Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Direk link atayım ama bak çok kıskanırsin😉
at bebeem at:KK14:

Zaten bir kışkırtmaya bakıyorum en sonunda koca kişisine postayı koyup , çocukları da alıp gidicem :KK70:

Allah razı olsun hepinizden simdi haber geldi normal odaya gecmıs durumu iyi cok sukur.yarın yanına gidecegim.İnsana ailesi hep olümsüz geliyo onlar daima yasayacak yanında olacak sanıyo.bizi cok korkuttu
ohh çok sevindim inan. Yarına daha da iyi olur inşallah

kuzum menünün diyet menüsü olmadığının farkındasındır eminim ki:KK64:
Farkındayım canım. Kardeşimdeyim ben . Kendimi bu kadar tutabiliyorum. Bir iki haftaya evime dönerim. O zaman menülerim düzene girer. Şimdilik tek hedefim her hafta kilo vermek. Az önce de tartıldım eksideyim. Eski ben olsa bırak kilo vermeyi +10 kiloydum şimdi

Allah razı olsun hepinizden simdi haber geldi normal odaya gecmıs durumu iyi cok sukur.yarın yanına gidecegim.İnsana ailesi hep olümsüz geliyo onlar daima yasayacak yanında olacak sanıyo.bizi cok korkuttu

Durumunu ogrenınce yazmak istedim .
iyi olmasına çok sevindim, çok geçmiş olsun. bizi bilgilendir canım merak ederiz :KK60:

ömrü uzar insanın burada ne güzel :rolleyes:

ne trafik derdi, ne dolu metro derdi, ne deprem korkusu hiçbir şey yok değil mi?? Çocukları okula yollayınca acaba başlarına bir şey gelecek mi korkusu olmadan yaşamak ne büyük lüks
Hemde nasıl okul köyün içinde herkes birbirini tanıyor çok büyük nimet benim için çocuklarımı böyle bir yerde yetiştirmek hemde ne lüks 🤲 çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin (sanada) inşallah

Konum yok görüntü varrr sadece :KK70:
olsun o da yetti. İçim açıldı sağolasın

bir arkadaşım iş dolayısıyla isviçreden şu an. Her gün onun durum ve hikayelerini seyrediyorum on yüz bin milyon kadar :KK70:müthiş bir korunmuş yeşillik ve tarihi dokusu var. Tıkış tıkış değil yerleşim yerleri.orada da yaşamak isterdim hani..

olsun o da yetti. İçim açıldı sağolasın

bir arkadaşım iş dolayısıyla isviçreden şu an. Her gün onun durum ve hikayelerini seyrediyorum on yüz bin milyon kadar :KK70:müthiş bir korunmuş yeşillik ve tarihi dokusu var. Tıkış tıkış değil yerleşim yerleri.orada da yaşamak isterdim hani..
Bana kalsa bende İsviçre de yaşamak isterdim ama burasıda kafiii😊

Back
X