sevindim. Biliyordum yapacağını💪
Selam kizlar...bugün uğrayamadim buraya...çok bunaltici bir sicak var burda (Stuttgart) iyi uyuyamiyorumda evin içinde baygin baygin dolaşiyorum.🥵 Cumaya sabit görürsem tartida ne ala...dikkat etsem bile bu durumda ödem oluşuyor bende:confused:
Perihan burası da öyleydi 😩😩mahvolduk mahvolduk klima 18 derece de bana mısın demedi :(

Perihan burası da öyleydi 😩😩mahvolduk mahvolduk klima 18 derece de bana mısın demedi :KK43:

canimsiinnn 😍💕💕

Selam kızlar :KK25: bugün bayram telaşından hiç uğrayamadım ama aklım hep buradaydı. Çook yorgunum :KK43:

ben de yaptim gecenlerde pert oldum uc gun elim bacagim agridi. Allah agri sizi vermesin sana 💓

Super kilo vermene de katkisi olur 👍🏻

Pericim Istanbulda bugun feci sicakti Allah yardimcin olsun

Ben suan hedefimi tutturdum cuma hedefimi guncelleyim 77.4 yapalim mi 😊

Alt komşum hedeflerimiz aynı olmuş.-0,7gr. Verebilirsem ben de çok sevincem.66 lara takıldım ben de. bi 65 lere inemedim.2 hafta önce hedefim 65,9 du olmayınca olmuor işte. O kadar da dikkat ediyorum.Ama senin adına çok sevindim.Direnci kırmışsın.

Perihan burası da öyleydi 😩😩mahvolduk mahvolduk klima 18 derece de bana mısın demedi :KK43:

Sen nerde yaşıyosun? deniz kenarı diye tahmin ediyorum.Öyleyse Allah yardım etsin.
Bu arada kızın nasıl?Sınav sonucu sizi mutlu etti mi?Biz biraz üzgünüz.Ters köşe yaptılar çocukları.

Ben sabah namazını kıldım öyle yattım.
Ne iş yapılırdı aslında.
Aksilikya yapacağım işler hep gündüz işi

Bir beni ısıtamadınız.
Gece ayaklarımın üşümesinden uyku tutmadı

Alt komşum hedeflerimiz aynı olmuş.-0,7gr. Verebilirsem ben de çok sevincem.66 lara takıldım ben de. bi 65 lere inemedim.2 hafta önce hedefim 65,9 du olmayınca olmuor işte. O kadar da dikkat ediyorum.Ama senin adına çok sevindim.Direnci kırmışsın.

darisi basina cnm ayni duzendeyken kilo veremedim vucudu sasirtmak icin sivi agirlikli beslendim paylaşıyorum zaten gormussundur menuleri. o sayede direnc kirildi 🙏🏻 senin kilon az. kilo azaldikca kilolar dha bi zor gidiyo malesef ama pes etme basaricaz 💪🏻

Back
X