• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay
sana güzel bir de haber vereyim:sus:
geçen cuma kilo bildirimini kurallara uygun yaptığın için ve kendi isteğinle tam 1 yıl önce ayrıldığın için , bu cuma listeye girdiğinde yeni üye işlemi olacak. kilon bölünmücek. yani : 77,3 - bu haftaki cuma kilon olacak.:KK56:hadi bakalım listeye tekrar girmen bol eksili olsun inş:KK5:
Ay şimdi listede miyum yani😍😍

:KK55:YILBAŞI HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN:KK56:
:deli: 1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ:deli:

Aylin42Konya Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
O optumkibbye (55,9 >>52 )
sara_28 sara_28 (81,0 >> 66 )
F Fitimfitsinfit (75,8 >> 70)
Natsume Natsume (68,3 >>60 )
Zehra_mda Zehra_mda ( 65,7 >> 62)
moni moni (97,0 >> 85)
HLLAK HLLAK (72,2 >>68 )
88prenses22 88prenses22 (101 >>95 )
obezzto obezzto (88,1 >>?)
Lonely single girl Lonely single girl (77,3 >>? )

B busefit (74 >>?)
obesofobi obesofobi (97,9 >>?)
@olvidos (74,7 >>? )
TopukluAyakkabi TopukluAyakkabi (? >>? )
84.9
Kilom çok olduğu için dikkat edersem kesin başarırım.
yarın test bi negatif gelsin salı günü spor programı yapıcam kendime. 2 gündür odamdayım paketli gıda hariç yemedim korkuyorum odamdan çıkmaya

Son düzenleme:
sana güzel bir de haber vereyim:sus:
geçen cuma kilo bildirimini kurallara uygun yaptığın için ve kendi isteğinle tam 1 yıl önce ayrıldığın için , bu cuma listeye girdiğinde yeni üye işlemi olacak. kilon bölünmücek. yani : 77,3 - bu haftaki cuma kilon olacak.:KK56:hadi bakalım listeye tekrar girmen bol eksili olsun inş:KK5:
Aminnn❤
@babycat sahalara dönüşünü kutlarim canim. hosgeldin tekrar 🥰
Hoş buldummm💜🧡
Hoşgeldin Lonely single girl Lonely single girl
Senin adına hem sevindim hem üzüldüm hakkında hayırlısı olsun.Önemli olan senin ve oğlunun mutluluğu
Cok sag olasin Aylinim 💛
Bende bendeee iki gündür bakıyorum ne diyetisyenler var bee diyorum😂 moni moni cnm kaptancım sen şu diyetisyenin ismini cismini bi yazıver bana bu hafta Son kez gidip diyetisyenimi bırakacağım çünkü.

Hoşgeldin sahalara baby cim bende yarın oruç tutacağım inş.
Hoş buldum ,birlikte bu iş bu sefer tamamdir Allah in izniyle 😊

Merhabalar sonunda geldim

Salı günü oğlum hastalanmıştı çarşamba da ben hasta oldum hala daha ikimiz de hastayız. Tatil burnumdan geldi üstüne kilo da almışım pişman oldum gittiğime. Eve geldim sabahtan beri de koşturuyorum evi toparla esya yerleştir camasir yemek bisürü iş. Eski mesajları okuyum dedim biraz okudum firsat olmadı gerisine. Herkez iyidir inşallah. Ben pek iyi değilim fiziken de ruhen de yıprandım 1 haftada.

Menümü de yazıyım fırsat bulmuşken

Kahvaltı
4-5 tane patates kızartması
Sucuklu yumurta 5 zeytin biraz beyaz peynir ve kaşar yarım kekikli domates
Biber turşusu yarım simit domates salatalik maydanoz
Çay

Ogleden sonra
1 kase tarhana çorbası
Kaşık ucuyla etli fasulye(pismis mi diye baktım)

Akşam
2 kaşık yoğurt

Çay

Yarim çay kaşığı bal

Spor yok
Su 1-1.5 litre civarı
moni moni
Geçmiş olsun cnm grip mi oldunuz.

menüm:

uyanınca :
1 büyük bardak oda sıcaklığında limonlu su

kahvaltı 9 da:
şekersiz türk kahvesi
protein bar

ara:
yeşil çay

öğle13 de:
yoğurt
1 dilim ananas
3 ceviz
az toz tarçın

ara 15 de:

beyaz çay
5 çiğ kaju

akşam 18 de:

2 haşlanmış yumurta, pulbiber ve karabiber serptim
1 dilim ananas, tarçın serptim

ara:
beyaz çay

su: 3 litre
spor: 60 dk yürüyüş + yürüyüş adımı hariç atılan adım: 3000= puan toplamı:210

Merhabalar sonunda geldim

Salı günü oğlum hastalanmıştı çarşamba da ben hasta oldum hala daha ikimiz de hastayız. Tatil burnumdan geldi üstüne kilo da almışım pişman oldum gittiğime. Eve geldim sabahtan beri de koşturuyorum evi toparla esya yerleştir camasir yemek bisürü iş. Eski mesajları okuyum dedim biraz okudum firsat olmadı gerisine. Herkez iyidir inşallah. Ben pek iyi değilim fiziken de ruhen de yıprandım 1 haftada.

Menümü de yazıyım fırsat bulmuşken

Kahvaltı
4-5 tane patates kızartması
Sucuklu yumurta 5 zeytin biraz beyaz peynir ve kaşar yarım kekikli domates
Biber turşusu yarım simit domates salatalik maydanoz
Çay

Ogleden sonra
1 kase tarhana çorbası
Kaşık ucuyla etli fasulye(pismis mi diye baktım)

Akşam
2 kaşık yoğurt

Çay

Yarim çay kaşığı bal

Spor yok
Su 1-1.5 litre civarı
moni moni
geçmiş olsun canım, önemli bir şey yoktur inşallah:KK60:
menüne gelince, sabah çok abartılı olduğu gibi diğer öğünlerinde çok az. özetle çok dengesiz beslenmişsin:KK35:

geçmiş olsun canım, önemli bir şey yoktur inşallah:KK60:
menüne gelince, sabah çok abartılı olduğu gibi diğer öğünlerinde çok az. özetle çok dengesiz beslenmişsin:KK35:
Tesekkur ederim kaptanım. Grip olduk galiba. Dun gece yoldaydik sabah gec uyandık kahvaltiyi zaten 12 de yaptık. Cok abartılı degil aslinda hepsinden azar azar yedim ama cesit fazlaydı. Kac gundur yediklerimin yanında bunlar ne ki 🙈
Diğer öğünlerde de canim bisey istemedi hastayim diye içtim çorbayı da.

Bende bendeee iki gündür bakıyorum ne diyetisyenler var bee diyorum😂 moni moni cnm kaptancım sen şu diyetisyenin ismini cismini bi yazıver bana bu hafta Son kez gidip diyetisyenimi bırakacağım çünkü.

Hoşgeldin sahalara baby cim bende yarın oruç tutacağım inş.
güldürdün beni :KK70: :KK70: :KK70:
covidden dolayı ben online devam ediyorum, istanbul ataşehirde ofisleri, ciddiysen özelden yazıyımHoppa

Back
X