• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu hafta kabak detoksu yapsam mı diye düşünüyorum sporunda dibine vurmalıyım suyuda üç buçuğu üzerinde içmem gerek çünküüüü rakibim güçlü rakibim hırslı rakibim obezim canım benim :KK60:
hee ne demezsin :işsiz:

bir kiloyu zor verdim, bugünde kurabiyenin dibine vurdum. Hep gezegenfeza gezegenfeza yüzünden.o aklımı çeldi . Neyse, cumaya Allah kerim:dua:

kabak detoksu belki ben de yaparım diyecem de kabak alıncada detoks yapılmaz ki ama. Kabağa yazık :( yatır onu akşamdan şekere, sabah pişir, üzerine bol ceviz .yeme de yanında yat

Stresten etkilenen listem

Patates kızartması

Yarım simit yarım poğaca

Çay

PEynir

5cubuk

2ısırık çikolata

1küçük elma

1avuc patlamıs mısır

1avuc çekirdek

Yarım kaseMercimek çorbası

1tabak Erişte

Salata

Ezme

2lt yakın su
Minik kusumun degerleri düzeldi binşükür.bende kendıme gelmiş olarak devam edecegim haftaya :KK15:
Özgüür, rakibem nasılsın

Stresten etkilenen listem

Patates kızartması

Yarım simit yarım poğaca

Çay

PEynir

5cubuk

2ısırık çikolata

1küçük elma

1avuc patlamıs mısır

1avuc çekirdek

Yarım kaseMercimek çorbası

1tabak Erişte

Salata

Ezme

2lt yakın su
Minik kusumun degerleri düzeldi binşükür.bende kendıme gelmiş olarak devam edecegim haftaya :KK15:
Çok sevindim canım

6 kasım menüm

sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşil biber, bir ayva

öğle: 7 kaşık susuz fasulye, bir dilim ekmek

akşam: bir dilim börek, iki kurabiye, biraz fasulye turşusu kavurması

ara: bir ayva

su: iki litre
spor: 5 bin adım
Kurabiyemi yedin sen🤣🤣🤣

bir kiloyu zor verdim, bugünde kurabiyenin dibine vurdum. Hep gezegenfeza gezegenfeza yüzünden.o aklımı çeldi . Neyse, cumaya Allah kerim:dua:

kabak detoksu belki ben de yaparım diyecem de kabak alıncada detoks yapılmaz ki ama. Kabağa yazık :KK43: yatır onu akşamdan şekere, sabah pişir, üzerine bol ceviz .yeme de yanında yat
Bugün son
En az 3 gün kurabiye yok
Kabağım inşallah bozulmaz
Havuclarim bozuluyordu, biraziyla mücver kalanıyla turşu yaptım.

kızlar hepinize cok tesekkurler ederim bende sizi çok seviyorum ❤️❤️

31 inde 2.testi oldum sonuc ertesi gun hemen cikti ve bekledigim gibi pozitif. ama artik pek bi seyim kalmadi atesim cikmiyor bas agrimda yok denecek kadar az. 2 gun sonra 10 gun olacak semptomlar baslayali. çoğu gitti azi kaldi. 4 gun atesim cikti ve bas agrim feciydi. sonra gecti.

babam ve amcam da pozitif cikti. esimi evden gondermem dogru olmus negatif cikti esim 🙏🏻

60kiloyum 60kiloyum cnm sen izmirde miydin cok gecmis olsun cok uzucu tkaip etmeye calisiyorum televizyondan icim aciyor dayanamiyorum artik 😔 cevrende kimseye bi sey olmamistiir insallah 🙏🏻🙏🏻
çok geçmiş olsun busecim.
evet ben de izmirdeyim. çok şükür biz iyiyiz. ama yıkıntılara çok üzüldük. 1 haftadır daraldım valla. içim sıkılıyor. Rabbim cümlemizi korusun.

kabak detoksu belki ben de yaparım diyecem de kabak alıncada detoks yapılmaz ki ama. Kabağa yazık :KK43: yatır onu akşamdan şekere, sabah pişir, üzerine bol ceviz .yeme de yanında yat
Tahinde dök üzerine çok yakışıyor kabak tatlısına tahini çok seviyorum ben hele bu soğuk kış günlerinde hem sıcak tutar hem tok tutar hemde çok besleyici bir yiyecek sen bu hafta bol bol tahinli kabak tatlısı tahinli simit tahin pekmez ye bak senin iyiliğini düşünen bir rakibin var ne kadar şanslısın :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

sabah
1 yumurta
1 dilim peynir, 5 zeytin
3 çeri domates, salatalık
1 simit

ara
sade Türk kahvesi

öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
1 servis kaşığı etli türlü
1 servis kaşığı makarna

ara