- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duramadım evi sil süpür toz al derken belimi incittim nasıl oldu anlamadım eğildim doğrulamadım şimdi belim çok ağrıyor çamaşırları katlayacaktım bıraktım yemek yedim ağrı kesici içecem ağrım dinerse çamaşırları katlayıp ütü yapacamoff aynen öylebenim eş durumundan en zorlandığım zamanlar akşam saatleri oluyor. Altınbaşak kurtarıcım sağolsun
ahh sara boşver canını kıymetini bil. Bir gün de iş yapma.benim de bir sürü iş var, hepsi bana bakıyor ama yeni oturdum bugün. Daha da bir şey yapmam
burada hava güzel ama petekler açık. Hareket ederken anlamıyor da oturunca üşüyorsun
Ağrıyan tarafa sıcak su koy.Duramadım evi sil süpür toz al derken belimi incittim nasıl oldu anlamadım eğildim doğrulamadım şimdi belim çok ağrıyor çamaşırları katlayacaktım bıraktım yemek yedim ağrı kesici içecem ağrım dinerse çamaşırları katlayıp ütü yapacam
Sevgili rakibim artik kendine gel ve diyet listene geri dön lütfen. Herkez rakibiyle tatli tatli atışıp motive oluyor biz niye olamıyoruz. Bugunden itibaren kendini duzene sokup eski istikrarını saglaman lazım butun emeklerin boşa gidecek.
Ayrica pasta olmasa menunde cok abartili bisey yok canım.
Akşama kadar her şey yolundaydu aslında akşam bir şeylrr oluyor
Sağol canım sıcak su torbası koyayımAğrıyan tarafa sıcak su koy.
Geçmiş olsun canım
aa çok geçmiş olsun saracım, dikkat et kuzum hala ütü diyorsunDuramadım evi sil süpür toz al derken belimi incittim nasıl oldu anlamadım eğildim doğrulamadım şimdi belim çok ağrıyor çamaşırları katlayacaktım bıraktım yemek yedim ağrı kesici içecem ağrım dinerse çamaşırları katlayıp ütü yapacam
Gecmis olsun canım dikkat et kendineDuramadım evi sil süpür toz al derken belimi incittim nasıl oldu anlamadım eğildim doğrulamadım şimdi belim çok ağrıyor çamaşırları katlayacaktım bıraktım yemek yedim ağrı kesici içecem ağrım dinerse çamaşırları katlayıp ütü yapacam
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
![]() | + | +100 | +35 | +100 | |||
![]() | +140 | +340 | + | +280 | |||
![]() | +165 | +110 | +240 | +325 | |||
![]() | + | +240 | + | ||||
@Baby Cat | + | - | + | ||||
![]() | + | +80 | +40 | +25 | |||
![]() | +50 | +50 | +25 | ||||
![]() | +90 | -70 | m | m | |||
![]() | + | + | + | ||||
![]() | + | +125 | + | ||||
![]() | + | + | + | ||||
B bilinmeyenkullanici | m | m | m | +70 | |||
Sağol canımaa çok geçmiş olsun saracım, dikkat et kuzum hala ütü diyorsun![]()
Sağol canım benimGecmis olsun canım dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım . Hiç canımızın kıymetini bilmiyoruz .Duramadım evi sil süpür toz al derken belimi incittim nasıl oldu anlamadım eğildim doğrulamadım şimdi belim çok ağrıyor çamaşırları katlayacaktım bıraktım yemek yedim ağrı kesici içecem ağrım dinerse çamaşırları katlayıp ütü yapacam