• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün gece şekersiz türk kahvesi içtim

Vişne kurusu

Yulaf lapası

Yarım elma miniğinden

1Büyük açma

Çay

Çubuk 10ugecmez

2günkurusu

1 tabak cevizli erişte

Yarım tabak kuru patlıcan yemegi
2lt su gecerde
Belki çay
3154 adım daha fazla olabılır tel yanımda degildi sayamamıstır
Birde sandviç ekmegi bir taneden az.stres oldum cocuga üzülüp yedim de yedim :( afedersiniz kızlar

Bugün çok stresliyim moralim de çok bozuk o yüzden yedim de yedim açmıyım hiç değilim sadece yemek yemek istiyorum midemde rahatsız ağrısı sırtıma vuruyor delinir gibi üstüne grip olacak gibiyim inşallah yarın tartıya kötü etki olmaz bunlar

Bugün çok stresliyim moralim de çok bozuk o yüzden yedim de yedim açmıyım hiç değilim sadece yemek yemek istiyorum midemde rahatsız ağrısı sırtıma vuruyor delinir gibi üstüne grip olacak gibiyim inşallah yarın tartıya kötü etki olmaz bunlar
Gecmiş olsun.safra kesesi agrı yapar sırta ama

Hayrolsun inşallah canım

sıkıntın hayra çıksın inşallah

covid19 pozitif listemiz

kaynanam
gorumcem
kendi akrabalarindan bulasti onlara

amcam
yengem
babam
annem
kardesim
ben

saglik ocaginda oglumun hemsiresiyle konustum 2.dalga geldi dedim hayir diyo tusunami geldi herkes korona dedi 😔 annem ya da kardesimden 5 kisiye bulasti cok cok dikkat arkadaslar 😔
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız 🙏

İyi akşamlar

menüm

kahvaltı
Yok

öğle
Kabak detoksu
1 parça ızgara tavuk göğsü

ara
1 avuç çiğ badem

akşam
Brokoli
Yoğurt
Yağsız sossuz makarna az bir miktar
Izgara tavuk göğsü

su: 1,5lt
Spor: 15dk cardio, 1 saat bölgesel/ağırlık, 5000adım yürüyüş (60+180+50=290)

Back
X