- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
Eeee tabi uyku tutmaz seniiii sabaha kadar dürt herkesiEvet yaa
Sabah gözümü açar açmaz başladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeee tabi uyku tutmaz seniiii sabaha kadar dürt herkesiEvet yaa
Sabah gözümü açar açmaz başladım
at bebeem atDirek link atayım ama bak çok kıskanırsin![]()
ohh çok sevindim inan. Yarına daha da iyi olur inşallahAllah razı olsun hepinizden simdi haber geldi normal odaya gecmıs durumu iyi cok sukur.yarın yanına gidecegim.İnsana ailesi hep olümsüz geliyo onlar daima yasayacak yanında olacak sanıyo.bizi cok korkuttu
Farkındayım canım. Kardeşimdeyim ben . Kendimi bu kadar tutabiliyorum. Bir iki haftaya evime dönerim. O zaman menülerim düzene girer. Şimdilik tek hedefim her hafta kilo vermek. Az önce de tartıldım eksideyim. Eski ben olsa bırak kilo vermeyi +10 kiloydum şimdikuzum menünün diyet menüsü olmadığının farkındasındır eminim ki![]()
Allah razı olsun hepinizden simdi haber geldi normal odaya gecmıs durumu iyi cok sukur.yarın yanına gidecegim.İnsana ailesi hep olümsüz geliyo onlar daima yasayacak yanında olacak sanıyo.bizi cok korkuttu
iyi olmasına çok sevindim, çok geçmiş olsun. bizi bilgilendir canım merak ederizDurumunu ogrenınce yazmak istedim .
Al sana özelat bebeem at
Zaten bir kışkırtmaya bakıyorum en sonunda koca kişisine postayı koyup , çocukları da alıp gidicem
ohh çok sevindim inan. Yarına daha da iyi olur inşallah
Aaa çok gizli bi bilgi bunerede yaşıyorsun?
konum at dermişim![]()
allahım bayılazaaamm . Ya sen uyumayan bir kadınsın senin neyine 4 kupa kahveKaçta yatarsan yat obezim
Taciz ederim muhakkak
4 kupa kahve içmişem![]()
Melisa mıallahım bayılazaaamm . Ya sen uyumayan bir kadınsın senin neyine 4 kupa kahvemelisa çayı içsene bir uykunu getirir bir mayıştırır belki
nasıl olayım açlığa alıştım herhaldeSağol canım sen nasılsın görüşemedik bugün
Al sana özel
Konum yok görüntü varrr sadeceAaa çok gizli bi bilgi bu
685748 seneden sonra anca yarım yamalak öğrenebildim![]()
küflü peynir??bildiğim küflü peynir mi?Öğlen 3 te
Küflü peynir, ekmek
2 mandalina
Bikaç kurabiye
6 kupa kahve
1lt yeşil çay
1 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş
Al sana özel
Hemde nasıl okul köyün içinde herkes birbirini tanıyor çok büyük nimet benim için çocuklarımı böyle bir yerde yetiştirmek hemde ne lüksömrü uzar insanın burada ne güzel
ne trafik derdi, ne dolu metro derdi, ne deprem korkusu hiçbir şey yok değil mi?? Çocukları okula yollayınca acaba başlarına bir şey gelecek mi korkusu olmadan yaşamak ne büyük lüks
olsun o da yetti. İçim açıldı sağolasınKonum yok görüntü varrr sadece![]()
Ikisinin ortasıküflü peynir??bildiğim küflü peynir mi?![]()
Konum yok yaaa tek video oda böyle yerleri sevdiği için söylemedim neresi olduğunu aman diyin kimseyi salma durmaz watsap şimdiayy bayılajaımmmmbize krtsy ( anladın sen
)obeze konum
yaırn bizim kızları üstüne salıyım da gör sen
![]()
Bana kalsa bende İsviçre de yaşamak isterdim ama burasıda kafiiiolsun o da yetti. İçim açıldı sağolasın
bir arkadaşım iş dolayısıyla isviçreden şu an. Her gün onun durum ve hikayelerini seyrediyorum on yüz bin milyon kadarmüthiş bir korunmuş yeşillik ve tarihi dokusu var. Tıkış tıkış değil yerleşim yerleri.orada da yaşamak isterdim hani..