• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamlar hanımlar yazdıklarımı gönderecek kadar kendimi bulamıyorum. Bugün 78.2 çıktım.
Diyet dışı beslenmedim desem yalan olur. Ama 2 gündür kabızlık var. Bide kan ilacı başladım. Kan değerlerim düşünce depresyon belirtileri gösteriyorum. Bu aralık alinganlik durumlarim çoğaldı.

ay seninki ne oyle sinsi sinsii en korktugummm

bnmki zoraki degil resmen davet etmiyor o yuzden biz gelicez diyor gitmek isteyen rezalet yani. zaten bi defa ilk oglu dogdugunda gormeye gittik ay evi pislik goturuyo. salon masasinin ustu toz dolu yemek yiycez ben sildim simsiyahti kendide dedi ay tozluydu 🤦🏼‍♀️ dedim skinti yok olsun. wc desen klozet pis 🤦🏼‍♀️ paspasta saclar peceteler 🙄 kimsenin evine bakmam temizine pisine ama sok olmustum gozume gozume girdi pislik gitmemek daha iyi bnm icin o yuzden 😂

hastanelerde hic iyi degil. ilacla tedavi edilse daha iyi aslinda ama bi egitim arastirmaya goturup muayene ettirin muhakkak

masallah sonundaaaa
harikasin 👍🏻
Kuzucum burda önce aile hekimine gitmek zorunlu o gerekli görürse yönlendiriyo hastaneye.

Bu arada test negatif çıkmış çok şükür.

Selamlar hanımlar yazdıklarımı gönderecek kadar kendimi bulamıyorum. Bugün 78.2 çıktım.
Diyet dışı beslenmedim desem yalan olur. Ama 2 gündür kabızlık var. Bide kan ilacı başladım. Kan değerlerim düşünce depresyon belirtileri gösteriyorum. Bu aralık alinganlik durumlarim çoğaldı.
rabbim gönlüne ferahlık versin haticecim. :anne:

Back
X