- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
canım annene çok geçmiş olsun. Evet almıyorum ama insan yine de o kadar emeğe tartıda bir eksi görmek istiyor.ben bugün yürümüyorum bakalım yarın ne olacakGünaydın kızlar
Bu sıralar çok yogun geçiyor günlerim arada bir göz atıp kaçıyorum size bugün de yine annemin hastane işi var Ögle sonrası yokum sabah 10 bin adım yürüdüm geldimobezzto bende sen gibiyim o kadar dikkat her gün yürüyüş olmasına rağmen tartı da tık yok sinir bozucu ama artık diyorum en azından almıyorum diye teselli ediyorum demekki spor ve dikkat olmasa artı artı artı olucam
kaçamak yok aksine ne ekmek ne dondurma hicbir şey yok.ona rağmen eksi de yoksag ol. cnm benim
cnm kaslarin sismistir ve skilasmissindir.kacamak yapmiyosan tartiya takilma yaglar kasa donuyor demekki
vericem balgam sokucu bugun. dun geceden once hirilti yoktu. hastaneye bu viruste son care gideriz obezim ama ins gerek kalmaz
ben de cok zor veriyorum gidim gidim vermeye devam ediyorum bazen cok moral bozuyor inan pes edecek lüksüm olsa ederdimdevam etmek zorundayiz basarcazzz
sag olasin cnm